IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ся не разбрах, древните зидаро- мазачи ли са били или ловци -събирачи.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ъхъ, баш пазели ... Моята концепция за пещерния живот е друга. Основана е отчасти на познанията ми по популационна генетика, отчасти на богатото ми въображение.

Та, според нея, докато мъжете от племето са били на лов, все някой красавец от съседното племе с плочки, бицепс, трицепс и разни други релефни мускули е успявал да отмести камъка от входа на пещерата и доприносял за богатото генетично разнообразие и доброто здравословно състояние на групата. Инак, близкородствено кръстосване ..., болести и висока смъртност.

За вибратото си прав, но освен него дамите са почитателки на детайлите. Това вероятно се дължи на дългият им опит при събиране на растения /мъжете са ловци, жените - събирачи/. Често отровните и ядливите растения се различават само по един белег. Затова пещерните дами са били внимателни. Така е и сега - обичаме да се вглеждаме и в най-незначителното
      Наздраве!
      Ех, тия плочки. Ще взема да стана един фаянсаджия. Ще си сложа италиански камък като на Давид на Микеланджело.
      Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

На жените очите им са зад ушите. Те затова и хващат толкоз лесно изневерите, за тях не е нужно да видят, за тях е достатъчно само леко нещо в гласа да чуят. Едно грешно вибрато и си аут. Отдавам го на престоя в пещерата, край огъня и с малките, когато е пазела входа само по слух, докато мъжете са ловували. А за да ловуваш, ти трябват очи. Оттам и разликата между мъжете и жените. Твърде малко време е минало в еволюционен контекст, за да се е променило нещо.
        Ъхъ, баш пазели ... Моята концепция за пещерния живот е друга. Основана е отчасти на познанията ми по популационна генетика, отчасти на богатото ми въображение.

Та, според нея, докато мъжете от племето са били на лов, все някой красавец от съседното племе с плочки, бицепс, трицепс и разни други релефни мускули е успявал да отмести камъка от входа на пещерата и доприносял за богатото генетично разнообразие и доброто здравословно състояние на групата. Инак, близкородствено кръстосване ..., болести и висока смъртност.

За вибратото си прав, но освен него дамите са почитателки на детайлите. Това вероятно се дължи на дългият им опит при събиране на растения /мъжете са ловци, жените - събирачи/. Често отровните и ядливите растения се различават само по един белег. Затова пещерните дами са били внимателни. Така е и сега - обичаме да се вглеждаме и в най-незначителното
        Наздраве!
        Last edited by tnm; 24.02.2021, 17:59.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

На жените очите им са зад ушите. Те затова и хващат толкоз лесно изневерите, за тях не е нужно да видят, за тях е достатъчно само леко нещо в гласа да чуят. Едно грешно вибрато и си аут. Отдавам го на престоя в пещерата, край огъня и с малките, когато е пазела входа само по слух, докато мъжете са ловували. А за да ловуваш, ти трябват очи. Оттам и разликата между мъжете и жените. Твърде малко време е минало в еволюционен контекст, за да се е променило нещо.
          Как беше вица:
          Ще сложи глава на гърдите ти, ще те попита кротко "Скъпи, ти изневерявал ли си ми?" и ще се заслуша в сърдечния ти ритъм!
          ---
          Тренирай си пулса!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Почти безпогрешни радари имат, подкрепям тезата ти
            А по отношение на мнението, че повечето мъже изневерявали, аз пък имам една теория от "пещерното време".
            Тогава продължителността на живота е била малка, мъжът излиза на лов или на война с друго племе само с една препаска и едно примитивно копие с кремъчен връх, и всеки ден не знае дали със сигурност ще се върне дома жив. Супернесигурността за живота му, съчетана с инстинкт за продължаване на рода, го е карала да хвърля семето където може, пък квото стане. Та тая работа може и да е останала оттогава
            Не, че оправдавам нещо или някой, ама де да знам - има известна логика според мен
            Има логика, разбира се. Това са атавистични рефлекси, които са били доминантни стотици хиляди години. И свръх-азът е определен от тях. И сега изведнъж - хоп, Истанбулска конвенция. Не става тая работа така. То винаги става въпрос за социална компонента в поведението на човека, но, жени, дайте време на мъжете да сеят, докато се успокоят, че не са на война, а вкъщи ги чака мирна оран.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
              Не знам за твоя човек, но докато бях студент /преди бая години, но в тая галактика/ в съседната стая на къщата-квартира се беше настанил един от най-грозните мъже дето съм виждал. Казваше се е Емил, от едно дунавско село... както да е. Бога ми, по-голям сваляч в действие не съм виждал. Тоя ги забърсваше от къде ли не - спирки, магазини, заведения, където и каквото свари - не подбираше, продавачки, сервитьорки, адвокатки, тръгнали за работа, изплющи ги в квартирата и ги пусне по живо по здраво... сяда на съседната маса, гледа какъв вестник четеше /навремето се четеше /, вземе си същия и Оп - намери начин да я прикотка. Опасен беше. Голям играч.

