Ся не разбрах, древните зидаро- мазачи ли са били или ловци -събирачи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ъхъ, баш пазели ... Моята концепция за пещерния живот е друга. Основана е отчасти на познанията ми по популационна генетика, отчасти на богатото ми въображение.
Та, според нея, докато мъжете от племето са били на лов, все някой красавец от съседното племе с плочки, бицепс, трицепс и разни други релефни мускули е успявал да отмести камъка от входа на пещерата и доприносял за богатото генетично разнообразие и доброто здравословно състояние на групата. Инак, близкородствено кръстосване ..., болести и висока смъртност.
За вибратото си прав, но освен него дамите са почитателки на детайлите. Това вероятно се дължи на дългият им опит при събиране на растения /мъжете са ловци, жените - събирачи/. Често отровните и ядливите растения се различават само по един белег. Затова пещерните дами са били внимателни. Така е и сега - обичаме да се вглеждаме и в най-незначителното
Наздраве!
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
На жените очите им са зад ушите. Те затова и хващат толкоз лесно изневерите, за тях не е нужно да видят, за тях е достатъчно само леко нещо в гласа да чуят. Едно грешно вибрато и си аут. Отдавам го на престоя в пещерата, край огъня и с малките, когато е пазела входа само по слух, докато мъжете са ловували. А за да ловуваш, ти трябват очи. Оттам и разликата между мъжете и жените. Твърде малко време е минало в еволюционен контекст, за да се е променило нещо.
Та, според нея, докато мъжете от племето са били на лов, все някой красавец от съседното племе с плочки, бицепс, трицепс и разни други релефни мускули е успявал да отмести камъка от входа на пещерата и доприносял за богатото генетично разнообразие и доброто здравословно състояние на групата. Инак, близкородствено кръстосване ..., болести и висока смъртност.
За вибратото си прав, но освен него дамите са почитателки на детайлите. Това вероятно се дължи на дългият им опит при събиране на растения /мъжете са ловци, жените - събирачи/. Често отровните и ядливите растения се различават само по един белег. Затова пещерните дами са били внимателни. Така е и сега - обичаме да се вглеждаме и в най-незначителното
Наздраве!Last edited by tnm; 24.02.2021, 17:59.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеНа жените очите им са зад ушите. Те затова и хващат толкоз лесно изневерите, за тях не е нужно да видят, за тях е достатъчно само леко нещо в гласа да чуят. Едно грешно вибрато и си аут. Отдавам го на престоя в пещерата, край огъня и с малките, когато е пазела входа само по слух, докато мъжете са ловували. А за да ловуваш, ти трябват очи. Оттам и разликата между мъжете и жените. Твърде малко време е минало в еволюционен контекст, за да се е променило нещо.
Ще сложи глава на гърдите ти, ще те попита кротко "Скъпи, ти изневерявал ли си ми?" и ще се заслуша в сърдечния ти ритъм!
---
Тренирай си пулса!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Почти безпогрешни радари имат, подкрепям тезата ти
А по отношение на мнението, че повечето мъже изневерявали, аз пък имам една теория от "пещерното време".
Тогава продължителността на живота е била малка, мъжът излиза на лов или на война с друго племе само с една препаска и едно примитивно копие с кремъчен връх, и всеки ден не знае дали със сигурност ще се върне дома жив. Супернесигурността за живота му, съчетана с инстинкт за продължаване на рода, го е карала да хвърля семето където може, пък квото стане. Та тая работа може и да е останала оттогава
Не, че оправдавам нещо или някой, ама де да знам - има известна логика според мен
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНе знам за твоя човек, но докато бях студент /преди бая години, но в тая галактика/ в съседната стая на къщата-квартира се беше настанил един от най-грозните мъже дето съм виждал. Казваше се е Емил, от едно дунавско село... както да е. Бога ми, по-голям сваляч в действие не съм виждал. Тоя ги забърсваше от къде ли не - спирки, магазини, заведения, където и каквото свари - не подбираше, продавачки, сервитьорки, адвокатки, тръгнали за работа, изплющи ги в квартирата и ги пусне по живо по здраво... сяда на съседната маса, гледа какъв вестник четеше /навремето се четеше /, вземе си същия и Оп - намери начин да я прикотка. Опасен беше.Голям играч.
А нашия човек с 4 валета и играе на Без коз!
