Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеЦитирам Джордън Питърсън, който е психолог и има клипове в Ютуб точно по темата за женската психология относно мъжете.
Не каза, препрати към тоя.
Не съм го чувал, не му знам теориите, но и не мисля да си губя времето с тях.
Подозирам, че той говори за еднократни изживявания с пират/бандит, а не за брак с върколак?!
(а това са две различни неща)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Гледах в Ютуб клип на един американец, женен за полякиня и живеещ в Полша. И той каза, че си направил експеримент и регистрирал фалшиви профили в сайт за запознанства с неговата снимка и на жена му.На жена му писали над 300 мъже за една седмица, а на него 3 жени за месец и то меко казано неатрактивни.Аз също съм бил регистриран в такива сайтове и мога да потвърдя казаното от него. И да допълня, че постоянно ми пишеха педали,въпреки че бях посочил,че търся запознанства с жени.Такива ги блокирах и по едно време имах над 50 блокирани.Ама хубава жена така и не ми писа първа.
Та затова Евго като разправя,че хич не е лесно да си намери жена, не е за подигравка.
Да чукаме на дърво, на живо нещата все още стоят другояче. И природата за разлика от нас е доста по-умна, затова поддържа здравословно съотношение от 1100:1000 /мъже:жени/ в полза на мъжете. Хем да има минимална конкуренция, хем да са всички щастливи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТи сега някое списание ли цитираш?
Навремето една позната бачкаше във ФМ-радио и вика: Знаеш ли как пишем хороскопите?
Съберем се по 1 представител от всяка зодия и каквото ни се е случило вчера - го пишем за утре!
И после като почнат да се обаждат слушатели: "Ама вие колко познавате! Каквото сте казали - ми се случи едно към едно 1:1. Вие сте най-добрите!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеПитай жените ,които са търсели в Гугъл секс с бандит, пират, вампир!!!,върколак!!!!!!!!!!
Навремето една позната бачкаше във ФМ-радио и вика: Знаеш ли как пишем хороскопите?
Съберем се по 1 представител от всяка зодия и каквото ни се е случило вчера - го пишем за утре!
И после като почнат да се обаждат слушатели: "Ама вие колко познавате! Каквото сте казали - ми се случи едно към едно 1:1. Вие сте най-добрите!"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеХахаха, а представи си го сега Бай ти Емо, да седне да чете тука темата. Как викаш ти, с тоя заразителен смях ще има да се носи цял ден..
Най-много да идем да се напием като едно време.
Като се сетя само какви чутовни запои сме имали навремето като се съберяхме всички в къщата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Хахаха, а представи си го сега Бай ти Емо, да седне да чете тука темата. Как викаш ти, с тоя заразителен смях ще има да се носи цял ден.
Сега времената, обаче малко се промениха с навлизането на социалните мрежи. Визията на мъжа като първо впечатление, вече е директна визитка за социалния му статус. Т.е. нещо като входно ниво. Което разбира се не гарантира успех, а дава само предпоставка за него.
Като хвана телефона на приятелката ми да разцъкам, по социалните й мрежи постоянно валят покани за приятелства, за разговори, дори директни предложения. Което прави избора на жената супер достъпен, в зоната на комфорт и почти неограничен. Представи си сега, колко по-трудно е вече за един мъж да впечатли някоя готина мадама, ако не е top of the top. С такава брутална конкуренция средностатистическия мъж няма никакви шансове да бъде отразен.
Затова Евго трябва да направи всичко възможно да си "лъсне имиджа", демонстрирайки, че е там където е.
Та затова Евго като разправя,че хич не е лесно да си намери жена, не е за подигравка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАз това го дадох като пример за "майстор" не смесвай двата паралелни разговора.
И въпреки всичко дори и него трудно мога да го нарека и 'лошо момче' и ще ти кажа защо.
За година и нещо тоя човек в нито един момент не се е държал лошо, грубо или пренебрежително с която и да е било от жените... (даже веднъж май беше довел и неговата собствена, да), та си се държеше съвсем културно и възпитано. С нищо по-различно от останалите. Обаче си беше голям играч (или болен, не знам)!Но не мога да му отрека 'завоеванията'! А със сигурност и жена му е подозирала (ако не и знаела), за някои от изневерите му. Но не е бил в никакъв случай някакъв грубиян или нещо от сорта. Напротив - беше си даже доста благ и изключително забавна компания!
Та не те знам какво точно влагаш в тоя термин?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕми да.
Майстора си е майстор и в Голф!
С ролс-ройс всеки може... май само Евго - не (да ме прощава за грубичкия хумор)!
п.с.
Подсети ме за нещо... най-големия сваляч, който познавам беше един пич от някакво дунавско село... Не помня как точно животът ме запозна с него, май беше някакъв задочник и беше дошъл в къщата, където и аз живеех навремето... както и да е. Тоя човек беше един от най-грозните мъже дето съм виждал, не се шегувам, повтарям - от НАЙ-ГРОЗНИТЕ мъже. Нямаше физически недостатъци (в смисъл противен и отблъскващ), но си беше грозен.
НЕЗАВИСИМО от това - тоя човек беше истинска машина! Изключвам факта, че май имаше семейство, но тоя човек за 1 година извъртя над 100 жени през къщата! Излизаше само с тая цел, да свали някоя жена... то в един момент решихме, че е болестно състояние... но повтарям - грозен, обаче имаше УНИКАЛНО ЗАРАЗИТЕЛЕН СМЯХ И СТРАШНИ ЛАФОВЕ !!! И ги подкарваше - ама от автобусни спирки ли не ги забърсваше, от кафенета - седне срещу нея и си купи нарочно същия вестник (тогава се четяха вестници), за да намери начин да я заговори.... от стаята му се изнизваха мед-сестри, секретарки, юристки, тръгнали на път за работа, оня ги придърпа, опраши ги за 1/2 час и ония после само си оправяха набързо грима в къщата и газ към офиса или съда... изобщо тоя беше сваляч та дрънка!
Не се майтапя.
Казанова може само да му връзва обувките и лъска праха по подметките!
Мисля, че Емил се казваше??
Уникален шемет.
Сега времената, обаче малко се промениха с навлизането на социалните мрежи. Визията на мъжа като първо впечатление, вече е директна визитка за социалния му статус. Т.е. нещо като входно ниво. Което разбира се не гарантира успех, а дава само предпоставка за него.
Като хвана телефона на приятелката ми да разцъкам, по социалните й мрежи постоянно валят покани за приятелства, за разговори, дори директни предложения. Което прави избора на жената супер достъпен, в зоната на комфорт и почти неограничен. Представи си сега, колко по-трудно е вече за един мъж да впечатли някоя готина мадама, ако не е top of the top. С такава брутална конкуренция средностатистическия мъж няма никакви шансове да бъде отразен.
Затова Евго трябва да направи всичко възможно да си "лъсне имиджа", демонстрирайки, че е там където е.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеЕ какво те учудва?Жените харесват мъже с високо самочувствие и факта,че тоя ги е заговарял без никакво притеснение, го е издигало много в женските очи. Жените харесват в лошите момчета именно самочувствието и пренебрегването на установените правила.
И въпреки всичко дори и него трудно мога да го нарека и 'лошо момче' и ще ти кажа защо.
За година и нещо тоя човек в нито един момент не се е държал лошо, грубо или пренебрежително с която и да е било от жените... (даже веднъж май беше довел и неговата собствена, да), та си се държеше съвсем културно и възпитано. С нищо по-различно от останалите. Обаче си беше голям играч (или болен, не знам)!Но не мога да му отрека 'завоеванията'! А със сигурност и жена му е подозирала (ако не и знаела), за някои от изневерите му. Но не е бил в никакъв случай някакъв грубиян или нещо от сорта. Напротив - беше си даже доста благ и изключително забавна компания!
Та не те знам какво точно влагаш в тоя термин?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕми да.
С ролс-ройс всеки може... май само Евго - не (да ме прощава за грубичкия хумор)!
п.с.
Подсети ме за нещо... най-големия сваляч, който познавам беше един пич от някакво дунавско село... Не помня как точно животът ме запозна с него, май беше някакъв задочник и беше дошъл в къщата, където и аз живеех навремето... както и да е. Тоя човек беше един от най-грозните мъже дето съм виждал, не се шегувам, повтарям - от НАЙ-ГРОЗНИТЕ мъже. Нямаше физически недостатъци (в смисъл противен и отблъскващ), но си беше грозен.
НЕЗАВИСИМО от това - тоя човек беше истинска машина! Изключвам факта, че май имаше семейство, но тоя човек за 1 година извъртя над 100 жени през къщата! Излизаше само с тая цел, да свали някоя жена... то в един момент решихме, че е болестно състояние... но повтарям - грозен, обаче имаше УНИКАЛНО ЗАРАЗИТЕЛЕН СМЯХ И СТРАШНИ ЛАФОВЕ !!! И ги подкарваше - ама от автобусни спирки ли не ги забърсваше, от кафенета - седне срещу нея и си купи нарочно същия вестник (тогава се четяха вестници), за да намери начин да я заговори.... от стаята му се изнизваха мед-сестри, секретарки, юристки, тръгнали на път за работа, оня ги придърпа, опраши ги за 1/2 час и ония после само си оправяха набързо грима в къщата и газ към офиса или съда... изобщо тоя беше сваляч та дрънка!
Не се майтапя.
Уникален шемет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеЮлка, ти като едно приятелче навремето. Караше стар Голф и се бъзикаше, че като се качи някоя вътре, знае, че е заради него, а не заради колата
п.с.
Не се майтапя.
Уникален шемет.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И кога съм казал,че мъж с добро отношение към жените е педал?И че не може да я осигури материално?А тоя,който я осигурява е задължително лошо момче?
Времената доста са се променили и сега може мъж да е осигурен ,без да му се налага да убива животни и други мъже. Но жените пак си предпочитат лоши момчета и финансово осигурени.Не случайно най-много харесват музикални и кинозвезди и спортисти. Хем са напред с парите, хем често са лоши момчета,хем са в добра физическа форма и ги лашкат здраво.
А спортистите като Краси Сарафов и Боби Ръгбито имат приятелки като от xxl, те няма да обърнат внимание на жената, за която ви разказах.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеА това какво е?
Дали е търсила:
- такъв с добро отношение;
- или смел,силен мъж,който ще осигури материално нея и потомците им,и ще ги защитава.
???
Времената доста са се променили и сега може мъж да е осигурен ,без да му се налага да убива животни и други мъже. Но жените пак си предпочитат лоши момчета и финансово осигурени.Не случайно най-много харесват музикални и кинозвезди и спортисти. Хем са напред с парите, хем често са лоши момчета,хем са в добра физическа форма и ги лашкат здраво.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеИ друго - това дето го учиш да прави разни намеци за състояния, имоти, къщи, вили и могили....... това е голяма глупост. Пак ти казвам!
Това издава тотално отчаяние... показва, че няма какво друго да предложи и само се пазари за цената!
Ако я спечели само 'със себе си' - това ще е най-ценната му победа.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар