IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът прерастна в пандемия (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение

Защо ми е медицивско образование? Не искам да съм гадняр като сегашните "лекари" , които ни страхуват за техно сегашно и, особено, бъдещо властване и стригане. За съжаление и тоя булгариан лев се оказва сред дивите алчни "лекари".

Здравият разум стига, около нас няма никой болен, в Италия, Франция, в жабарските страни е пълна лъжа и медиен театър...какво става с близката на "умъртвената" Испания Португалия, агенти на банковите еврейчета, още ли не сте я превзели медийно?... за да се види, за да се видите вие, сегашните "хора", че сте по-зле и от животните. Не, нема да усетите. Бащенцето ви педразче, майка ви курвичка – та кво да усетите, гнили същества?

Сега ще Им ходите под строй и, гледам, с големо удоволствие. Нас хората ще ни убивате за ваше спокойствие. Пронто!

https://www.youtube.com/watch?v=gOqblSqx_VI

Но хора винаги е имало и ще има до некое време. Свършат ли хората, ще се свършите сами и вия, свинчета, в съвместно унищожение, без удоволствие даже, грух ви грух.
    https://www.youtube.com/watch?v=NdbABjTs4v8
    Ако беше в друга страна и обстановка друга песничка щеше да пееш, пак фалшиво де...
    Лесно се говори за алчност, на примитива друго не му остава. Кво печеля от криваци като теб? Нищо.
    Я си драскайте на воля тук и се учете взаимно. Може и да успеете. не смятам да си губя времето повече. Който разбрал, разбрал. Има ги всякакви, така че нищо ново под Слънцето.
    Дървета от такъв мащаб като пациенти видех за съжаление само в Бг. Мнооого преди вируса. В Бг и един ден не ща да съм лекар. Мога още доста неща, от глад няма да умра. Но да се занимавам с хора които не са дошли да питат, а да ти кажат, защото на тях им е ясно мерси!
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      Този кото е написал това го мислех за к-н. Оказа се кръгъл и-т.
      Аз затуй веке не го и отразявам . Както се види като няма аргументи се минава на лични нападки на тема ... ммм възраст. Кризис жанра .

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        • Франция посреща 2 000 000 туристи от Китай
        • франсетата се лигавят, мляскайки по 2 пъти всяка буза на всеки колега/колежка и познати
        Именно.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Ти от едно време си ми голЕм фен заради дългите постинги, но бидейки вече голямо момче, редно е да си схванал, че няма да бъде твоята.
          Аз съм демократичен субект - пиша, колкото ми е кеф и както ми иде отвътре, а обектите да решават, дали ще правят консумация или ще бягат при поява на името ми.

Заеби тази работа, ами я кажи нещо, което по твоята част и е пряко свързано с епидемията.
          Бх днес сподели: Последната била толкова сериозна, че дори руснаците са отменили Парада за 9-ти май - нещо, което не е правено дори по време на Втората световна война
          Айде нищо им нема, да минат с тежките установки по Червения площад. Да изпеят Вставай страна огромная - мъжкия хор на Армията по телевизията и готово.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

така е, само в математиката 2+2=4 , в медицината може да е 3 или 5
            интересно колко от пишещите в темата имат мадицинско образование и колко имат финансово образование.
            После, тоя дето изчуква коли, не може да боядисва коли, нищо че и двамата са заети в тоя бизнес, толкова за коремния хирург
            Защо ми е медицинско образование? За да стана гадняр като сегашните "лекари" ли, които ни страхуват за техно сегашно и, особено, бъдещо властване и стригане. За съжаление и тоя мръсен булгариан лев се оказва сред дивите алчни "лекари" нехора.

Здравият разум стига, около нас няма никой болен, в Италия, Франция, в жабарските страни е пълна лъжа и медиен театър...какво става с близката на "умъртвената" Испания Португалия, агенти на банковите еврейчета, още ли не сте я превзели медийно?... за да се види, за да се видите вие, сегашните "хора", че сте по-зле и от животните. Не, нема да усетите. Бащенцето ви педразче, майка ви курвичка – та кво да усетите, гнили същества?

