IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът прерастна в пандемия (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Матеев , ами заради такива като теб в историята има гилотини и НАРОДЕН СЪД..Няма ли да предложиш да се върнат концлагерите и убийствата без съд и присъда..Нали комунистите и фашистите това правихте..Или пак да се режат български глави и да се снимате с тях срещу парична награда..Ти коя твърда ръка харесваш - тази на ХИТЛЕР или на СТАЛИН..

ЯЗЪК, ЧЕ ИМАШ ГОЛЕМИ ПРЕТЕНЦИИ..МНОГО СЕ ИЗЛАГАШ И НЕ Е САМО ЗА ПАРИ,,НЕЩО В ЧИПА ИМА..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Правото си и живота си ще получиш и вземеш само в борба.
      И свободата по себе си е не друго, а е действието, вършенето на лично преодоляване – с разход на време, живот, риск и сили – на пречките към свободата.

Готово дадената свобода на "хората" (обор за офце )вече се вижда, Грую – даже свинете в свинекомплекса са по-достойни същества от свинските хора наоколо ни.

Да, ако ме питате, свинчета, в надеждата ви да не се окажете свине, каквито сте – боря се в момента и съм се борил преди, рискувайки себе си като баща на семейство с малки деца; имам нормално и поражения. Мога да ви го покажа с факти, грухчета мазни нечовешки. Но вие нема да питате-грухтите, защото сте по-зле от свинете.

Браво, умни и смели мисли..Това слугите и робите няма да го разберат..Нали те предадоха- БОТЕВ, ЛЕВСКИ И КАРАДЖАТА..
      Настана времето да се преразгледат всички права и свободи, но заедно с тях трябва да се преразгледат и всички ЗАДЪЛЖЕНИЯ, както и всички ОТГОВОРНОСТИ, особенно тези по Наказателния кодекс. Това е защото някои хора имат много изкривена представа за собствените си права, като например че имат правото ДА НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ, или например имат правото ДА УБИВАТ ДРУГИ ХОРА ПОСРЕДСТВОМ СОБСТВЕНОТО СИ БЕЗОТГОВОРНО ПОВЕДЕНИЕ.

Време е всички тези неща да се преосмислят и веднъж завинаги да се разрешат, защото иначе обществото ни е прогнило и продължава да се разлага с всеки изминал ден. Трябва да се извърши прочистване, ако ще и дори 10% от населението да бъде тикнато в затвора. Това е пътя - друг няма.

Иначе в момента какво се получава - ами всички крадци са на свобода. В София вероятно се се крадат по 100 коли на ден, и това се счита за нормално. Полицията знае кои са крадците и не е поискала, не ги е тикнала в затвора от първия до последния, но поради криворазбрани права тези крадци са на свобода и продължават да крадат коли всеки божи ден.

Да не говоря за полицията. На мене са ми крадили кола и имах горчивия опит да се сблъскам със системата. Първо полицията не си мръдна пръста да дойде да огледа местопрестъплението, когато им съобщих за открадната кола посред бял ден. Ти си ми тридесетия за деня - не ме занимавай с глупости. Ако искаш да подадеш заявление за кражба на кола, ела тук на място в районното. Там в районното чакаш няколко часа да благоволи някой полицай да ти обърне внимание, само и само най-накрая той да ти каже - ние няма какво да разследваме, но крадците ще ти поискат откуп и ти трябва да го платиш. Попитах го откъде ще разберат кой е собственика на колата и неговия телефон, а той ме успокои "спокойно, ще разберат". Само дето не ми каза "Аз ще ги информирам и аз ще им дам твоя телефон, пък те ще ми дадат процент от печалбата".

Явно тази система в България е прогнила, и чака някой да я помете и да създаде нова и работеща система. Прогнило е цялото общество и се е напълнило с престъпници, прогнили са и други членовете на обществото, които са си въобразили, че законите не се отнасят за тях, прогнила е полицията, прогнили са политиците, прогнили са съдиите. Мога с часове да разказвам за конкретни случаи в доказателство на думите си.

И да, аз бих гласувал за някой с твърда ръка, ако обещае да прочисти обществото от цялата тази смрадлива пасмина и измет, с която то се е напълнило.
      Last edited by Mateev; 04.05.2020, 20:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение

Като ги отворят и сам ще се предам, отивам и се предавам, това е. Предавам се, лично и доброволно, ето аз съм луд и безотговорен провокатор и егоистичен тулуп безделник
        Петър Москов нарече отрицателите ексцентрици. Така че преди лудницата е добре да ни порадваш с ексцентричност. В Кръчмата, например, като мземеш да почерпиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение

Дали пък, не ни е останала единствено свободата, да избираме зависимостите си?
          А ти каква свобода предлагаш да ни остане, да избираме как да ни мине времето на този свят според правилата на господарите, за наше добро де
          Защо с десетилетия не ни даваха да имаме повече свободно време, въпреки технологичния прогрес и очевадната липса на нужда да се работи по 8 часа на ден, а сега изведнъж се оказа че може и в пъти по-малко да се работи в някои свери и работата пак да не е зле свършена дистанционно, като за цяла заплата имам предвид.
          Ако оставим настрана световната конспирация, на ниво държава добре се справяме. Да му мисли икономическия щаб, но и там май добре ще се справим.
          Не ги мисля Гърция и Италия, даже и Испания.

Коментар

• ХРИСТО БОТЕВ

Свестните у нас считат за луди,

глупецът вредом всеки почита:

"Богат е", казва, пък го не пита

колко е души изгорил живи,

сироти колко той е ограбил

и пред олтарят бога измамил

с молитви, с клетви, с думи лъжливи.

