If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не се сърди ,а се замисли за 20-30 годишните какъв си ?! Чичак си приятелю, а ти се смятай ако искаш за тийнейджър
Како Дъри недей ся тъй Евго е готин пич познаваме се, просто все още е малко стеснителен .... чичак чичак ама ако Евго кара 1 мерцедес кабрио 20 годишните кат им зная акъла срещу колата ще бягат и ще се млатят коя да седне до него ....
да използвам намалението тука и да те питам ти кога ще пишеш пак в инвестора статия да те чета ? Добре пишеш мойто момиче добре.... имаш талант
Зависи за кого, Евго. За мен, не си чичка ама за някоя 20-30 г. мацка бъди сигурен ,че си си чичак ,от където и да го погледнеш Ако си много богат може да ти викат "мечо" хахаха
Нямам корем, не ям чесън, не съм мързелив, хигиената ми е отлична, не ходя по платени жени, а лицето ми е младо.
И не се възприемам като чичак, чичо съм само на племеника ми,
Зависи за кого, Евго. За мен, не си чичка ама за някоя 20-30 г. мацка бъди сигурен ,че си си чичак ,от където и да го погледнеш Ако си много богат може да ти викат "мечо" хахаха
Кое му е интересното!? Съвсем нормално е чичка, който е знае отговорът на "въпроса за смисъла на живота, Вселената и всичко останало" да намира общ език с лелките.
Наздраве!
Чичка е твоя у вас, аз все още не съм.
Той ли е по-едрата 1/3 от домакинството?
Освен това чичка си е запазена марка на семейните мъже.
Народът е казал. Голям залък хапни, голяма дума не казвай. Ако започна по-рядко да влизам във форума или дори в тази темичка, вярвай ми, причините ще са други. Бъди здрав и продължавай с митологията .
Интересно ...!? Предполагам, отсъствието от форума ще е свързано със семейството, а не с работата
Наздраве, Селена!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Интересното е, че в реалния живот аз се разбирам с лелките, те ме харесват, правят ми комплименти, и се чудят как може все още да съм свободен.
Говоря културно, не простея и знам как да се държа с жените (но не и с коврите).
А пък при мъжете има такова нещо, че в реалния живот всеки се мисли за много велик и много могъщ и това нещо пречи и не позволява да има приятелство. Във форума е обратното.
За мен val/she е проста жена, щом бърка в раните на хората и по болните им теми.
Кое му е интересното!? Съвсем нормално е чичка, който е знае отговорът на "въпроса за смисъла на живота, Вселената и всичко останало" да намира общ език с лелките.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар