Първоначално изпратено от troika
Разгледай мнение
Срещу кой ПРАВИЛА? Срещо безумните тъпотии на самозабравилата се власт! Да не се разхождам в парка! Че при разходката ще хвана спин! Да влизам по едната алея, да излизам от другата страна? Да не сядам на пейка! Щото е ужасно заразно седенето.
Да не отида на село! Нито в нашия град има зараза (4 случая открити преди ДВА месеца), нито пък на село. КППта, полиция, декларации, безумия. Да спрем бизнеса на стотици хиляди, щото нещо МОЖЕЛО да се случи.... Ама може и да не се случи.... И ТО НЕ СЕ СЛУЧВА!
Ако спазвахме ПРАВИЛАТА, ако французите не се разбунтуваха срещу ПРАВИЛАТА, то още щяхме да сме крепостни селяни на някой граф. Или да ни продават на робския пазар като добитък.
Аз нямам заинтерисованост за другите части на обществото, пък ти имаш! Ама не си заинтерисована от това, че фризьорката с три деца не може да работи заради идиотиите на политиците на власт. Кой ще и храни децата? Ти ли? Заинтерисованата?
Децата не ходят на училище ЦЕЛИЯ ВТОРИ СРОК!!! Да не би образованието да е станало излишно? Щели да се образоват по интернет!!!!! Дрън дрън! Заинтерисован съм децата да получат НОРМАЛНО образование.
Заинтерисован съм хората да имат нормален културен живот, да ходят на театър, опера, кино, в библиотека. Колко е опасна библиотеката! А? За кого е опасна? За оня некултурен премиер, който говори като селянин и то необразован говедар!
За кого са опасни музеите, изложбите?
За кого е опасно ходенето на плаж? За кого е опасно спортуването, та и то е забранено? Само за идиотите, които ръкопляскат на мутрите узурпирали властта заради простаците, които гласуват за тях и им ръколпяскат и ги славословят!
Коментар