Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Днеска пак си извадила големия черпак....да сипвашАма нема си кривим душата, семката си е важна и ако няма наследник, всичко се обезсмисля.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Днеска пак си извадила големия черпак....да сипваш
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Демек дреболийки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Отварям им вратите и им правя път, правя им комплименти, все неща, които им харесват. А спрямо съпругата си изпълнявам желанията й.Все пак съм мъж под чехъл както каза.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеСамо че ако детето е вече пълнолетно - може пък и да не е твоя работа да се бъркаш!
Ако и да си родител!
Не си ли се замислял?
Баща ми се има за най най и все дава акъли. Е да ама при големия му син номера на минава. Не си говорихме повече от 3 години с никой от семейството ми. Отделно дето отнесе сума ругатни. Знаят че не се давам, обаче се пробват. Баба ми, вампира, все дрънка че не се меси на никой, а разтури втория брак на вуйчо ми. По семейна линия пробва и при мен. Греда бабче. Нито искам да я чувам, нито да я виждам.Last edited by harpiata; 22.11.2022, 22:03.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТова е "по-малкия проблем"! Да, и това също, но... пак ти казвам жената иска да види, че мъжа ще се грижи за нея и прочее независимо дали има/няма деца.Иначе той инстинкта е повече от ясен!
Стефка Съботинова отдавна го е изпяла:
Любе жали ден до пладне, майка жали чак до гроба!
Айде лека, за тая вечер толкоз.............
- 1 like
Коментар
-
При твоят мироглед, драги ми колега, е разбираемо жената или въобще който и да е да нямат стойност, те и децата “имат” стойност, дотолкова, доколкото продължават безсмъртната ти свръхкачествена генетична линия
Всеки има право на мироглед в края на краищата…Ама нема си кривим душата, семката си е важна и ако няма наследник, всичко се обезсмисля.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Леле колко силна песен и клип. Респект.
Да видим как ще ти се отрази тази.
За мен е припева, а гласа на вокалистката ме праща буквално в друго измерение.
https://m.youtube.com/watch?v=uwqM2gXahDw
А тази буквално ме разтапя, защото наистина мисля само за нея и виждам само нея.
https://m.youtube.com/watch?v=w1f6o1HQBvgLast edited by harpiata; 22.11.2022, 21:17.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЩом си математик и програмист - си сериозна работа и ми допадаш,
Някой от колегите си казаха почти всичко и ги познавам добре, дори сме приятели във ф.б. или сме се виждали на живо. Други са само никове.
Интересен ми е Джони, който много лъже, но е готин. В днешно време дори типът мачо имат проблем при намирането на жена - един познат (готин пич и фитнес маняк), образован, търси като мен от години, вкл. в сайтове за запознанства. Дори продаваше по фейсбук червен дамски бански, купен за нея, но тя не го заслужава (тя не отговорила на чувствата му). Можеше да го продаде дискретно в olx и да не се излага.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеЕвго прекалено прибързва като говори директно за тия неща. Не че жените не искат секс и деца,ама се плашат да говорят за това.Иначе той инстинкта е повече от ясен!
Стефка Съботинова отдавна го е изпяла:
Любе жали ден до пладне, майка жали чак до гроба!
Айде лека, за тая вечер толкоз.............
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Нормално, не си успял да изчетеш всички тъпотии, с които заливам форума и в частност темата тук:
Нямам какво да крия и разкривам дори душата си тук. Защото не се страхувам. Запитай се, какво знаеш за мен и какво знаеш за другите тук, които познаваш много по отдавна от мен.
Нямам проблем и с "ровенето". Обичам конструктивната критика. Тя ми помага да се развивам, да израствам и да ставам по-добър
Ето какво отговорих, на една наша обща "позната" тук, след като за пореден път я беше афектирал и тя почти загуби вяра в теб:
И сега се запитай кой не споделя и защо.
Жокер от бат ти цецко - не сме нито ти, нито аз
Някой от колегите си казаха почти всичко и ги познавам добре, дори сме приятели във ф.б. или сме се виждали на живо. Други са само никове.
Интересен ми е Джони, който много лъже, но е готин. В днешно време дори типът мачо имат проблем при намирането на жена - един познат (готин пич и фитнес маняк), образован, търси като мен от години, вкл. в сайтове за запознанства. Дори продаваше по фейсбук червен дамски бански, купен за нея, но тя не го заслужава (тя не отговорила на чувствата му). Можеше да го продаде дискретно в olx и да не се излага.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНякои - със сигурност.
Лошото е, че жените смятащи мъжете за консуматив някак все успяват да се разминат с Евго като еднополюсни магнити и все не се срещат!Иначе досега да са нафърфорили 3-4 фърфалака.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеТо щото жените не искат деца даже повече от мъжете. По твоята логика и те смятат мъжа за консуматив.
Лошото е, че жените смятащи мъжете за консуматив някак все успяват да се разминат с Евго като еднополюсни магнити и все не се срещат!Иначе досега да са нафърфорили 3-4 фърфалака.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар