IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Вземам си бележка. Покривам си главата с египетска пепел и Ви оставям да обсъждате качествата на пластмасовите кукли . Време е за сиеста.
    Чакай не бягай сега, не е от лоша настройка срещу теб.
    Просто ти подсказвам различна гледна точка, която може да ти подобри избора и освежи мирогледа. Животът е шарен
    Аз ви оставям, защото имам работа. Амбициозен съм и имам малко работа. Която ми доставя и удоволствие на всичко отгоре

Коментар

Ако знаеш колко си прав . Богат индиец - ето го отговора
      И лейде Даяна хубаво се нахака на богат арабин. За жалост на сирачетата принцове.
      Отраснаха без майка в мрачния албион.

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
        Абе действаш като някаква администраторка, това - да, онова - не. Ама нямаш кълбо да гледаш в бъдещето и кое е най-добро за детето. Запри се малко огледай се, дай шанс на момичето да диша. Животът не се свежда до подредена бездушевна администрация
        Вземам си бележка. Покривам си главата с египетска пепел и Ви оставям да обсъждате качествата на пластмасовите кукли . Време е за сиеста.

Коментар

Не отговарям за вселенските женски нагласи. В момента адвокатската професия търпи силна инфлация. Има няколко сектора, които са ок - енергии, телекоминикации, финанси, медицина, информатика, но няма общовалидни догми.

Колкото жени, толкова и мнения по въпроса.
          Абе действаш като някаква администраторка, това - да, онова - не. Ама нямаш кълбо да гледаш в бъдещето и кое е най-добро за детето. Запри се малко огледай се, дай шанс на момичето да диша. Животът не се свежда до подредена бездушевна администрация

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Малко ще ме е трудно да сменя себе си Отделно жена да търси "емоционалност" в мъжът ми идва малко в повече, особено пък в западната култура, в Близкият изток и Африка има доста по-голвм шанс да попадне на такива
            Ако знаеш колко си прав . Богат индиец - ето го отговора

Коментар

Пропускаш страхотна възможност обаче, защото може да е точно това което искаш - амбициозен, с хубава професия и издигнат в ранг от обществото.
              Изглежда искаш всичко от един мъж и да е най-най-най. В приказките за пепеляшка снежанка има такива мъже, само като ги видиш и ти се подкосяват краката
              Нещо ме бъркаш с някой друг . Всеки си има свой набор от качества за партньор. Ей тука по-долу на някои им стига и пласмасова кукла

Не мога да обобщавам. Мога само да ти дам индивидуална гледна точка.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Правилно!

Извод: "Господ дал - Господ взел!"

Дотам ли го докарахме, яко а

Коментар

Ако ти кажа каква сценка между 50 годишен испанец и 50 годишен французин присъствах миналата седмица ще ме разбереш. Картинката щеше да е комична, ако не беше трагична.

Та на въпроса ти - сменяме индивида с тази “характерова особеност”.
                  Малко ще ме е трудно да сменя себе си Отделно жена да търси "емоционалност" в мъжът ми идва малко в повече, особено пък в западната култура, в Близкият изток и Африка има доста по-голвм шанс да попадне на такива

Коментар

Хубава професия адвокат ли е.
                    Опитвам се да разбера по-добре същността на въпроса, какво е в женските очите амбициозен мъж и хубава професия
                    Не отговарям за вселенските женски нагласи. В момента адвокатската професия търпи силна инфлация. Има няколко сектора, които са ок - енергии, телекоминикации, финанси, медицина, информатика, но няма общовалидни догми.

Колкото жени, толкова и мнения по въпроса.

Коментар

Нов тираж на тотото има два пъти в седмицата, но малцина са способни да късат губещите фишове с такава скорост, а способните на това по инерция късат и печелившите

Правилно!

Извод: "Господ дал - Господ взел!"

Един работещ при мен метод: Съдбата е тази, която показва пътя ни! Винаги има причина, за да се случи, ИЛИ - да НЕ се случи едно събитие в живота ни!

Причината, за да не се случва нещо - предстоящи следващи събития, които Съдбата е определила като по-значими в живота ни...

Нищо загадъчно няма в това...

(стори ми се, че с теб някак се познаваме, ако и да не сме водили точно тоя тип диалог...)

Коментар

Ако ти кажа каква сценка между 50 годишен испанец и 50 годишен французин присъствах миналата седмица ще ме разбереш. Картинката щеше да е комична, ако не беше трагична.

Пропускаш страхотна възможност обаче, защото може да е точно това което искаш - амбициозен, с хубава професия и издигнат в ранг от обществото.
                        Изглежда искаш всичко от един мъж и да е най-най-най. В приказките за пепеляшка снежанка има такива мъже, само като ги видиш и ти се подкосяват краката

Коментар

Представи си, че имаш дъщеря. И си загрижен за бъдещето й като всеки родител. Появява се сериозен кандидат за съпруг. Какви качества би й препоръчал да търси в партньора си?

Да речем има два кандидата - първият амбициозен, с хубава професия, а вторият лентяй, без образование и без професия.

Какво би казал на дъщеря си?
                          Хубава професия адвокат ли е.
                          Опитвам се да разбера по-добре същността на въпроса, какво е в женските очите амбициозен мъж и хубава професия

Коментар

Или просто е характерова особеност. Какво правим тогава?

Коментар

Това решават взаимно участниците в даден разговор. Страничните оценки понякога са излишни, да не кажа друга дума.
                              Когато хората водят публичен разговор - те, по условие се съгласяват с правилата втози ПУБЛИЧЕН диалог.

Спор в това не може да има! (а и правилата на форума са такива!)

Коментар

Липсата на емоционалност е много характена за нарцистичния ни егоистичен свят.
                                Или просто е характерова особеност. Какво правим тогава?

Коментар

Working...
                                X