Първоначално изпратено от sunny
Разгледай мнение
Проблемът е,че не е атрактивна физически и секса не върви. А той не върви, щото не ми е атрактивна.Не съм казал, че не е стабилна-напротив искам бъдещата ми жена да има нейните качества по отношение на семейството.Ти си жена и няма да ме разбереш, щото за жените външният вид на мъжа не е толкова важен.Да ама за мъжете е важен. И аз не търся някоя манекенка с перфектно тяло ,ама все пак искам жена,която като я погледна да ме привлича сексуално.
Иначе аз по принцип не харесвам глупави жени.Комуникацията ми е трудна с такива. Ама интелигентна жена, не означава задължително такава, която пренебрегва семейните си задължения, щото била много умна.
И ако ми избяга жената, ще пожаля ден два и ще търся друга. Жени много, а аз съм атрактивен за жените, така че самотен няма да остана.Не си мисли ,че е края на света ако някоя ме напусне..Ами прав й път.Друга ще дойде.Още повече с тия сайтове за запознанства имам огромен избор. От цял свят.Даже му се чудя на Евго защо не се е регистрирал в такива сайтове.
И какви съвети от жени да приемам при положение че тяхната психика е различна от тази на мъжете.
И по-скоро жените трябва да вземат съвети от мъжете, щото много познати се разведоха щото жените им надебеляха и не се поддържат във форма(в моя случай още отначало беше така).Така че моя съвет към жените е-бъдете атрактивни за мъжете и се раздавайте в секса, щото нещата в брака няма да вървят ако не сте такива, ако ще и перфектните майки и домакини да сте.
Коментар