IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът прерастна в пандемия (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts



  • https://www.youtube.com/watch?featur...Ac&app=desktop

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      МАТЕЕВ къде си писал, че става дума само за крадци и престъпници..Какви права и свободи ще преразглеждаш- нали има конституция и закони..Известно ли ти е , че за Хитлер и Сталин всички , които не са съгласни с идеологията им са престъпници..Ти криеш фашо- комунистическите си мисли за твърдата ръка..ЯЗЪК ТИ ЗА ПРЕТЕНЦИИТЕ..
      Извинявам се, че се намесвам в разговора ви, но не мога да се въздържа. Забелязал съм, че всички с чието мнение не си съгласен са герберки тролове, престъпници, бандити и така нататък. Виждал ли някакво сходство между себе си и Хитлер и Сталин? Имам предвид сходство на идейно и концептуално ниво.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Нация, която отваря кръчмите преди детските градини и училищата, не може да бъде унищожена!


        Австрийците се опитват да се учат от нас, но ми изглеждат - дилетанти...

        В Австрия заведенията отварят на 15 май, а училищата - на 18 май.

        Коментар


        • Преди около седмица писах, че се готви законопроект, който след отпадане на ИП,
          ще създаде правна възможност за суспендиране на граждански права с административни актове,
          тоест по извънпарламентарен ред .
          Ето, че днес е факт.

          Коментар


          • Нация, която отваря кръчмите преди детските градини и училищНация, която отваря кръчмите преди детските градини и училищата, не може да бъде унищожена!

            Коментар


            • Матеев- Настана времето да се преразгледат всички права и свободи, но заедно с тях трябва да се преразгледат и всички ЗАДЪЛЖЕНИЯ, както и всички ОТГОВОРНОСТИ, особенно тези по Наказателния кодекс. Това е защото някои хора имат много изкривена представа за собствените си права, като например че имат правото ДА НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ, или например имат правото ДА УБИВАТ ДРУГИ ХОРА ПОСРЕДСТВОМ СОБСТВЕНОТО СИ БЕЗОТГОВОРНО ПОВЕДЕНИЕ.

              МАТЕЕВ къде си писал, че става дума само за крадци и престъпници..Какви права и свободи ще преразглеждаш- нали има конституция и закони..Известно ли ти е , че за Хитлер и Сталин всички , които не са съгласни с идеологията им са престъпници..Ти криеш фашо- комунистическите си мисли зад твърдата ръка..ЯЗЪК ТИ ЗА ПРЕТЕНЦИИТЕ..

              НАЛИ ВИЕ СТЕ НА ВЛАСТ- ЗАЩО НЕ СА В ЗАТВОРА ТЕЗИ , КОИТО НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ И СА ПРЕСТЪПНИЦИ..КОИ УБИВАТ СПОРЕД ТЕБЕ И ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЖАТ..
              КАК СИ ПРЕДСТАВЯШ ТАЗИ ТВЪРДА РЪКА И КАКВА ИДЕОЛОГИЯ ЩЕ ИМА..
              Last edited by Kiro; 04.05.2020, 20:22.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                Да, много хора си представят свободата като слободия или дори като анархия, но мястото на тези хора е в затвора.
                Матеев, одвъд просторечното значение на думата, анархията е висша форма на самоуправление.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                  Да питам ли, е или не е парадоксално, хем да мрънкаш срещу тези, изгнилите, хем, косвено, да ги подкрепяш да си седят, където са и както са корумпирани щото, по друга линия, чрез тази им корупционност, прокарваш собствени бизнес интереси? &ми определи се, де! ЗАЯВИ И ОТСТОЯВАЙ ТВЪРДО, КАКВОТО ИСКАШ. Без шизофрении.
                  Нещо си се объркал. Аз не подкрепям съществуващата власт, защото много съм и насъбрал през годините за един или друг конкретен случай.

                  Аз проповядвам нещо друго - днешната власт е ЗАКОННО ИЗБРАНА (аз между другото не съм гласувал за нея) и тази законна власт ЗАКОННО УПРАЖНЯВА ПЪЛНОМОЩИЯТА СИ ДА УПРАВЛЯВА КРИЗАТА. Точка по въпроса. Аз ПОДКРЕПЯМ ЗАКОННОСТА и съм върл противник на тези хора в обществото или във форума, които проповядват да не се спазват законите. Няма да им цитирам имената, но те си се знаят, и за мене мястото на тези хора е зад решетките.
                  Last edited by Mateev; 04.05.2020, 19:50.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

                    Петър Москов нарече отрицателите ексцентрици. Така че преди лудницата е добре да ни порадваш с ексцентричност. В Кръчмата, например, като мземеш да почерпиш.
                    Д-р Петър Москов извади от сто кладенеца вода да ни каже че не е добре да се тестваме за антитела и да знаем истината, но каза и нещо хубаво, че в комунизма ти казват във всяка свера на живота какво е важно за теб, кое е добро за теб и т.н. и това никак не е ок. Сега ни карат към същото, но ако му сменим етикета, да не се казва комунизъм, а примерно отговорно поведение, дали пак няма да е същата претоплена манджа ?!

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                      Настана времето да се преразгледат всички права и свободи, но заедно с тях трябва да се преразгледат и всички ЗАДЪЛЖЕНИЯ, както и всички ОТГОВОРНОСТИ, особенно тези по Наказателния кодекс. Това е защото някои хора имат много изкривена представа за собствените си права, като например че имат правото ДА НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ, или например имат правото ДА УБИВАТ ДРУГИ ХОРА ПОСРЕДСТВОМ СОБСТВЕНОТО СИ БЕЗОТГОВОРНО ПОВЕДЕНИЕ.

                      Време е всички тези неща да се преосмислят и веднъж завинаги да се разрешат, защото иначе обществото ни е прогнило и продължава да се разлага с всеки изминал ден. Трябва да се извърши прочистване, ако ще и дори 10% от населението да бъде тикнато в затвора. Това е пътя - друг няма.

                      Иначе в момента какво се получава - ами всички крадци са на свобода. В София вероятно се се крадат по 100 коли на ден, и това се счита за нормално. Полицията знае кои са крадците и не е поискала, не ги е тикнала в затвора от първия до последния, но поради криворазбрани права тези крадци са на свобода и продължават да крадат коли всеки божи ден.

                      Да не говоря за полицията. На мене са ми крадили кола и имах горчивия опит да се сблъскам със системата. Първо полицията не си мръдна пръста да дойде да огледа местопрестъплението, когато им съобщих за открадната кола посред бял ден. Ти си ми тридесетия за деня - не ме занимавай с глупости. Ако искаш да подадеш заявление за кражба на кола, ела тук на място в районното. Там в районното чакаш няколко часа да благоволи някой полицай да ти обърне внимание, само и само най-накрая той да ти каже - ние няма какво да разследваме, но крадците ще ти поискат откуп и ти трябва да го платиш. Попитах го откъде ще разберат кой е собственика на колата и неговия телефон, а той ме успокои "спокойно, ще разберат". Само дето не ми каза "Аз ще ги информирам и аз ще им дам твоя телефон, пък те ще ми дадат процент от печалбата".

                      Явно тази система в България е прогнила, и чака някой да я помете и да създаде нова и работеща система. Прогнило е цялото общество и се е напълнило с престъпници, прогнили са и други членовете на обществото, които са си въобразили, че законите не се отнасят за тях, прогнила е полицията, прогнили са политиците, прогнили са съдиите. Мога с часове да разказвам за конкретни случаи в доказателство на думите си.

                      И да, аз бих гласувал за някой с твърда ръка, ако обещае да прочисти обществото от цялата тази смрадлива пасмина и измет, с която то се е напълнило.
                      Да питам ли, е или не е парадоксално, хем да мрънкаш срещу тези, изгнилите, хем, косвено, да ги подкрепяш да си седят, където са и както са корумпирани щото, по друга линия, чрез тази им корупционност, прокарваш собствени бизнес интереси? &ми определи се, де! ЗАЯВИ И ОТСТОЯВАЙ ТВЪРДО, КАКВОТО ИСКАШ. Без шизофрении.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Матеев , ами заради такива като теб в историята има гилотини и НАРОДЕН СЪД..Няма ли да предложиш да се върнат концлагерите и убийствата без съд и присъда..Нали комунистите и фашистите това правихте..Или пак да се режат български глави и да се снимате с тях срещу парична награда..Ти коя твърда ръка харесваш - тази на ХИТЛЕР или на СТАЛИН..

                        ЯЗЪК, ЧЕ ИМАШ ГОЛЕМИ ПРЕТЕНЦИИ..МНОГО СЕ ИЗЛАГАШ И НЕ Е САМО ЗА ПАРИ,,НЕЩО В ЧИПА ИМА..
                        Защо - ти да не си крадец, че се уплаши да не те тикнат в затвора?
                        Да не си корумпиран полицай, че се оплаши да не те тикнат в затвора?
                        Да не си от тези бунтари, които проповядват законите да не се спазват, че се уплаши да не те тикнат в затвора?

                        Да, много хора си представят свободата като слободия или дори като анархия, но мястото на тези хора е в затвора. При това забележи - аз в постинга си поставих капан. Говорих абстрактно и в безличен тон за някакви ефимерни престъпници някъде там в нищото. Идеята беше да не обидя никого, но в същото време да хвърля капан от типа ГУЗЕН - НЕГОНЕН БЯГА. Тоест който се обиди, значи се САМООПРЕДЕЛЯ КАТО ПРЕСТЪПНИК. Честно казано не очаквах някой да се хване на този капан, но сам виждаш, че явно някои хора в този форум се самоопределят като престъпници, щом се обиждат.
                        Last edited by Mateev; 04.05.2020, 19:40.

                        Коментар


                        • За какво беше два месеца тази пародия с ИП като ужким след пика пламнаха болниците и Домовете за болни и възрастни хора?
                          Оказа се, че шансът да хванем коронавирус в парка е 0%, а да се заразим в болница, ако сме лекари или пациенти и в дом за социални грижи е 99%!
                          Пълен провал за Щаба и за държавата. Както познах още в началото, ние ще изумим Европа на края.
                          Другите излизат от кризата, а тук тепърва лъсна липсата на тестване, защита и превенция в истински увзвимите места!
                          Безхаберие и некомпетентност от стратегията "Страх лозе пази".

                          ДВАЙСЕТ ХИРУРЗИ В “ПИРОГОВ” СА С COVID-19

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                            Настана времето да се преразгледат всички права и свободи, но заедно с тях трябва да се преразгледат и всички ЗАДЪЛЖЕНИЯ, както и всички ОТГОВОРНОСТИ, особенно тези по Наказателния кодекс. Това е защото някои хора имат много изкривена представа за собствените си права, като например че имат правото ДА НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ, или например имат правото ДА УБИВАТ ДРУГИ ХОРА ПОСРЕДСТВОМ СОБСТВЕНОТО СИ БЕЗОТГОВОРНО ПОВЕДЕНИЕ.

                            Време е всички тези неща да се преосмислят и веднъж завинаги да се разрешат, защото иначе обществото ни е прогнило и продължава да се разлага с всеки изминал ден. Трябва да се извърши прочистване, ако ще и дори 10% от населението да бъде тикнато в затвора. Това е пътя - друг няма.

                            Иначе в момента какво се получава - ами всички крадци са на свобода. В София вероятно се се крадат по 100 коли на ден, и това се счита за нормално. Полицията знае кои са крадците и не е поискала, не ги е тикнала в затвора от първия до последния, но поради криворазбрани права тези крадци са на свобода и продължават да крадат коли всеки божи ден.

                            Да не говоря за полицията. На мене са ми крадили кола и имах горчивия опит да се сблъскам със системата. Първо полицията не си мръдна пръста да дойде да огледа местопрестъплението, когато им съобщих за открадната кола посред бял ден. Ти си ми тридесетия за деня - не ме занимавай с глупости. Ако искаш да подадеш заявление за кражба на кола, ела тук на място в районното. Там в районното чакаш няколко часа да благоволи някой полицай да ти обърне внимание, само и само най-накрая той да ти каже - ние няма какво да разследваме, но крадците ще ти поискат откуп и ти трябва да го платиш. Попитах го откъде ще разберат кой е собственика на колата и неговия телефон, а той ме успокои "спокойно, ще разберат". Само дето не ми каза "Аз ще ги информирам и аз ще им дам твоя телефон, пък те ще ми дадат процент от печалбата".

                            Явно тази система в България е прогнила, и чака някой да я помете и да създаде нова и работеща система. Прогнило е цялото общество и се е напълнило с престъпници, прогнили са и други членовете на обществото, които са си въобразили, че законите не се отнасят за тях, прогнила е полицията, прогнили са политиците, прогнили са съдиите. Мога с часове да разказвам за конкретни случаи в доказателство на думите си.

