Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не е важно какво ще кажат другите,а ти дали я харесваш.И аз имах едно гадже,която не беше първа красавица,ама в секса беше много добра.И си движех с нея.Е все пак не беше някой глиган,а слаба,но в лицето не беше кой знае какво.
На 25г е била готина, а на 35г беше външно симпатична, леко пухкава.
И не се разбрахме с нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не ги пиши тия, че да не вземе някоя заблудена девица да ти се върже на приказките за принца. Ще има да целува жаби докато свят й се завие.
Наздраве!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Чудесата в приказките са реални , принцове надлъж и на шир, принцеси също ! Лошо е събуждането и загубването на бленеуваното.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
La donna è mobile
Напълно естествено е утре да ни се прииска нещо друго. Желанията при жената зависят от атмосферното налягане, нивото на прогестерона и естрогена, както и от редица други биотични и абиотични фактори на заобикалящата я среда.
При едни е интересен материалния потенциал на срещуположния пол, при други - емоционалния. А има и някои блатни кикимори, които се интересуват и от двата. Тежко и горко им на такива мъже, които са уцелили таз шестица от тото.
За душата и фън шуи мен не ме търси - тези неща са ми твърде далечни. Знаеш, аз забърквам бъркоча в котела и си отмятам грижите
Наздраве!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Може петък вечер да си пътуваш към дома. А останалите 4 вечери да са за хойкане.
Жени за забавление има, ако трябва ще си платиш. То така или иначе все се плаща.
А пък аз, последната ми приятелка я пратих на един пич да я погледне и да си каже мнението на няколко снимки.
Той не я хареса и каза, че няма да й позволи да го докосне (че била чудовище,). Един друг, който е на 47г, каза, че била добра и нямало да я върне. Всичко е много относително.
Коментар
-
Момчето беше наистина хубаво.
Би могъл да ми е син,
Както и да е, твоя си работа.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Виж какво внимание си обърнал на описанието на немския младеж.
Доста подробно си го описал.
Би могъл да ми е син,
Коментар
-
всичките готини млади хора - виж какво съм написал
Доста подробно си го описал.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes
Намислил съм го от понеделник до събота сутринта да съм в София е после да се прибирам за уикенда.Като петък вечер мисля да я посвещава на нощния живот.
Пък дано някоя ми върже-все пак според форумните специалистки мъже на възраст близо до 50 -е години не се търсят от жените.
Жени за забавление има, ако трябва ще си платиш. То така или иначе все се плаща.
А пък аз, последната ми приятелка я пратих на един пич да я погледне и да си каже мнението на няколко снимки.
Той не я хареса и каза, че няма да й позволи да го докосне (че била чудовище,). Един друг, който е на 47г, каза, че била добра и нямало да я върне. Всичко е много относително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеОще един - два секса и баааам ... 2023 година.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes
Един мъж никога не трябва да се ограничава с една жена.Така лишава някоя друга от себе си.
Наздраве!
П.П. Нали знаеш - всеки мъж мечтае да е първи, а всяка жена - да е последна. След нея сал два метра трапПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
Коментар