IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Коя от съпругите е най-щастлива?
    Тая с най-властният мъж.И най-интересното е ,че точно тя е най -отраканата от всички, занимава се с обществени каузи,образована, интелигентна. И е и най-красивата.Не само в сравнение с другите три,ама си е красавица.
    Тия неща,които ги пиша, че жените харесват власти мъже ги виждам на практика. Сигурен съм,че изобщо и не поставя под съмнение избора си на съпруг.За разлика от другите три.
    Last edited by mirodes; 24.10.2022, 17:15.

Коментар

Ами ако цялата къщна работа и децата пада на нея, не ме учудва, че другото куца. Замисли се над това.
      Двете неща нямат общо. Просто липсва желание за определени неща.А аз не съм някакъв перверзник,та да искам нещо извратено .
      Другото естествено е външният вид на раждала жена на 45 години с нисък ръст. А на мен ми се иска да обяздвам някоя стегната дългокрака кобилка.
      Но ще си остана с мечтите.

Коментар

Разведената...

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Имам наблюдения над 4 семейства-на родителите ми,на сестра ми, на вуйчо ми и моето.
          Четири типажа мъже.Единият е много властен,другият не е властен,но има ненормална ревност, третият жена му го командва,четвъртият е голям мързел.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

той нещо започна вече с оправданията, зает бил, жена му му звъняла по нощите...
            а евго изрично каза, че не е такъв. и значи е така.

Коментар

Жива да не бях, пък жените бяхме всички еднакви.
              Имам наблюдения над 4 семейства-на родителите ми,на сестра ми, на вуйчо ми и моето.
              Четири типажа мъже.Единият е много властен,другият не е властен,но има ненормална ревност, третият жена му го командва,четвъртият е голям мързел.

Коментар

Миро да му мисли
                той нещо започна вече с оправданията, зает бил, жена му му звъняла по нощите...
                а евго изрично каза, че не е такъв. и значи е така.
                препоръка е

Коментар

Не мога да се оплача. Гледа ме като писано яйце. И децата гледа, на работа ходи.У нас аз нищо не пипам,всичко тя върши.
                  Само в едната област куцат нещата. Ама пълно щастие няма.
                  Тия приказки за рускини и украинки бяха след нейни изявления за развод.Ама сега явно друг акъл й дойде ,така че ще си караме по старому. Малко си помечтах един-два месеца.
                  Ами ако цялата къщна работа и децата пада на нея, не ме учудва, че другото куца. Замисли се над това.

Коментар

Бива си я .
                    Не мога да се оплача. Гледа ме като писано яйце. И децата гледа, на работа ходи.У нас аз нищо не пипам,всичко тя върши.
                    Само в едната област куцат нещата. Ама пълно щастие няма.
                    Тия приказки за рускини и украинки бяха след нейни изявления за развод.Ама сега явно друг акъл й дойде ,така че ще си караме по старому. Малко си помечтах един-два месеца.

Коментар

Умна,ама няма тръпка.
                      То като се замисля има и всякакви типажи мъже, така че не могат да влязат в определени рамки.
                      Жива да не бях, пък жените бяхме всички еднакви.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не се притеснявай. Чист съм и не правя такива неща.
                        Миро да му мисли

Коментар

Ако искаш, да разменим фейсбук и ще ти ги дам.

Момичето не е секси, но става за семейство и е добре възпитана, сама се оправя в живота, с хубава професия.
                          никак не го обичам тоя фейсбуклук
                          дай някоя снимка на лични, от тия по бельо, но да и се вижда и лицето

ако е с добра професия и се оправя сама, едва ли ще е много откАчена
                          може да си заслужава втори опит
                          препоръка е

Коментар

За измислено е измислено. Остава и на практика да се осъществи, защото жената има навика в 3 часа през нощта да ми звъни и да каже, че някое от децата било болно.Ама иначе нямала нищо против да изляза.И като каже така естествено първата ми работа е възможно най-бързо да се прибера.
                            Бива си я .

Коментар

Aма е умнааааа
                              Умна,ама няма тръпка.
                              То като се замисля има и всякакви типажи мъже, така че не могат да влязат в определени рамки.

Коментар

Да Ви разкажа какви съвети дава леля ми на дъщерите си:

"Няма да търсите красавец и мачо. Тези са с голямо его и егоисти, не са за семейство.
                                Ще търсите кротичък, мухльо, за да го командвате вие. Ето вижте мен......как си живея хубаво като следвам това правило."

И те я послушаха.

Самата тя е много мързелива, пуши, пие и философства. Не бих я взел никога. И не е мадама (и преди, и сега).
                                Aма е умнааааа

Коментар

Working...
                                X