Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеВероятно ще останеш изненадана ако кажа, че мотивите могат да варират в доста широки граници...Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
Та, ако не си запозната с това защоЗнанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеДобре де, поради каква причина хората правят секс?
.......................?
Отделят се хормони, жените са весели и доволни, а мъжете живеят по-дълго....Хората изглеждат по млади, работливи, щастливи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеДобре де, поради каква причина хората правят секс?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениепп
"не си разбрала фразата ми,"
разбрах,
но не разбрах каква връзка има въпроса с личната ми визия?
За "визията", или точно казано, физиката ти: това има пряко отношение към подозрението ми, че не си разбрала фразата ми и, мислейки, че може да си саде кожа и кокали, предложих да ти обясня думите по същество и по реално съдържание без думи. Харесва ми да отварям очите на незнаещите, защото споделянето на знание е негово удвояване.
Предполагам, че има голяма вероятност да си само кожа и кокали, щото си адепт на здравословния живот.
Най-вероятно си и некоа веганка...
Та, ако не си запозната с това защо хората правят секс и как при това се разтропват кокалите ти, готов съм да ти отворя очите и каквато още има там за отваряне при теб.Last edited by chan_tura_naga; 04.08.2021, 16:21.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеПоради какви причини мъжките и женските индивиди си "разтропват кокалите"?
Ти такава ли си, щото държа на предложението си?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнениеДруг е въпроса какво прави такава тема във форум като инвестор заедно с инвестиции, лихви, пари и т.н.
Или инвеститорката?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSamGold
Да си плаща екскурзиите самичка. Сърбал съм попарата на такива девойки. Която ще ме обича, ще ме обича и на Равда и на Малдивите.
Ако те обича само като шарите нагоре-надолу, мача е свирен и е ясно що е с теб. Баба ми все по 3 пъти на почивка е ходила. Лигли : )))
Дори да е решила да не ти пусне, ще гледа максимално да те използва преди "да свали картите". Ще те залъгва, ще те баламосва. "Хайде по-натам, принципно съм съгласна. Нека се опознаем първо. Искам всичко да стане естествено и постепенно."
Още като я чуя как говори и какво ми пише, ми става ясно от кой тип е и какво ще се случи натам.
Ани Владимирова говори за жени на 35-38 г, с висок социален статус, с кариера, но и с комплекс на стара мома, които трудно допускат и правят номера. Аз съм разказвал за една аптекарка на колегите тук,Искаше да я водя на море през 2019 г., но не като гаджета (аз й казах "ОК"), след което се отказа. И при тях всичко много често е само на приказки.
Коментар
Коментар