Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Колко сложно и невярно обяснение на нещо простично:
мама учи щерката, че тати трябва да носи и да слушка.
мама учи сина, че трябва да носи и да слушка жена си.
Резултатът е очакван, един сульо, дето блъска като алтав - и недоклатената принцеса с общото им дете, дето го прави на маймуна и е все недоволна. По вина на бабите и на двамата.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Това с възпитаването на децата - е най-непредсказуемото нещо. Един случай преди много години, ме впечатли - братя близнаци, с баща тежък алкохолик. Когато порастват, единият става алкохолик, другият никога не пие. Всичко е в стечението на обстоятелствата. На единия брат, лошия пример на бащата му е повлиял в една посока, а другия, бащиният пример го е повел в в обратната. Едно дете, което родителите му го бият и няма нищо, може да израстне човек, който се справя със затрудненията, и постига своето. Едно дете, което е обгрижвано и обичано, може да стане лигльо и мухльо, да не се справя с нищо. И обратното не е невъзможно, просто си мисля, че във всяко действие към детето, има почти равна доза положителни и отрицателни стимули. Дори човек, който се държи лошо с детето си, го учи без да иска да се справя и да преодолява. Естествено, нищо не може да се предвиди, и още по-естествено, не предлагам, препоръчвам, или практикувам лошо отношение към детето. Само си размишлявам, докато чакам да се сметнат разни работи на другия монитор
Един съвет от мен (не зная защо го правя, ако по принцип не давам съвети): вместо да пишеш тук - обърнИ внимание на Селена (на лични съобщения). Ако не си забелязал - вчера тя ти намекна нещо такова!
Без лоши помисли от моя страна!
Харесват ми разсъжденията ти, но ще трябва да се примириш: Еднер ми е по-голям приятел от теб!
Бъди здрав - ти и семейството ти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
Не приемай нищо лично!
https://chitanka.info/text/2784-chet...ja/6#textstart
Заслужава си цялата да се прочете
Миа, прочетох Дон Мигел Руис...
С няколко думи, защото в случая липсва дискусията, която би трябвало да се проведе в леглото... ..., а, представи си - и оная дама довечера да ми изпрати същото линкче? Т.е. - ако вземе, че се окаже, че тя пише и тук... (знае ли човек!)...
И, сега: Дон Мигел ми се струва, че описва по-скоро ситуацията, която касае мисленето (и действията) на дамите. Да де: Дон Мигел не е Донна...., ама най-вероятно отчита фактът, че повече дамите се увличаТЕ от тоя тип произведения и размислите му са в унисон с вашите очаквания... Разбира се, авторите не са длъжни да са преживели събитията, които описват - и това произведение пак да има своите - привлекателност и чар...
Имам и други мисли във връзка с прочетеното, но горе обосновах ситуацията, пък и трябва да губя по-малко време тук...
Благодаря за линка - имаше какво да науча за проблясъците в мисленето на дамите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Надявам се, личният ти опит да потвърждава думите ти.
Тройката, възпитана от мен - попада на трима "случайно", които са възпитани в три други семейства.
Тоест - четири различни семейства възпитават по свой начин своите наследници.
Резултатът: абсолютно разминаване с твоите изводи горе "мама учи щерката... и т.н."...
Нещо повече: разминаването е налице и при крайният ти извод: "... дето го прави на маймуна..."
..................
Извод: концепцията ти сериозно издиша!
Моите изводи са правилни, потвърдени от живота. Нещо повече: потвърждението не е само от 4 семейства. а има още 3 (сестри или братя - също семейни, със свои деца, където отново липсва твоята комбинация: "носи - слушка - прави го на маймуна")...
- 1 like
Коментар
-
Резултатът е очакван, един сульо, дето блъска като алтав - и недоклатената принцеса с общото им дете, дето го прави на маймуна и е все недоволна. По вина на бабите и на двамата.
Надявам се, личният ти опит да потвърждава думите ти.
Тройката, възпитана от мен - попада на трима "случайно", които са възпитани в три други семейства.
Тоест - четири различни семейства възпитават по свой начин своите наследници.
Резултатът: абсолютно разминаване с твоите изводи горе "мама учи щерката... и т.н."...
Нещо повече: разминаването е налице и при крайният ти извод: "... дето го прави на маймуна..."
..................
Извод: концепцията ти сериозно издиша!
Моите изводи са правилни, потвърдени от живота. Нещо повече: потвърждението не е само от 4 семейства. а има още 3 (сестри или братя - също семейни, със свои деца, където отново липсва твоята комбинация: "носи - слушка - прави го на маймуна")...
Коментар
-
Поздрав към всички форумци предвид, че тая пандемия ... абе ей тъй за повдигане на вибрациите
https://youtu.be/kCfVv3RsGw4
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big Brother 666 Разгледай мнение
И тук ли Уйкипедия , ма .......... тцтцтцтцтцт ........ Е , така английски нема да научиш ......
Глей ся тука спешъли фор ююююююю
Nevermind or Never Mind: What’s the Difference?
Shundalyn Allen
GRAMMAR- Never mind tells someone to disregard a matter. It can also mean “not to mention” or “certainly not.”
- Never mind should be two words in almost all contexts.
- Nevermind (one word) is part of the colloquial expression “[pay something] no nevermind.”
https://www.grammarly.com/blog/nevermind-or-never-mind/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Зависи доколко въпросната майка е детецентрична, а, повярвай ми, симпатичните девойки в огромната си част не са такива, дори бих казал, че една немалка част от тях са леко безотговорни. Всъщност, не знам защо обвиняваме само нежната половинка - семейният живот не е само либоф по байпешовски, а своеобразен вид сделка (колкото и грозно да звучи това, но то по същият начин звучи и предбрачния договор, но го има). Най-важното в една сделка е не само цената и престацията, а да сте наясно какво искате (и двете страни) и чий буй я сключвате тази сделка (с или без "ама то е само подпис"). Аз имам доста приятели, които са си взели жена тип домашна прислужница, в смисъл че за тях е важно жената да си гледа детето, да готви, чисти, пере, глади и ако може и да свири на духов инструмент - ок, ако не, търсим нещо навън, не е важно, важното е децата да имат стабилна майка и тя да ги възпита. Имам и други, при които всички детегледни функции се аутсорсват (без значение дали жената ще бачка или не) и съответно сделката е или жената да е секс кукла, която по цял ден е в моловете или по разкрасителни процедури, или пък просто жената бачка много, изкрава пари като мъжа си, ерго, не и се гледат деца, щото кариерата е важна и т.н.
Та хора всякакви, семейства всякакви - ако сте наясно що я правите тази "сделка" със семейството, ще сте щастливи, ако не сте наясно - няма, без значение колко се напъва единия и т.н. И става като във вица, дето един мъж вика на съпругата си - ти що престана да правиш свирки, след като се оженихме, а тя му отговаря - не съм престанала. Се ла ви, както се казва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ти пък. Напълно осъзната феминистка съм и то от класическите суфражетки, а не от тъпачките от съвременното ЛГБТ, които узурпираха истинския феминизъм.
Гледай - тук - суфражетките държат да са женствени и носят специални бижута, в които е кодирано посланието им.
https://en.wikipedia.org/wiki/Suffrage_jewellery
ПП: това, че някоя селянка е родила безпроблемно, не означава, че всички раждат безпроблемно .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
ПП: това, че някоя селянка е родила безпроблемно, не означава, че всички раждат безпроблемно .
Първо - нищо не разбираме от това и надали някога ще разберем (дай Боже ), а мнение за нещо, дето само си го видял, дори на живо, не можеш да даваш. Да не казвам лафа за кучето и месарницата.
Второ - от уважение. Мисля, че повечето са джентълмени в тая тема, без значение от леките залитания тук-тамНе се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Резултатът е очакван, един сульо, дето блъска като алтав - и недоклатената принцеса с общото им дете, дето го прави на маймуна и е все недоволна. По вина на бабите и на двамата.
- 3 Харесвания
Коментар
-
За чий ми е на баир лозе? Нека си врещят после че никой не ги иска, то логично
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
Те точно тъпите селянките и неграмотните тъмнозелените ромлянки раждат по естествен път и безпроблемно и без усилие, а последните раждат по 6 - 7 хлапета докато навършат 30 год.
А супер умните, интелигентни цивилизовани изнежени жени с висшу и 2 висши образования раждат по 1 дете макс 2 и то с кански господни мъки и повечето щот ги е страх да не ги боли "раждат" с цезарово сечение, демек бебето е извадено, а не родено, не знам тия с секциото що казват че са родили ??
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Затова първата работа да я отделиш от родата и най-вече майка и да не и пълни главата с глупости, ака да те слуша тебе.
Ко не иска - шут со всичка сила. Ко слуша майка си СВАЛЯШ майка И колко си добра партия, па мое и да я изплющиш (само ако си сигурен че няма да го забрави и не мое си стои на краката и седне на дирника)
- 1 like
Коментар
Коментар