Мнооого далеч от красив, ма сваляч та дрънкаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
На жените очите им са зад ушите. Те затова и хващат толкоз лесно изневерите, за тях не е нужно да видят, за тях е достатъчно само леко нещо в гласа да чуят. Едно грешно вибрато и си аут. Отдавам го на престоя в пещерата, край огъня и с малките, когато е пазела входа само по слух, докато мъжете са ловували. А за да ловуваш, ти трябват очи. Оттам и разликата между мъжете и жените. Твърде малко време е минало в еволюционен контекст, за да се е променило нещо.
А по отношение на мнението, че повечето мъже изневерявали, аз пък имам една теория от "пещерното време".
Тогава продължителността на живота е била малка, мъжът излиза на лов или на война с друго племе само с една препаска и едно примитивно копие с кремъчен връх, и всеки ден не знае дали със сигурност ще се върне дома жив. Супернесигурността за живота му, съчетана с инстинкт за продължаване на рода, го е карала да хвърля семето където може, пък квото стане. Та тая работа може и да е останала оттогава
Не, че оправдавам нещо или някой, ама де да знам - има известна логика според менНе се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Хахаха, жена да ти каже нещо за мъжете, без да е била в кожата им. Нещо като мъжкото говорене, че всички жени били ку.ви.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНе знам за твоя човек, но докато бях студент /преди бая години, но в тая галактика/ в съседната стая на къщата-квартира се беше настанил един от най-грозните мъже дето съм виждал. Казваше се е Емил, от едно дунавско село... както да е. Бога ми, по-голям сваляч в действие не съм виждал. Тоя ги забърсваше от къде ли не - спирки, магазини, заведения, където и каквото свари - не подбираше, продавачки, сервитьорки, адвокатки, тръгнали за работа, изплющи ги в квартирата и ги пусне по живо по здраво... сяда на съседната маса, гледа какъв вестник четеше /навремето се четеше /, вземе си същия и Оп - намери начин да я прикотка. Опасен беше.Голям играч.
А нашия човек с 4 валета и играе на Без коз!Last edited by pinoccio; 24.02.2021, 17:10.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеЕдна позната веднъж ми беше казала за мъжете:
Всеки 9 от 10 лъжат... И десетия лъже, ама ти е приятно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Имам едно приятелче покрай ремонтите на колата - една и съща марка имаме и еднакви проблеми. Вчера го засякох при майсторчето - и двамата обичаме да си уплътняваме времето при него и да си говорим по мъжки(глупости)
Та той е търговски представител на италиански мебели. Жена му е била манекенка в италия и тя реално е управителя на фирмата. Та тоя е с физиката на Евго+плешив и има любовница във всеки град. Иначе жена му е много ревнива (и с основание) и яко го тормози (звъни му по 10 пъти на ден).
Евгооо вместо да имаш във всеки град любовница ти ми се оплакваш ....
Очевидно - има дами, които звънят на мъжете си, а аз познавам мъже, които звънят на своите дами, за да ги "проверят".
Може би дамите са по-съобразителни, изключвайки телефоните си?
Липсата на обхват май е по-често срещано явление сред телефоните на дамите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеТа той е търговски представител на италиански мебели. Жена му е била манекенка в италия и тя реално е управителя на фирмата. Та тоя е с физиката на Евго+плешив и има любовница във всеки град. Иначе жена му е много ревнива (и с основание) и яко го тормози (звъни му по 10 пъти на ден).
Евгооо вместо да имаш във всеки град любовница ти ми се оплакваш ....Голям играч.
А нашия човек с 4 валета и играе на Без коз!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Имам едно приятелче покрай ремонтите на колата - една и съща марка имаме и еднакви проблеми. Вчера го засякох при майсторчето - и двамата обичаме да си уплътняваме времето при него и да си говорим по мъжки(глупости)
Та той е търговски представител на италиански мебели. Жена му е била манекенка в италия и тя реално е управителя на фирмата. Та тоя е с физиката на Евго+плешив и има любовница във всеки град. Иначе жена му е много ревнива (и с основание) и яко го тормози (звъни му по 10 пъти на ден).
Евгооо вместо да имаш във всеки град любовница ти ми се оплакваш ....сигурно
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеЕдна позната веднъж ми беше казала за мъжете:
Всеки 9 от 10 лъжат... И десетия лъже, ама ти е приятно
Ако требва да се излъже, си самовнушавам и се самоубеждавам, че това, което ще кажа, е истина, и тогава отговарям и не е лъжа.
Ми тъй, де! То истината е относителна между хората.
Коментар
Коментар