Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Искат да живеят малко по на запад от Армения основно, но имат какво да предложат като ценности за разлика от рускини и украинки, които в 80% от случаите (съжалявам, но масово когато рускинята се добере до Испания зарязва българина и го подменя с испанец, след това като отиде в Италия го подменя с италианец и так далее, а разводите ги правя аз.... Нищо лично. Емпирични наблюдения). Мило изключение са жените от Беларус. Красиви и с по-чисто излъчване.
Коментар
-
Тя ми каза, че имало някаква зона в Армения, в която били такива. Ако питаш мен, все пак са бивша руска република ...
Говоря за арменци, които живееха в България...
/и - не се псувайте на чужди езици, защото ще уведомя модераторите! / )
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
В интерес на истината, арменците са много приветливи и - щом оценят нечие приятелство - са безценни... Взаимопомощ и всички подобни взаимоотношения, уважение и почит... Ако някой си пада по /ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!/ поне една среща на седмица - в съответната група от себеподобни... Едни сладкиши се правят, едно оживено общуване, не им липсват: емоционалното изразяване, майтапите и по-високите тонове при изразяване на мнението по даден въпрос... Според мен - няма лошо в това, че са малко мързеливиЧКИ, но това си е много относително като определение за избор на начин за реализиране на доходи..., в смисъл - с възможно най-малко движения умеят да извличат максимум резултати... Няма лошо в това - човек да оптимизира добре живота си, като задължително и да отделя време за релакс и възстановяване... Това си е отвсякъде ОК!
Дали това е типичното в поведението им - не споря... За окосмяване не говорим, някак остава встрани при съвременните методи за епилация..., а и това може би не е типично..., важни са откритостта и неподправеността в поведението на арменците...
/всъщност, ако обобщаваме от няколко познанства - може да сгрешим, но арменците са сплотена общност, а където е утвърден подобен начин на живот - нещата се получават/
Синеока - това пък е някаква екстра, която трудно мога да си представя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Yo se Espaniol.
Enviame f.b. de esta mujer,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнениене е ли добре първо да обсъдите " какво искат арменките"
Коментар
-
Чакай да я видя добре ли е горката. А и си търси мъж, но иска да се установи в Испания. Не знам пътува ли му се. Иначе, да, за съпруга е идеален избор. Тези стари народи съхраняват добри ценности.
Enviame f.b. de esta mujer,
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнениене е ли добре първо да обсъдите " какво искат арменките"
В интерес на истината, арменците са много приветливи и - щом оценят нечие приятелство - са безценни... Взаимопомощ и всички подобни взаимоотношения, уважение и почит... Ако някой си пада по /ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!/ поне една среща на седмица - в съответната група от себеподобни... Едни сладкиши се правят, едно оживено общуване, не им липсват: емоционалното изразяване, майтапите и по-високите тонове при изразяване на мнението по даден въпрос... Според мен - няма лошо в това, че са малко мързеливиЧКИ, но това си е много относително като определение за избор на начин за реализиране на доходи..., в смисъл - с възможно най-малко движения умеят да извличат максимум резултати... Няма лошо в това - човек да оптимизира добре живота си, като задължително и да отделя време за релакс и възстановяване... Това си е отвсякъде ОК!
Дали това е типичното в поведението им - не споря... За окосмяване не говорим, някак остава встрани при съвременните методи за епилация..., а и това може би не е типично..., важни са откритостта и неподправеността в поведението на арменците...
/всъщност, ако обобщаваме от няколко познанства - може да сгрешим, но арменците са сплотена общност, а където е утвърден подобен начин на живот - нещата се получават/
Синеока - това пък е някаква екстра, която трудно мога да си представя!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
Дай ми я на мен, че имам един приятел свестен, който има нужда. Наш Евго толкова избира, че вече нито ще оцени нито може да избере.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Евго,щом ти харесва ,както е при турците ,веднага ти казвам откъде да си вземеш жена.....Отиваш и се карантинираш за някой и друг месец в Армения,дотам още еманципацията почти не е достигнала....Вземаш си една арменка....Ще те слуша,ще ти бъде вярна до гроб,ще ти прощава и т.н. Всичко в името на семейството да бъде запазено ...На всичкото отгоре има много хубави арменки и това никак не е рядкост, напук на оня виц, дето попитали радио Ереван - В коя държава са най- грозните жени? - Радиото "помълчало" десетина минути и отговорило : Даа,ама правим много хубав коняк....
мерси за мненията, най-много ми допадат на Груьо и на Mirodes, най-близко до реалността ми се виждат.
Относно това, че имало девствени жени на 30г, не е вярно, те от 15-16 г. започват да се пердашат, дори преди 25 г. (когато бях ученик) беше така.
В Османската империя е имало так. нар. Султанат на жените за период от 100 г., когато майки и баби султанки са управлявали индиректно чрез султана. Най-влиятелни валиде султан (майка на султана) са Нурбану, Сафие Султан и Хафса Султан (майката на султан Сюлейман). И са му избирали жени и султанът е имал голяма репродукция. Възкачи ли се нов султан на престола, убива братята си, за да не го застрашават.
И последното, което искам да ви кажа е, че жените не са ми фикс идея и на младини (на 20 г.) не съм ги гонил и съм преследвал други цели.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнениене е ли добре първо да обсъдите " какво искат арменките"Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Най-после добър съвет. Имам една страхотна арменка тук в Мадрид, ама карантинирани сме. Млада, умна, образована, свободна, 32 годишна, разкошно момиче с ценности. За арменките си напълно прав. И е със сини очи най-интересното. Направо ме подсети да й се обадя, дали е добре в тия чумави времена.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Евго,щом ти харесва ,както е при турците ,веднага ти казвам откъде да си вземеш жена.....Отиваш и се карантинираш за някой и друг месец в Армения,дотам още еманципацията почти не е достигнала....Вземаш си една арменка....Ще те слуша,ще ти бъде вярна до гроб,ще ти прощава и т.н. Всичко в името на семейството да бъде запазено ...На всичкото отгоре има много хубави арменки и това никак не е рядкост, напук на оня виц, дето попитали радио Ереван - В коя държава са най- грозните жени? - Радиото "помълчало" десетина минути и отговорило : Даа,ама правим много хубав коняк....
Коментар
Коментар