IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът прерастна в пандемия (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Много кретенчета пишат тук:
    "сега спасяваме хора, които след половин година и без друго щяха да умрат"

    Ето им няколко ФАКТИ:
    Ковид-19 е съкратил живота на западноевропейците поне с 10 години

    Авторите са взели предвид очакваната средна продължителност на живота в Германия и средните възрастови данни за починалите от коронавирус - общо 6115 души до 29 април, според института "Роберт Кох".
    Мъжете в Германия, починали от инфекцията, са можели да живеят средно още 10 години. Дори и тези с предишни заболявания. Германките - близо 9 години.

    Подобни изчисления са направени и за Италия и Великобритания. Средно мъжете са загубили около 14 години от живота си заради болестта, а жените - 12 години.

    https://www.bgonair.bg/a/4-world/193...0-do-13-godini

    Коментар


    • А във видеото тя казва, че е набедена и репутацията и е нарочно срината. Там става дума за огромна репресивна машина. Едно научно издание няма да е голям проблем да го накарат да пише каквото са решили.
      रादोस्त

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Balu Разгледай мнение
        Здравейте. Тук има статия, как намирането на лечение нарочно се бави и данни се манипулират, за да подмамят хората масово да се ваксинират и фармацевтичните компании да натрупат маса пари.
        https://www.bgonair.bg/a/4-world/192...lekari-v-sasht

        Тук пък е цялото филмче с тази докторка:
        https://www.facebook.com/kijty/video...1560606063048/
        Стига с тия фейкове бе
        Във видеофилм, който през последните няколко дни разтърси социалните медии, вирусологът Джуди Миковиц твърди, че новият коронавирус е погрешно обвинен за многото смъртни случаи. Тя прави абсурдни твърдения за вируса, при които се почесваш по главата – например, че той се “активира” от маските за лице.


        Миковиц обвинява Антъни Фаучи, ръководител на Американския Национален институт по алергии и инфекциозни болести (NIAID) и ключов член на щаба за борба с коронавируса при Белия дом – тя смята, че той е отговорен за смъртта на милиони в първите години на пандемията на ХИВ/СПИН. Във видеото Миковиц твърди, че е била част от екипа, който открива ХИВ, че прави революция в лечението на ХИВ и че е била в затвора без повдигнато обвинение за научните си позиции.

        Изданието „Наука“ /Science/ изследва видеото и подчертава, че нито едно от тези твърдения не е вярно. Видеото е откъс от предстоящия филм „Plandemic“, който обещава да “изложи научния и политически елит, който управлява измамата, каквато е нашата глобална здравна система”. YouTube, Facebook и други платформи са свалили видеоклипа поради неточности. Той продължава да се разпространява, включително на уебсайта на „Plandemic“, който в “опит да заобиколи преградите за свободното слово”, кани хората да изтеглят видеото и да го репостват.

        https://www.sciencemag.org/news/2020/05/fact-checking-judy-mikovits-controversial-virologist-attacking-anthony-fauci-viral#

        Коментар


        • Първоначално изпратено от alex1001111 Разгледай мнение


          Страхът е могъщ начин да се контролират хората, убедени са лекарите. И допълват, че самоизолацията води до естествено понижаване на имунитета.
          Превъртялата антиваксърка беше пускана вече няколко пъти в темата. Добре е да прочетете какво казва за нея уикито преди да спамите.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            "Успешната" Швеция днес изпревари Нидерландия, и вече е на 6-то място в СВЕТА (!!!) по смъртни случаи на 1 милион население.
            (като естествено не отчитаме миниатюрните "държави" Андора и Сейнт Мартен, където изчислението не важи защото те имат много под милион жители):
            Нали го писахме за Швеция, от тези 3125 поне 70% са маргинали емигранти.
            В останалите има и пенсионери, които са ходили лично да пазаруват, вместо да си поръчват онлайн.
            Възрастни със или без заболявания.
            Колко умират от грип там за месец ? Не е ли поне 2000 ?
            Е, тогава ?
            Плюс икономиката не е спирала.

            Коментар


            • Без каквото и намерение да всявам страх и да предлагам нещо повече от здрав разум и социална отговорност, ви казвам, че ще е добре да мислим и за втората, и за третата вълна на covid-19 и техните последствия... Ето как са изглеждали нещата през 1918 и 1919. Да не се самозаблуждаваме, че не се самозаблуждаваме...












              Коментар


              • $13 хил. за поставяне на фалшива диагноза "Ковид-19" плащат на лекари в САЩ?

                Сумата била тройна за поставянето на пациент на респиратор, твърди д-р Миковиц

                Mедици отвъд Океана алармират, че са принуждавани да поставят фалшиви диагнози за коронавирус. Причината е, че така пандемията изглежда по-страшна, отколкото е в действителност.

                Манипулиран ли е реалният брой на случаите с коронавирус в САЩ? Известен американски учен повдига скандални въпроси относно подхода на американското правителство към пандемията и разкрива, че на лекарите се предлагат пари, за да поставят фалшива диагноза "коронавирус".

                Целта е да се предизвика масова ваксинация на населението и печалби за милиарди долари за фармацевтичната индустрия.

                Д-р Джуди Миковиц е учен с революционни открития в лечението на ХИВ.

                "Играта е да не бъде открито лечение, докато с Ковид-19 не се заразят всички. Така ще наложат ваксината", коментира тя.