А нашия човек с 4 валета и играе на Без коз!
              Това ме присети за един от братята - учителка от шотландия, неква манекенка (действаща), официална любовница(циганка) с която живее и жена на неговите години (35). Засякоха се в болницата на свиждане 2 и вдигнаха Иван Рилски на ура ...
              Мнооого далеч от красив, ма сваляч та дрънка
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Почти безпогрешни радари имат, подкрепям тезата ти
                А по отношение на мнението, че повечето мъже изневерявали, аз пък имам една теория от "пещерното време".
                Тогава продължителността на живота е била малка, мъжът излиза на лов или на война с друго племе само с една препаска и едно примитивно копие с кремъчен връх, и всеки ден не знае дали със сигурност ще се върне дома жив. Супернесигурността за живота му, съчетана с инстинкт за продължаване на рода, го е карала да хвърля семето където може, пък квото стане. Та тая работа може и да е останала оттогава
                Не, че оправдавам нещо или някой, ама де да знам - има известна логика според мен
                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Хахаха, жена да ти каже нещо за мъжете, без да е била в кожата им. Нещо като мъжкото говорене, че всички жени били ку.ви.
                  Абе ние си мислим разни работи за тях, те си мислят разни работи за нас... някъде в миш-маша от тия мисли е истината

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                    Не знам за твоя човек, но докато бях студент /преди бая години, но в тая галактика/ в съседната стая на къщата-квартира се беше настанил един от най-грозните мъже дето съм виждал. Казваше се е Емил, от едно дунавско село... както да е. Бога ми, по-голям сваляч в действие не съм виждал. Тоя ги забърсваше от къде ли не - спирки, магазини, заведения, където и каквото свари - не подбираше, продавачки, сервитьорки, адвокатки, тръгнали за работа, изплющи ги в квартирата и ги пусне по живо по здраво... сяда на съседната маса, гледа какъв вестник четеше /навремето се четеше /, вземе си същия и Оп - намери начин да я прикотка. Опасен беше. Голям играч.

Last edited by pinoccio; 24.02.2021, 17:10.

Коментар

Една позната веднъж ми беше казала за мъжете:
                      Всеки 9 от 10 лъжат... И десетия лъже, ама ти е приятно
                      Хахаха, жена да ти каже нещо за мъжете, без да е била в кожата им. Нещо като мъжкото говорене, че всички жени били ку.ви.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Имам едно приятелче покрай ремонтите на колата - една и съща марка имаме и еднакви проблеми . Вчера го засякох при майсторчето - и двамата обичаме да си уплътняваме времето при него и да си говорим по мъжки(глупости)
                        Та той е търговски представител на италиански мебели. Жена му е била манекенка в италия и тя реално е управителя на фирмата. Та тоя е с физиката на Евго+плешив и има любовница във всеки град. Иначе жена му е много ревнива (и с основание) и яко го тормози (звъни му по 10 пъти на ден).
                        Евгооо вместо да имаш във всеки град любовница ти ми се оплакваш ....

Очевидно - има дами, които звънят на мъжете си, а аз познавам мъже, които звънят на своите дами, за да ги "проверят".

Може би дамите са по-съобразителни, изключвайки телефоните си?

Липсата на обхват май е по-често срещано явление сред телефоните на дамите?

Коментар

Та той е търговски представител на италиански мебели. Жена му е била манекенка в италия и тя реално е управителя на фирмата. Та тоя е с физиката на Евго+плешив и има любовница във всеки град. Иначе жена му е много ревнива (и с основание) и яко го тормози (звъни му по 10 пъти на ден).

Коментар

Имам едно приятелче покрай ремонтите на колата - една и съща марка имаме и еднакви проблеми . Вчера го засякох при майсторчето - и двамата обичаме да си уплътняваме времето при него и да си говорим по мъжки(глупости)
                            аха сигурно
                            препоръка е

Коментар

Една позната веднъж ми беше казала за мъжете:
                              Гледам да съм винаги напълно искрен.
                              Ако требва да се излъже, си самовнушавам и се самоубеждавам, че това, което ще кажа, е истина, и тогава отговарям и не е лъжа.
                              Ми тъй, де! То истината е относителна между хората.

Коментар

• Една позната веднъж ми беше казала за мъжете:

Коментар

Working...
                                X