Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Кое е селото?
Те чичовците са луди да купуват къщи по селата. После трудно се продават. Един комшия така е накупил 4 съседни имота, градина и 3 къщи в селото на предците ми. Ама за какво са му, като неговите хора не искат да ходят там. Иначе си прави сметка и за 5, 10 или 20 лв.
Един друг чичо 2 къщи купи и баща ми беше купил 3, но ги продадохме. Отделно е построил и 2 вили. Та беше поставил рекорд с 5 парчета???
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеТрябва му умна,красива,преуспяла коренячка софиянка. Във форума има такава, остава младите да се вземат и да ни поканят на сватбата да пием по една ракия. Вярно няма да е блага ракия, щото булката няма да е първа употреба, но е важно любов да има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Баш от съседно на Лесидрен село имам мома слънце на около 30 години и се чудим как да я задомим. Ако се държиш прилично ще ти дам фейсбука ѝ ама си те знам тебе. Риск от осиране има. Няма много момчета по малките села. Хубаво Русо момиче със сини очи. Баща ѝ освен апартамент в близкия окръжен град има поне десет къщи у лесидренско.
И ракия и свинско има и не са простаци.
Ама как да я завъртя работата та да не я осееш ми е много на мисъл, а аз се прибирам чак лятото.
Те чичовците са луди да купуват къщи по селата. После трудно се продават. Един комшия така е накупил 4 съседни имота, градина и 3 къщи в селото на предците ми. Ама за какво са му, като неговите хора не искат да ходят там. Иначе си прави сметка и за 5, 10 или 20 лв.
Един друг чичо 2 къщи купи и баща ми беше купил 3, но ги продадохме. Отделно е построил и 2 вили. Та беше поставил рекорд с 5 парчета???
Коментар
-
Те по провинцията от много време не гледат и не дават такива неща.
Иначе ще оценя хубавата градина, спретнатата къща, чеиза и хубавото отношение. Но няма.
Гледал съм обяви за къщи в с.Лесидрен от любопитство. На няколко обяви личи, че въпреки че е село, хората са трудолюбиви, вътре чисто, подредено, с хубави неща от едно време, личи, че са били богати.
И ракия и свинско има и не са простаци.
Ама как да я завъртя работата та да не я осееш ми е много на мисъл, а аз се прибирам чак лятото.Last edited by Selena2024; 14.02.2025, 16:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е, не щеш ли тъста да ти пълни багажника със свинско и ракия??
па може и неко внуче да кръстите на него
Иначе ще оценя хубавата градина, спретнатата къща, чеиза и хубавото отношение. Но няма.
Гледал съм обяви за къщи в с.Лесидрен от любопитство. На няколко обяви личи, че въпреки че е село, хората са трудолюбиви, вътре чисто, подредено, с хубави неща от едно време, личи, че са били богати.
Коментар
-
Да е учила, да не е проста, да не ме използва като касичка.
Да може да ми роди син или дъщеря. Не мисля, че искам много, не държа да е богата. И да не ме кара да тичаме по провинцията постоянно.
па може и неко внуче да кръстите на негопрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Колкото повече критерии си измисляш, толкова повече стесняваш и без това вече стеснения кръг. Така рискуваш никога да не се ожениш. Затова остави само един критерий - да е жена, щото и това не е много сигурно в наше време.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Да е учила, да не е проста, да не ме използва като касичка.
Да може да ми роди син или дъщеря. Не мисля, че искам много, не държа да е богата. И да не ме кара да тичаме по провинцията постоянно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Ох, Евго, я кажи каква жена си представяш до себе си за семейство ? Объркваш ме много да ти кажа. Не съм убедена, че сам знаеш какво търсиш.
Коментар
-
Да ти кажа, че я гледах малко.
Все пак не е тъпа, защото беше стигнала до 2500 лв. Нямам хубаво мнение за нея и предпочитам да не я коментирам повече. Майсторът каза, че е мъжкарана и миризливка,
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov
Толкова "не я мислиш тая от много време", че дори ние, които не сме я виждали - (след толкова много време) - разбираме за нея ...
Трудно ли ти е да свързваш онова, което казваш/пишеш/мислиш, красавец- 50 минус, годишен - ненагледен?
Все пак не е тъпа, защото беше стигнала до 2500 лв. Нямам хубаво мнение за нея и предпочитам да не я коментирам повече. Майсторът каза, че е мъжкарана и миризливка,
Коментар
-
Жените обаче имат друго усещане за секса и не се перкат с всеки срещнат пичага.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Еми както ми я описваш всичко е точно при нея. Тази не ти подхожда. Не я мисли толкова.
- 1 like
Коментар
Коментар