Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами около мен са все семейства с вярни жени. Така че изобщо не са изключение.
Колкото до самотата -на мен не ми е никакъв проблем да си намеря жена, с която да живея.Но и сам да остана не го възприел толкова негативно. Можеш да си ходиш където поискаш по всяко време, няма ангажимент към деца, имаш възможност да преспиш с доста жени, без да се налага да се криеш.Има си и позитивна страна.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Такова животно "вярна жена" няма ! Изключенията потвърждават правилото !
ПП Самотата изкривява човека !
Колкото до самотата -на мен не ми е никакъв проблем да си намеря жена, с която да живея.Но и сам да остана не го възприел толкова негативно. Можеш да си ходиш където поискаш по всяко време, няма ангажимент към деца, имаш възможност да преспиш с доста жени, без да се налага да се криеш.Има си и позитивна страна.
Коментар
-
Честита Коледа и на теб.
За един мъж най-ценното качество на една жена е верността й.И няма никакво значение как готви,чисти,прави секс и така нататък, ако не е вярна.Предпочитам цял живот сам да живея(което не е чак толкова лош вариант),отколкото с невярна жена.Такава няма да я трая и една минута.
ПП Самотата изкривява човека !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Баш тъй! Да й бие шутът и да си прибере секретарицата в къщи. Поне няма да си губи времето да ходи до вилата. Остава обаче открит въпроса, дали секретарката ще се навие да слага на масата наденичките с бирата. Мъка, мъкаааа!
Честита Коледа, mirodes!
За един мъж най-ценното качество на една жена е верността й.И няма никакво значение как готви,чисти,прави секс и така нататък, ако не е вярна.Предпочитам цял живот сам да живея(което не е чак толкова лош вариант),отколкото с невярна жена.Такава няма да я трая и една минута.
Коментар
-
Следващата стъпка е да й бие шута и тя да ходи при любовника си.Ама дали ще я вземе е въпросът.Щото той е обвързан най-вероятно. И накрая ще си остане самотна и ще чака да благоволи любовника да й обръща внимание, когато не е зает със съпругата и семейството си.
Честита Коледа, mirodes!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеДиректорът излиза от работа по обяд... Отива на вилата със секретарката... Коняк. Бонбони. Заедно душ... И после безумие... Жестоко... Вечерта се връща вкъщи. Уморен поглед. Обичайна целувка. И молба към съпругата:
-Моля те сложи вечерята, днес много се изморих.
Жената отива в кухнята. Наденички. Бира. Десерт. Лягат си в спалнята, свети само телевизора.
Жената вика:
-Цял ден го чакам този момент... Едвам дочаках да си дойдеш...
И изведнъж - SMS. Той скача бос, бързо грабва телефона от масата и тича в тоалетната. Затваря се вътре за да прочете съобщението на спокойствие:
"Обичам те. Мислиш ли за мен? Колко яко беше днес. Колко чувства имаше! А този фантастичен оргазъм... Такава сласт и удоволствие... Не е ли това Рая?"
Той бързо изтрива съобщението. Оправя си пижамата, излиза и си мисли : "Трябва да бъда по-внимателен в бъдеще. В душата ми е пролет, но не дай Боже жена ми да разбере."
А жена му със студен поглед го чака пред врата и сърдито му вика:
-Защо взе моя телефон...?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеЧестита Коледа на всички Ви. Бъдете живи и здрави.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Директорът излиза от работа по обяд... Отива на вилата със секретарката... Коняк. Бонбони. Заедно душ... И после безумие... Жестоко... Вечерта се връща вкъщи. Уморен поглед. Обичайна целувка. И молба към съпругата:
-Моля те сложи вечерята, днес много се изморих.
Жената отива в кухнята. Наденички. Бира. Десерт. Лягат си в спалнята, свети само телевизора.
Жената вика:
-Цял ден го чакам този момент... Едвам дочаках да си дойдеш...
И изведнъж - SMS. Той скача бос, бързо грабва телефона от масата и тича в тоалетната. Затваря се вътре за да прочете съобщението на спокойствие:
"Обичам те. Мислиш ли за мен? Колко яко беше днес. Колко чувства имаше! А този фантастичен оргазъм... Такава сласт и удоволствие... Не е ли това Рая?"
Той бързо изтрива съобщението. Оправя си пижамата, излиза и си мисли : "Трябва да бъда по-внимателен в бъдеще. В душата ми е пролет, но не дай Боже жена ми да разбере."
А жена му със студен поглед го чака пред врата и сърдито му вика:
-Защо взе моя телефон...?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мдъ, Съдбата е дама кокетна, с особено чувство за хумор. Обича да прави изненади.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
Коментар