Сега ще Им ходите под строй и, гледам, с големо удоволствие. Нас хората ще ни убивате за ваше спокойствие. Пронто!
            https://www.youtube.com/watch?v=gOqblSqx_VI

Но хора винаги е имало и ще има до некое време. Свършим ли хората, ще се свършите сами и вия, свинчета, в съвместно унищожение, без удоволствие даже, грух ви грух.
            https://www.youtube.com/watch?v=NdbABjTs4v8
            Last edited by 78-10; 03.05.2020, 14:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Май ключът от бараката е в концентрацията на поетия вирус. Т.е. на закрито място като асансьори, магазини, особено болници и аптеки следва да е задължителен атрибут. Вчера Педро ни пусна на разходка и беше страшничко. Как така испанец да не приказва - те са като развинтени латерни 24/7 и да спазва дистанция. Абе ... мисия невъзможна.

Не са въобще приключили нещата. Интересна новина. Тук има спин клиники и установяват, че няма кьорав спинозен с корона, т.е., коктейлите, които им блъскат срещу СПИН може да са ключа от главната барака ...
              Категорично. Писах го това в началото. Virus load, infectious dose. Това обяснява вероятно смъртта при двете инфекционистки. Бог да прости душите им! И на нас греховете!
              Освен това нищо не се знае. Може да има различна възприемчивост, остатъчен имунитет, хора които са имали контакт с други коронавируси...всичко е възможно. Но обвито в непознание и мистерия засега.
              Кофактори също, необходими благоприятстващи моменти от имунен, инфекциозен, хормонален ако щеш и куп други неизяснени още неща.
              И друго - всяко подценяване оттук нататък би ни тласнало в Ада. Като Русия - над 10 хил новозаразени за ден.
              Нас ни спасява рядката населеност на кв км и в градовете, камо ли пък пустите села. Близкият контакт явно е от основно значение.
              Last edited by bulgarian lev; 03.05.2020, 14:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Ами ако по-кратичко се изразяваш, няма да е лошо.
                Ти от едно време си ми голЕм фен заради дългите постинги, но бидейки вече голямо момче, редно е да си схванал, че няма да бъде твоята.
                Аз съм демократичен субект - пиша, колкото ми е кеф и както ми иде отвътре, а обектите да решават, дали ще правят консумация или ще бягат при поява на името ми.

Заеби тази работа, ами я кажи нещо, което по твоята част и е пряко свързано с епидемията.
                Бх днес сподели: Последната била толкова сериозна, че дори руснаците са отменили Парада за 9-ти май - нещо, което не е правено дори по време на Втората световна война

Коментар

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение

Баба, не съм казал, че вирусите не се предават от човек на човек. Предаване, обаче, не означава заразяване, както и носител не е непременно болен, както НОЩ и вие ни втълпявате. От колко години си предаваме вирусите на грип? Колко умират в момента от ненов грип?

Според сегашните знания вирусите, бактериите и гъбичките в човешкото тяло нормално, винаги и постоянно са с 30% повече на брой, отколкото броя на клетките на организма.
                  Вируси в организма винаги има и без тях даже не може, така живеем на Земята още от първия многоклетъчен организъм преди около три и половина милиарди години – наричат го синергизъм; ще приберем и сме прибрали в тяло и новия грипен вирус и ще сме си здрави, който не умре. А умират (даже заедно с медийните ви театри и лъжи) две стотни от процент на населението на Земята.

Опознай родината, за да я обикнеш.
                  Запознай организма си с вируса, за да си спокоен (освен ако не си над 75 годишна с 5-10 болести, от които също (изненада!) се умира). На 70 ли си или на 80, бабе?

