Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Пепел ти на устата. Единствената преграда пред диктатурата е действащата и смазана съдебна система. Назад не вярвам да искаш да се връщаме.
Те ѝ сега пак се зачитат интересите на САЩ. Северен поток е древна история и криво направена германска сметка, ама това е за другата тема.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Лозунгът му беше"Да направим Америка велика отново "и си зачиташе интересите на САЩ на първо място .
А съдебната система не е Бог. И там работят хора, които грешат.Кога неумишлено,кога нарочно.
Те ѝ сега пак се зачитат интересите на САЩ. Северен поток е древна история и криво направена германска сметка, ама това е за другата тема.
- 1 like
Коментар
-
Тогава се моли да го преизберат, ама надали. Някои от ходовете му бяха ок, други не толкова и като цяло неистово личеше липсата на политически и държавнически опит.
Да не говорим пък как се опитваше да прескача съдебната система. Мерси.
А съдебната система не е Бог. И там работят хора, които грешат.Кога неумишлено,кога нарочно.
- 1 like
Коментар
-
Докато Тръмп беше на власт бе разгромена Ислямска държава, Ким не изстрелваше ракети,а Путин си налягаше парцалите.И на китайчето му се стъжни .Тръм намали данъците в САЩ,имаше рекордно ниска безработица.
Да не говорим пък как се опитваше да прескача съдебната система. Мерси.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ами то и сега още тече следствие - изчакай малко. Онези и те са маскари, но дедо ти Тръмп го караше като слон в стъклария, мисълта ми е, че лично аз не го виждам особено умен в държавническата дейност. И не виждам особен принос на словенското барби до него оттам тръгна лафът ни.
Едно е да водиш тв шоу в стил слави трифонов, а друго да се занимаваш с политика, което се видя и при учиндолското недоразумение.
А словенката си гледа семейството и не се бърка там,където не й е работа. Какво повече да се иска от нея?Last edited by mirodes; 30.10.2022, 19:03.
- 1 like
Коментар
-
И защо не е в затвора?Или поне осъден?
Хайде по-сериозно, поне си юрист и не ти подобава да се влияеш от либерастките медии.
Едно е да водиш тв шоу в стил слави трифонов, а друго да се занимаваш с политика, което се видя и при учиндолското недоразумение.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Опита се да инсталира едноличен режим и не му се получи. Светът няма нужда от още един малоумен диктатор.
Хайде по-сериозно, поне си юрист и не ти подобава да се влияеш от либерастките медии.
И светът няма нужда от "борба с глобалното затопляне ",пропаганда на хомосексуализма, легализация на наркотиците,BLM и тем подобни идиотщини.
А има нужда от лидери като Тръмп.Last edited by mirodes; 30.10.2022, 18:53.
Коментар
-
Какви ги е натворил?
Коментар
-
Айде сега и ти … какво ги надроби дедо Тръмп накрая в парламента не помниш ли? От много акъл ли беше?
Коментар
-
Не е важно кой как се гласува, а кой брои бюлетините.
Коментар
-
А преизбраха ли го?
Щото баба Джил май няма дълги крака, ама май има мозък …
И не знам какъв мозък има Джил,ама Джо Байдън е станал за посмешище на целият свят. Което не говори никак добре за гласувалите за него.Last edited by mirodes; 30.10.2022, 18:45.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Защо изредените видове жени са представени като антиподи? Не може ли силната жена да е умна или щедра и мила? Или пък добрата домакиня, да е красива и добре поддържана? Еле пък ако жена ми е всичко изброено, какъв съм аз? Да взема да се разчекна ли, какво..?
Коментар
-
То туй не е мое. Хареса ми като изложение, постнах го. Абе на някой първо виж жена му, за да го прецениш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеДа, ОК, не е твое, още първия път рзбрах, но и това, което казваш е грешка (подчертаното)!
Първо, защото приемаш жената за константа, а хората с времето (макар и бавно) се променят.
И второ - за въпросната жена какво ще кажеш - ВИЖ МЪЖА ѝ!Параграф 22 - затворен кръг!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар