Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът прерастна в пандемия (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеКитай днес 351 заразени 1290 починали?
А част от заразените днес (откритите като такива) ще са критични след месец. Този лаг във времето е един от проблемите, който им претовари болниците. Отделно от него е възможността, в милиарден Китай някои случаи из села и паланки изобщо да не са регистрирани като заразени, да си го карат на крак и едва при фаталния край да ги регистрират. Никъде няма 100% откриваемост на заразените. И тук някои са го изкарали "на крак", доколкото се констатира в Банско.
Това не е грип, в който усещаш симптомите на същия ден, вземаш мерките и след седмица си излекуван.
ps. Фатален край, ако има, е след около месец, месец и половина от заразяването. След като е преминал пикът, е възможно в някой от дните след това, заразените да са по-малко. Зависи и от мерките, а там бяха драконовски.Last edited by precakanoto; 17.04.2020, 12:54.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеКитай днес 351 заразени 1290 починали?
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Но сигурно има много повече за деклариране.
"Wuhan (China), the epicenter of the pandemic,
today reported 1,290 additional deaths
that had not been previously counted and reported,
bringing the total number of deaths in Wuhan from 2,579 to 3,869,"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеФакултета и Филиповци наистина са пламнали,генералът се изпусна ,че от всички изследвани в тези два квартала 50% са положителни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Факт е че неставаш за трол.
Както и е факт че населението на Франция е 67 милиона и Италия 60 милиона а на населението на Швеция 10 милиона.
Вероятно имаш и калкулатор. Смятай и кажи, ако съм сбъркал. Аз не съм безгрешен, признавам.
И все пак лекарство за вирусните инфекции няма, терамисуто и тамифлуто не са лекарства и вероятно разликата при употребата на едното и другото е че с едното се излекуваш от грип за 7 дни, а с другото за една седмица.
П.п. никога не съм употребявал антигрипни неща и на всичкото отгоре много рядко вдигам температура от нещо си, а вече съм минал 60те години.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Азия ,много упорит вирус.Last edited by Grosss; 17.04.2020, 09:49.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Антируското тролене как променя ФАКТА, че в неспазващата карантина Швеция заразените и умрелите са 2-3 пъти по-малко от Франция, Италия и Испания?
Кажи бе Миме, не ми пробутвай русофобията си!
Както и е факт че населението на Франция е 67 милиона и Италия 60 милиона а на населението на Швеция 10 милиона.
- 1 like
Коментар
-
Питай мимето с жълтия скафадър що. се пращат у Гулаг от 5 до 12 години ако нарушат карантината и заразят друг.
Кажи бе Миме, не ми пробутвай русофобията си!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Питай мимето с жълтия скафадър що. се пращат у Гулаг от 5 до 12 години ако нарушат карантината и заразят друг.
Да спрем всички доставки за София, да ни научат как се ядат тухлиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
И кой ти нашепна, че смъртността е над 1%? Звездите ли?
Хайде да видим числата.
В Швеция: заразени 1 на 813 души, 0,12%. Умрели 1 на 7561, 0,013%
Франция: заразени 1 на 615 души, 0,16% . Умрели 1 на 3737, 0,027%
Що така бе Миме? Във Франция умрелите са двойно по-голям процент от Швеция, където няма мерки.
Данните за Испания и Италия ги публикувах снощи. И там с драконовските мерки смъртността е 2-3 пъти по-голяма от шведската. Що така бе Миме? Че в Италия, Испания и Франция не ги пускат да излизат на улицата бе! Как така смъртността е 2-3 пъти по-голяма?
И на какво основание си въобразявате, че шибаните мерки предотвратяват инфекцията?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИ Шведите ще клекнат. Няма държава с толкова възможности че да издържи на вирус, който се разпространява толкова бързо и има над 1% смътност
Хайде да видим числата.
В Швеция: заразени 1 на 813 души, 0,12%. Умрели 1 на 7561, 0,013%
Франция: заразени 1 на 615 души, 0,16% . Умрели 1 на 3737, 0,027%
Що така бе Миме? Във Франция умрелите са двойно по-голям процент от Швеция, където няма мерки.
Данните за Испания и Италия ги публикувах снощи. И там с драконовските мерки смъртността е 2-3 пъти по-голяма от шведската. Що така бе Миме? Че в Италия, Испания и Франция не ги пускат да излизат на улицата бе! Как така смъртността е 2-3 пъти по-голяма?
И на какво основание си въобразявате, че шибаните мерки предотвратяват инфекцията?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
Коментар