Бабче, нали щеше да мреш в "Окото на бурята(баба Селена(ТМ))"? Как така си останало още живо, бабче, в това ми ти мъртвило Испания, как така дъртото ти тяло още не е откарано от самосвалите на боклука или поне на знаменитата ви ледена пързалка-морга? Прочее, дай последни снимки от тая ми ти пързалка, моля, (къде се загуби тая страаашна пързалка по медиите ви?) и разкажи, как мирише там на ковидни трупове, сениорка?

"Око", бабе, има само явлението ураган.
                  Бурята е по-късовременна и хаотична. Поне да беше чела най-малко морските разкази на Джек Лондон. Или си по-стара и от него? Баба Изергил?
                  Този кото е написал това го мислех за к-н. Оказа се кръгъл и-т.

Коментар

1. Педро закъсня с мерките 45 деня и стана мазало. България не закъсня. Това първо и второто -
                    2. Няма такова голямо движения на хора от китай в цяла източна европа;
                    3. БЦЖ;
                    4. Грипната ваканция в България;
                    5. Българинът се лигави по-малко от испанеца и италианеца и е по-голям “темерут” (докато италианото не спира да плямпа като развинтена латерна, ганю най-много дълбокомислено да изръмжи нещо и то без да си отвори устата, камо ли пък продавач да те поздрави като влезеш в магазин или келнер в заведение).
                    • Франция посреща 2 000 000 туристи от Китай
                    • франсетата се лигавят, мляскайки по 2 пъти всяка буза на всеки колега/колежка и познати

Коментар

• https://leakreality.com/video/1937/h...st-coronavirus

най новият модел предпазна маска срещу коронавирус
                      The city of New York delivered a freezer truck to a funeral home

Play Video

https://leakreality.com/video/1882/t...a-funeral-home
                      Last edited by v_tin; 03.05.2020, 14:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Неее, матряла да излезе и да се нареди в колона, хиляди са, които много знаят и всичко им е ясно. И да си полеят главите със собствена пикня.
                        Не се ли убедихте, че в биологията на подибни патогени има много неясни неща. Да подценяваш чудото на живата материя, пък макар и от незнание (незнанието не е порок, човек се учи) е доказателство за примитивен мироглед.
                        така е, само в математиката 2+2=4 , в медицината може да е 3 или 5
                        интересно колко от пишещите в темата имат мадицинско образование и колко имат финансово образование.
                        После, тоя дето изчуква коли, не може да боядисва коли, нищо че и двамата са заети в тоя бизнес, толкова за коремния хирург

Коментар

Уникална глупост си написал. Ще си я закача в рамка. Другото, което ще направя е да гласувам на следващите избори. Резултат: ами накрая всеки трол се оказва по своему полезен.

Асимптомните носители могат да заразяват. Именно затова се носи маската. Една от лошите особености на този вирус е високата му контагиозност. Именно оттам тръгнаха сериозните проблеми.

Може да не си болен и да заразяваш.
                          Баба, не съм казал, че вирусите не се предават от човек на човек. Предаване, обаче, не означава заразяване, както и носител не е непременно болен, както НОЩ и вие ни втълпявате. От колко години си предаваме вирусите на грип? Колко умират в момента от ненов грип?

Според сегашните знания вирусите, бактериите и гъбичките в човешкото тяло нормално, винаги и постоянно са с 30% повече на брой, отколкото броя на клетките на организма.
                          Вируси в организма винаги има и без тях даже не може, така живеем на Земята още от първия многоклетъчен организъм преди около три и половина милиарди години – наричат го синергизъм; ще приберем и сме прибрали в тяло и новия грипен вирус и ще сме си здрави, който не умре. А умират (даже заедно с медийните ви театри и лъжи) две стотни от процент на населението на Земята.

Опознай родината, за да я обикнеш.
                          Запознай организма си с вируса, за да си спокоен (освен ако не си над 75 годишна с 5-10 болести, от които също (изненада!) се умира). На 70 ли си или на 80, бабе?