                Според д-р Джуди Миковиц, противогрипните ваксини увеличават с 36% шанса за заразяване с Ковид-19. Тя е категорична, че вирусът няма естествен произход.

                "Този вирус е манипулиран. Ако вирусът се беше появил би отнело до 800 г.", добавя д-р Миковиц.

                Тя разкрива, че за поставянето на диагноза Ковид-19 на лекарите в Съединените щати се предлагат пари.

                "Да, 13 000 долара на медицинско лице, ако пише Ковид-19", казва медикът.

                А за поставянето на пациент на респиратор сумата става тройна – 39 000 долара. Лекари от Калифорния също разкриват, че са принуждавани да поставят диагноза "коронавирус".

                Страхът е могъщ начин да се контролират хората, убедени са лекарите. И допълват, че самоизолацията води до естествено понижаване на имунитета.

                Вижте повече в репортажа.

                https://www.bgonair.bg/a/4-world/192...lekari-v-sasht

                Коментар


                • "Успешната" Швеция днес изпревари Нидерландия, и вече е на 6-то място в СВЕТА (!!!) по смъртни случаи на 1 милион население.
                  (като естествено не отчитаме миниатюрните "държави" Андора и Сейнт Мартен, където изчислението не важи защото те имат много под милион жители):











                  9






                  Коментар


                  • Втората част от последното ми мнение е към Хазард...

                    Коментар


                    • Здравейте. Тук има статия, как намирането на лечение нарочно се бави и данни се манипулират, за да подмамят хората масово да се ваксинират и фармацевтичните компании да натрупат маса пари.
                      https://www.bgonair.bg/a/4-world/192...lekari-v-sasht

                      Тук пък е цялото филмче с тази докторка:
                      https://www.facebook.com/kijty/video...1560606063048/

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение

                        Преди месец “залагах” на първи пик около 15-ти този месец и последващ вероятно в края на юли/началото на август. Сега съм склонен да ревизирам прогнозата си с две седмици - повишаване на заболеваемостта в края на май или началото на юни и нов напън (при липса на сериозни мерки) около два месеца и половина след това. Като цяло съм доста песимистично настроен и отношението, което се наблюдава масово в обществото, подклажда тази ми нагласа. Склонен съм с доста условности дори да поставя под съмнение оцеляването на системата в сегашния и вид в рамките на следващите две-три години. Предстоят интересни времена. Явно преценяваме краткосрочното развитие по сходен начин.

                        Ексмен, не твърдя, че съм прав, но по мои сметки, ако вирусът бъде оставен на самотек, след 2 до 5 месеца в зависимост от съпътстващите условия следва дизастър.
                        ...Сякаш, сега не е?

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                          Според мен, спокойствието е измамно и няма причини за оптимизъм. Макар, математическите модели да показвазват, че ни се е разминало леко, опасявам се, че тепърва ще ядем хурката. И да се ангажирам с прогноза - към 01.06 ще има неприятен ръст на броя заразени. Ако не и седмица по-рано.
                          Преди месец “залагах” на първи пик около 15-ти този месец и последващ вероятно в края на юли/началото на август. Сега съм склонен да ревизирам прогнозата си с две седмици - повишаване на заболеваемостта в края на май или началото на юни и нов напън (при липса на сериозни мерки) около два месеца и половина след това. Като цяло съм доста песимистично настроен и отношението, което се наблюдава масово в обществото, подклажда тази ми нагласа. Склонен съм с доста условности дори да поставя под съмнение оцеляването на системата в сегашния и вид в рамките на следващите две-три години. Предстоят интересни времена. Явно преценяваме краткосрочното развитие по сходен начин.

                          Ексмен, не твърдя, че съм прав, но по мои сметки, ако вирусът бъде оставен на самотек, след 2 до 5 месеца в зависимост от съпътстващите условия следва дизастър.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение

                            Това
                            ти от небето ли падаш ? Това го коментирахме още февруари тук.
                            после СЗО,
                            - забави да оповести ПАНДЕМИЯ
                            - сърдеше се защо държавите забранявали китайци да кацат у тях
                            Нали Китаеца е спонсор там.
                            Click image for larger version

Name:	fff.JPG
Views:	1
Size:	62.2 КБ
ID:	3596114



                            To бива раболепие и чупки в краката ....

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение

                              Това
                              Е, няма само краварите да лъгонтят, я! Ти се попитай друго: ЗАЩО ПРДСЕДАТЕЛЯТ НА СЗО Е МЪЛЧАЛ, ВСЕ ПАК? ЩОТО СА ГО ПОМОЛИЛИ, ЩОТО Е КОРУМПЕ, ИЛИ И ДВЕТЕ? Че то, на този фон, и аз мога да помоля някого да бубскочитне майка си или /ѝ децата си, да скочат от десетия етаж...

                              Коментар


                              • Президентът на Китай умишлено и лично е принуждавал ръководителя на Световната здравна организация Тедрос Аданом Гебрейсус да забави предупреждението към света за COVID-19 - това е записано в секретен доклад на германското разузнаване, съобщи авторитетното германско издание Der Spiegel.

                                Данните в доклада сочат, че още на 21 януари Дзинпин е помолил Гебрейсус да не оповестява, че вирусът се предава лесно от човек на човек. В разговора е било дискутирано и СЗО да отложи информацията за задаваща се глобална пандемия.


                                Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/svyat/der-spiegel-g...ews744945.html
                                Това
                                mWPCloud.com

                                Коментар

                                Working...
                                X