Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
В началото, първите 5-10 г не ми обръщаше никакво внимание, предпочиташе да разговаря със старите чичовци и да ходи в местното кафене.
Тя по принцип не кани и не приема мъже. В началото имаше някакъв приятел за 2-3 седмици, но нещо не се разбраха.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
За 18 години не се е навел да си вземе готов плод от земята, значи никога няма да стане.
Тя по принцип не кани и не приема мъже. В началото имаше някакъв приятел за 2-3 седмици, но нещо не се разбраха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Еййй опасен си ей. Не се даваш и това си е. Не може те оженим тука целия форум
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не познахте изобщо.
Ние сме комшии от 18 г, а тя е извън репродукцията за съжаление (вече).
Преди 18 г бях готин симпатяга, младичък, костюмиран, бях си намерил страхотна работа за онези времена (подобно на младия лекар, при който ходихме наскоро). Апартаментът ни е голям, за разлика от нейния. Въпреки това тя не ме хареса в началото, не ми обръщаше внимание и така......Сега се разбираме, като културни хора.
Щом ми даде пари да оправим общите части. Аз платих 400 лв , а тя 150 лв и ги оправихме.
Един ден, ако сме самотни още,мога да я поканя на Великденска трапеза и на круиз, просто за компания. Какво толкова, вместо да ме работи някоя специалистка по старци, за които ви бях разказвал.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Измиваш се, избръсваш се, спретваш се с някоя чиста изгладена риза, слагаш едни дънки и отиваш да искаш сол първия ден. Като мине една седмица й искаш пипер. После ще разкажеш как го е приела. Ако не те е изгонила на третата седмица носиш цвете в саксия за благодарност че е толков добра съседка и й го подаряваш. На четвъртата седмица навестяваш цветето да видиш как е и носиш случайно артисал билет за театър.
Дерзай, че време не остана
Ние сме комшии от 18 г, а тя е извън репродукцията за съжаление (вече).
Преди 18 г бях готин симпатяга, младичък, костюмиран, бях си намерил страхотна работа за онези времена (подобно на младия лекар, при който ходихме наскоро). Апартаментът ни е голям, за разлика от нейния. Въпреки това тя не ме хареса в началото, не ми обръщаше внимание и така......Сега се разбираме, като културни хора.
Щом ми даде пари да оправим общите части. Аз платих 400 лв , а тя 150 лв и ги оправихме.
Един ден, ако сме самотни още,мога да я поканя на Великденска трапеза и на круиз, просто за компания. Какво толкова, вместо да ме работи някоя специалистка по старци, за които ви бях разказвал.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Измиваш се, избръсваш се, спретваш се с някоя чиста изгладена риза, слагаш едни дънки и отиваш да искаш сол първия ден. Като мине една седмица й искаш пипер. После ще разкажеш как го е приела. Ако не те е изгонила на третата седмица носиш цвете в саксия за благодарност че е толков добра съседка и й го подаряваш. На четвъртата седмица навестяваш цветето да видиш как е и носиш случайно артисал билет за театър.
Примерно Оливо и шафран и да я почерпи едно парче от направения сладкиш. Ще губи 3 седмици кат мое за 3 часа да свърши работатаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИмам една комшийка, на 40+, мадама е, от провинциално семейство със старите ценности. Гледа си куче от 10г и не иска мъж.
Преди няколко години си направи хубав ремонт, а никак не си кани мъже. Може ли такова нещо, нова спалничка, нова баня и да не покани мъж ???
Аз ако бях жена, щях да си поканя, какво толкова, да полеем ремонта,
И си гледа филми, и си слуша музика с новата техника, сама си прави купона,. После ще разкажеш как го е приела. Ако не те е изгонила на третата седмица носиш цвете в саксия за благодарност че е толков добра съседка и й го подаряваш. На четвъртата седмица навестяваш цветето да видиш как е и носиш случайно артисал билет за театър.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marie-Sophie Germain Разгледай мнение
Нали и ти така правиш, какво чудно има.
Освен това, след 5г кучето може да се спомине поради старост и ще можеш, да предложиш утеха.
5 год нищо работа. Ей сега ще минат, колкото съвсем да отпадне съмнението "батко или чичо"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marie-Sophie Germain Разгледай мнение
Нали и ти така правиш, какво чудно има.
Освен това, след 5г кучето може да се спомине поради старост и ще можеш, да предложиш утеха.
5 год нищо работа. Ей сега ще минат, колкото съвсем да отпадне съмнението "батко или чичо"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИмам една комшийка, на 40+, мадама е, от провинциално семейство със старите ценности. Гледа си куче от 10г и не иска мъж.
Преди няколко години си направи хубав ремонт, а никак не си кани мъже. Може ли такова нещо, нова спалничка, нова баня и да не покани мъж ???
И си гледа филми, и си слуша музика с новата техника, сама си прави купона,
- 7 Харесвания
Коментар
-
Имам една комшийка, на 40+, мадама е, от провинциално семейство със старите ценности. Гледа си куче от 10г и не иска мъж.
И си гледа филми, и си слуша музика с новата техника, сама си прави купона,
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Носенето на кондоми не изключва носенето на рога. Трофейни, минимум 250 точки по CIC.
Наздраве!Как беше, битовите...
Коментар
Коментар