Бабче, нали щеше да мреш в "Окото на бурята(баба Селена(ТМ))"? Как така си останало още живо, бабче, в това ми ти мъртвило Испания, как така дъртото ти тяло още не е откарано от самосвалите на боклука или поне на знаменитата ви ледена пързалка-морга? Прочее, дай последни снимки от тая ми ти пързалка, моля, (къде се загуби тая страаашна пързалка по медиите ви?) и разкажи, как мирише там на ковидни трупове, сениорка?

"Око", бабе, има само явлението ураган.
                          Бурята е по-късовременна и хаотична. Поне да беше чела най-малко морските разкази на Джек Лондон. Или си по-стара и от него? Баба Изергил?
                          Last edited by 78-10; 03.05.2020, 14:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Колега, не твърдя че Мангъров е суперспециалиста и знае много за тоя вирус. Май че и той самият не го твърди.
                            Нали знаеш, че който твърди, че знае всичко, всъщност не знае нищо. И доцентът Василев не знае всичко . Пък и специалността му е интензивното лекуване, а не предотвратяване на епидемии. Вирусът е непознат и ГО ИМА, никой не твърди че го няма.
                            И никой не знае дали се изгражда имунитет, дали не? И не знаят как да лекуват болните. Изобщо никой не знае. Опитват с апарати за обдишване, ама напоследък чета, че те повече вредят, щото....
                            Един ден, но няма да е утре, вероятно няма да е след 2-3 месеца или година, медиците ще научат много повече за тази опасност. А междувременно ние ще трябва да се научим да живеем, да общуваме и да работим в условията на вируса. Не могат да ни държат все под карантина, далече от възрастните ни близки. Това също нанася поражения и на организмите и на психиката ни.
                            Ами че трудно се издържа цяла седмица жена ти да дрънка по 24 часа. Нечовешко е .

Имало предложение, времето по време на карантината да се брои за мъжете като първа категория труд...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

И на каква база твоя доцент е толкова категоричен след като няма достатъчно данни в световен мащаб че може да се придобие надежден имунитет и да е траен ?
                              Аз по вярвам на тоя доцент...

https://www.zdrave.net/%D0%92%D1%81%...0%B8---/j13029
                              Колега, не твърдя че Мангъров е суперспециалиста и знае много за тоя вирус. Май че и той самият не го твърди.
                              Нали знаеш, че който твърди, че знае всичко, всъщност не знае нищо. И доцентът Василев не знае всичко . Пък и специалността му е интензивното лекуване, а не предотвратяване на епидемии. Вирусът е непознат и ГО ИМА, никой не твърди че го няма.
                              И никой не знае дали се изгражда имунитет, дали не? И не знаят как да лекуват болните. Изобщо никой не знае. Опитват с апарати за обдишване, ама напоследък чета, че те повече вредят, щото....
                              Един ден, но няма да е утре, вероятно няма да е след 2-3 месеца или година, медиците ще научат много повече за тази опасност. А междувременно ние ще трябва да се научим да живеем, да общуваме и да работим в условията на вируса. Не могат да ни държат все под карантина, далече от възрастните ни близки. Това също нанася поражения и на организмите и на психиката ни.
                              Ами че трудно се издържа цяла седмица жена ти да дрънка по 24 часа. Нечовешко е .
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• "КПП-тата ще паднат на Гергьовден, следобед. Ако го направим днес, ще настъпи хаос. Целта е да продължим тази дистанция и ако успеем да спазваме дистанцията без КПП-та ще спестим работата на над 200 полицаи и ще можем да ги пренасочим по кварталите да си вършат работата. Вече имаме определени места, които заграждаме улица, град, махала и по този начин ще продължим да действаме".

Това обяви Бойко Борисов на извънреден брифинг в Министерския съвет във връзка с мерките на правителството в отговор на кризата, свързана с коронавируса COVID-19. На брифинга присъстваха премиерът Бойко Борисов, министърът на транспорта Росен Желязков, проф. Тодор Кантарджиев, доц. Ангел Кунчев, министрите на здравеопазването и вътрешните работи - Кирил Ананиев и Младен Маринов.

Коментар

Working...
                                X