If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Феминизмът е кофти нещо !!! Ако за един мъж центърът на съществуването му е жена то текста е в известна степен валиден ,майката или природата е извън този контекст. Но мъжът не се ражда за да е допълнение на жената или нейна жертва . Обратното е валидно ,най малкото защото е в хармония със женската природа да отдава себе си ! Оплождането е функция на мъжа и не само като физически акт, а оплождането на материята въобще .
Ще завърша със следното :интимната любов е период за мъжа а за женат е е живота .Безпорните емоционални качества са дадени на жената за да съумее да бъде оплодена и да отгледа потомство .
Все пак, има мъже, които не искат да правят бебета (имат вече или не искат), но пък искат да трескат.
От едно от местата, където работя, ще ми дадат Великденски бонус, стига за елитна компаньонка среден клас и богата трапеза с агне и всичко останало.
И аз да се включа в безкрайната, но пък винаги актуална тема. Признавам си, че това което някои от участниците пишат определено си заслужава четенето. Следващия текст/книга съм го чел преди години и от няколко дни го търсих по повод разговор с един приятел на общо взето същата тема като тази ( рязкото намаляване на жените които разбират написаното по-долу ). Днес успях да го намеря и за това споделям, защото наистина съм впечатлен колко много болезнена (за мъжете ) истина има написана в него и колко е точен:
....
Феминизмът е кофти нещо !!! Ако за един мъж центърът на съществуването му е жена то текста е в известна степен валиден ,майката или природата е извън този контекст. Но мъжът не се ражда за да е допълнение на жената или нейна жертва . Обратното е валидно ,най малкото защото е в хармония със женската природа да отдава себе си ! Оплождането е функция на мъжа и не само като физически акт, а оплождането на материята въобще .
Ще завърша със следното :интимната любов е период за мъжа а за женат е е живота .Безпорните емоционални качества са дадени на жената за да съумее да бъде оплодена и да отгледа потомство .
Ъ-ъ, такова... Нали не смяташ да публикуваш тук цялата книга?
П.С. Понякога и линк върши работа.
Миии ... не можах да го намеря онлайн. По случайност го намерих в книга, която аз имам. А и все пак реших да го запазя текста така както си е, а не аз да се правя на остроумен като извадя само откъси от него и да претендирам, че са мои прозрения .
Коментар