Първоначално изпратено от prectical
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениеОбади ми се да я видя!
Срещат се младите, двамата трудно преодоляват смущението... След първите данни, които разменят, тя задава въпроса:
- С какво се занимавате?
- Лекар съм - оживено отговаря той, защото усеща, че вече е в свои води...
- Гинеколог? - пита отново любопитното момиче...
- Не, но мога да погледна...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
Със зелени очи съм и черна коса, брюнетка съм
То не беха идеални пропорции. Яздене на колело по 50 километра. Липса на редовен и качествен секс .Пък и домакиня.
Също и дива рокаджика.
Кво да чакаме че си класирала на второ място мис бикини.
.
А забравих голямо желание да стане любяща майка
Last edited by Todor Sabev; 18.05.2020, 19:40.
- 1 like
Коментар
-
Трудно ще стане с колони, уважаеми, но виж, ако ми подариш този скромен дек НАКАМИЧИ, аз ще те поканя на вечеря и ти ще излезеш с мен [ATTACH=CONFIG]n3600318[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеС колони може ли като в бедните студентски години - който пусне по-силно музиката - печели.
Ендер, учудващо не съм. Може да съм пооглушал през годините, но определено има положителен прогрес в материалите - респ. шума и изкривяването.
Last edited by kristina dimitrova (1); 18.05.2020, 19:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
2-ма "майстори" и една кола не е добра комбинация. За разлика от една друга
За комбинация от трима майстори не ми беше удобно да споменавам...
- 1 like
Коментар
-
Аки жена ми ми бие шута,ще те имам предвид.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Добре де - идете на място, заедно с Евго. Той ще ти помага с инструментите.
Аз нямам подобни планове.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеТук темата се е завъртяла към това, как да съжителстваме успешно, след като вече сме намерили оная, която знае какво иска /може би/...
Връщам топката към случаят, отпреди година... /писах доста на телефона, но не мога да извадя написаното от там, т.е. - ще трябва да преразкажа накратко нещата.../
Така: водя дамата на театър... До момента се познаваме от 10-на срещи, свързани с нейните служебни ангажименти. Престижната ѝ работа, със сигурност ѝ осигурява сериозни доходи... В театъра, тя очевидно не следи сцената толкова, колкото - моите реакции от играта на актьорите...
До тук, а и в следващите моменти - нещата се развиват нормално за всяка подобна връзка...
Излизаме от театъра, тя е закоравял пушач, който - по треперенето на ръцете при вадене на цигарата личи, че трудно е издържал на напъна...
Аз съм щастлив, че мога да помогна на дамата да запали цигарата си, като изваждам запалка от джоба си, а тя е учудена на предвидливостта ми, въпреки и непушач... Щрак! Не пали! Пак и пак! НЕ! Тя се смее на моята непохватност, при което вади от чантичката запалката си и поема дима...
Нещата са ОК! Разговор. Стигаме до извода, че сме гладни... След още малко - малко влизаме в Хепи... Няма места, но като по поръчка се освобождава маса... Тя заявява, че ще поеме сметката в заведението /аз съм купил билетите за театъра/...
Храна - изобилна..., каничка вино..., разговорът върви... Двете чаши с червено вино /за всеки/ - са ми ОК..., след време тя предлага да поръчам още една каничка... Влязохме, малко преди 22 ч.... Хепи се поизпразни..., а след 02:00, определено бяхме само двамата, а на една маса, в дълбочина - сервитьорките пийваха и лафеха с гаджетата си, не ни даваха зор, но предложих да си тръгваме... ОК - излязохме...
.................................................
Връщам се на темата: "Какво искат жените?"
Първо, нека уточним - в подобна, на описаната горе ситуация - какво би искал един мъж? Мъжете са единодушни, но и дамите - ако би трябвало да предположат, какво БИ искал мъж в подобна ситуация - не биха се замислили: мъжът БИ искал да прекара остатъкът от нощта с дамата, с която е бил на постановката, после - в Хепи - обилната хапка и двете канички...
Сега, остана да уточним - какво в конкретната ситуация БИ желала една жена - според дамите, разбира се?
Подсказка: тя по никакъв начин не пожела близост. Каза, че всеки ще спи в собственото си легло и никакви гостувания не са допустими! Не е ставало въпрос за месечно неразположение, но това изобщо не би трябвало да коментираме...
Такива неща... Какво искат жените в конкретната ситуация? ))
- 1 like
Коментар
-
Примерно Селена, Може и Криси да отговори за себе си. Вие умеете хипотетично да говорите
Много си прав, нека Селена отговори на тия въпроси - и да каже какво би било нейното поведение в подобна ситуация /аз не искам да прави публично достояние своите години!/
Коментар
-
Примерно Селена, Може и Криси да отговори за себе си. Вие умеете хипотетично да говоритеLast edited by Selena; 18.05.2020, 19:26.
Коментар
-
Как би искала да продължи хипотетично вечерта описана от Безимен?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Добре де - идете на място, заедно с Евго. Той ще ти помага с инструментите.
Аз нямам подобни планове.
Коментар
-
родата се оправя с друго жилище - може и под наем
Коментар
Коментар