                            И да, аз бих гласувал за някой с твърда ръка, ако обещае да прочисти обществото от цялата тази смрадлива пасмина и измет, с която то се е напълнило.
                            Браво, Матейко, ти ставаш мой човек. Явно си се досетил, че най-много закона и правилата не се спазват от тия на власт и други разни от върхушката. Колко казваш - 10 % ли? Малеййй, целата политическа класа, половината едри предприемачи и третина от администрацията си готов от раз да ги пратиш по дунавските острови да се предпазват от Ковида в трудова обстановка и комарена компания. Така ми харесваш. А ти ще си Ко-видния диктатор.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                              Настана времето да се преразгледат всички права и свободи, но заедно с тях трябва да се преразгледат и всички ЗАДЪЛЖЕНИЯ, както и всички ОТГОВОРНОСТИ, особенно тези по Наказателния кодекс. Това е защото някои хора имат много изкривена представа за собствените си права, като например че имат правото ДА НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ, или например имат правото ДА УБИВАТ ДРУГИ ХОРА ПОСРЕДСТВОМ СОБСТВЕНОТО СИ БЕЗОТГОВОРНО ПОВЕДЕНИЕ.

                              Време е всички тези неща да се преосмислят и веднъж завинаги да се разрешат, защото иначе обществото ни е прогнило и продължава да се разлага с всеки изминал ден. Трябва да се извърши прочистване, ако ще и дори 10% от населението да бъде тикнато в затвора. Това е пътя - друг няма.

                              Иначе в момента какво се получава - ами всички крадци са на свобода. В София вероятно се се крадат по 100 коли на ден, и това се счита за нормално. Полицията знае кои са крадците и не е поискала, не ги е тикнала в затвора от първия до последния, но поради криворазбрани права тези крадци са на свобода и продължават да крадат коли всеки божи ден.

                              Да не говоря за полицията. На мене са ми крадили кола и имах горчивия опит да се сблъскам със системата. Първо полицията не си мръдна пръста да дойде да огледа местопрестъплението, когато им съобщих за открадната кола посред бял ден. Ти си ми тридесетия за деня - не ме занимавай с глупости. Ако искаш да подадеш заявление за кражба на кола, ела тук на място в районното. Там в районното чакаш няколко часа да благоволи някой полицай да ти обърне внимание, само и само най-накрая той да ти каже - ние няма какво да разследваме, но крадците ще ти поискат откуп и ти трябва да го платиш. Попитах го откъде ще разберат кой е собственика на колата и неговия телефон, а той ме успокои "спокойно, ще разберат". Само дето не ми каза "Аз ще ги информирам и аз ще им дам твоя телефон".

                              Явно тази система в България е прогнила, и чака някой да я помете и да създаде нова и работеща система. Прогнило е цялото общество и се е напълнило с престъпници, прогнили са и други членовете на обществото, които са си въобразили, че законите не се отнасят за тях, прогнила е полицията, прогнили са политиците, прогнили са съдиите. Мога с часове да разказвам за конкретни случаи в доказателство на думите си.

                              И да, аз бих гласувал за някой с твърда ръка, ако обещае да прочисти обществото от цялата тази смрадлива измет, с която то се е напълнило.
                              Ми то прочисването винаги почва от тези с по голешкиите бизнеси бе Матев то като гледам и ся така. И при диктатура всеки може да го сготвят и да го хвърлят на недоволната и гладна тълпа за назидание или пък да му прилапат бизнеса А във всеки един бизнес мога да се намерят скелети в гардероба.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

                                Ако избутат Генерала за кандидат, всички ще са грешни и нещастни, но там подходящи и разпознаваеми хора няма - ще видим. Може пък да бъде срещнат някой по пътищата на Родината - чува се, че особено по бензиностанциите се намирали интересни екземпляри.
                                Генерал срещу генерал като единият трябва да бъде премахнат, това заприличва на Чили от средата на 70-те, когато генералите се изпокарват и някои от тях са елиминирани. Ковида предизвиква извънредни решения. Всяка власт в условията на пренапрежение се изхабява. Само нашта май не. Защото всичко е предрешено отгоре.
                                Last edited by Trakatrak; 04.05.2020, 19:36.

                                Коментар

                                Working...
                                X