И пак са тук мекеретата и внуците на киряк Стефчов..Пак следене и доноси..
            Last edited by Kiro; 04.05.2020, 19:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

..............
              Една от теориите е среща на човек с някои от вирусите от коронавирус фамилията ако имаш котка. Може пък да е от плюс, кой знае.. И да имаш макар и лек кръстосан имунитет. Защото има и други причиняващи кихане и леки респираторни синдроми при котките.
              Браво!
              Чул те Господ!
              И аз имам десетина котки със "запушени" от време на време носове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Правото си и живота си ще получиш и вземеш само в борба.
                И свободата по себе си е не друго, а е действието, вършенето на лично преодоляване – с разход на време, живот, риск и сили – на пречките към свободата.

Готово дадената свобода на "хората" (обор за офце )вече се вижда, Грую – даже свинете в свинекомплекса са по-достойни същества от свинските хора наоколо ни.

Да, ако ме питате, свинчета, в надеждата ви да не се окажете свине, каквито сте – боря се в момента и съм се борил преди, рискувайки себе си като баща на семейство с малки деца; имам нормално и поражения. Мога да ви го покажа с факти, грухчета мазни нечовешки. Но вие нема да питате-грухтите, защото сте по-зле от свинете.

Браво, умни и смели мисли..Това слугите и робите няма да го разберат..Нали те предадоха- БОТЕВ, ЛЕВСКИ И КАРАДЖАТА..
                Дали пък, не ни е останала единствено свободата, да избираме зависимостите си?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Евала Лев. Има смелостта да си го признаеш. Аз само от лежането из ВМА съм подочул ДООООСТА хули по шефа .
                  Сигурен съм че има за какво, то кой ли не плюе в БГ по шефа зад гърба му, ама НИКОЙ няма смелост да му се опълчи, да организира хората.
                  Не че няма да ги смачкат първоначално но шума ще свърши работа.
                  Ненадминат беше покойния вече ген. Стоян Тонев. Дългогодишен шеф на ВМА. Лека му пръст. Йерудит човек, бизнесмен, отличен мениджър, колекционер, човек аристократ. При него имаше шум и нечисти неща, но...там беше различна сагата.
                  Иначе генерала, сегашния е отличен хирург, с много мисии зад гърба си. И в Ирак, и в Афганистан. Истински военен. Но всеки си има слабите страни.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Точно така е. Генералът с малко кофти, командва и му знам историята и конфликта с проф. Костов, пулмолога, който заради него напусна белодробната клиника на ВМА. Конфликтът му с Мангъров не знам подробности, но така е - интереси и мерене на пишки.
                    Евала Лев. Има смелостта да си го признаеш. Аз само от лежането из ВМА съм подочул ДООООСТА хули по шефа .
                    Сигурен съм че има за какво, то кой ли не плюе в БГ по шефа зад гърба му, ама НИКОЙ няма смелост да му се опълчи, да организира хората.
                    Не че няма да ги смачкат първоначално но шума ще свърши работа.
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
                      Котешкия коронавирус си живурка в организмите доста време. При някои мутират и правят перитонит, други са само преносител, а някои го преборват успешно.
                      Да, инфекциозен перитонит при котките. Сериозно заболяване. Аз имам котка, и цял живот съм имал от дете дето се казва. Обичам котките и животните. Вече съм почти завършен ветеринарен лекар по котките - е, от птици и други животни не разбирам.
                      Моето имаше преди години калицивирус. Язви по уста, уши, не мърдаше от място 10 дена. Мислех че ще умре. В болница го взеха, стоя три дни в изолатор, приложиха му long lasting антибиотик, казаха че оцеляват обикновено, ако не направят тежка пневмония. Оцеля животинчето, после съм го лекувал в домашни условия още поне месец. Почистване на язвите в ушите, а имаше и mites в ушите когато го намерих на улицата. Изхвърлят и породисти котки като им писне. Хората са зверове, затова плащаме сега скъпо. Та и капки капех в ушите. После се оправи. Но редовна четворна ваксонация срещу 4-те най-опасни котешки вирози всяка година. Котешки СПИН, Злокачествената панлевкопения, Калицивироза и Хламидия. Защото и с обувките може да докараш вирус. Особено устойчив е на панлевкопенията.
                      Една от теориите е среща на човек с някои от вирусите от коронавирус фамилията ако имаш котка. Може пък да е от плюс, кой знае.. И да имаш макар и лек кръстосан имунитет. Защото има и други причиняващи кихане и леки респираторни синдроми при котките.
                      Last edited by bulgarian lev; 04.05.2020, 17:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                        Абе верно, кога ще отворят психиатричните отделения?!
                        За един съфорумец питам...
                        Като ги отворят и сам ще се предам, отивам и се предавам, това е. Предавам се, лично и доброволно, ето аз съм луд и безотговорен провокатор и егоистичен тулуп безделник

Коментар

• Няма отърване, НЯ МА.... ШТАБА пак ще дава брифинги ама 1 път седмично, Мутафа пак ще подгрява водата да не го забрави бъдещия електорат

Коментар

• Абе верно, кога ще отворят психиатричните отделения?!
                            За един съфорумец питам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение

Привет!

би ли споделил естеството на кофликта, ако наистина имаш информация.
                              Наистина ми е любопитно, а и предполагам на останалите колеги ще им е интересно.

мерси предварително !
                              Не мога публично. И не трябва. Но е свързано с платените леглодни в белодробната клиника и даренията които се правеха тогава. Може и още да се правят, не знам.
                              Тежко болни с диагнози които са присъда....сещаш се. И кой е бил против. Повече не бих искал да говоря. Не че се страхувам, не е колегиално. Но го знам лично от колега работещ в същата клиника.

Коментар

• Правото си и живота си ще получиш и вземеш само в борба.

Коментар

Working...
                                X