Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
Разгледай мнение
Аз по-скоро мога да обвиня част от другите че искат България да се издъни с мерките и да е много зле само и само баце да изглежда зле, не мога да реша за кой точно са платени
ПП Бях на партито на елана в това което сега е тифани, възрастна лелка от еланата в стария им офис ако е добра с физиономиите също би се сетила за мен ... бях при Миро като полки загуби баса от Петър Караиванов купи си риза искаше да плати сметката с останалите - седях в дясно от полки през няколко места и бях най малкия там Албенчо ми е давал съвети как да си лекувам един бор и бях тук преди много години като БатеПешо с оригиналния си ник написа че ако някой му се бачка му трябва 4 декара двор и със здраво бачкане от април до октомври и може да изкара 12 бона на цени от времето на поста на зелечуците ...... Асен 1975 един ден каза пертола утре тръгва и го нашортик със почти фул сайз акаунта си (никога не съм изкарвал толкова за ден дори от БФБ) и с предния си по стар ник помня Джоан и Афтърдарк от тогавашната тема за имоти... И знам какво онзачава ника на Дебнем на Замушка защото го обясни в един пост преди повече от 10 тилетие, забравих че съм виждал в релано време как Пепи пише Влака тръгва валяка мачка и съм чел съм Одата за 10 ракети като излезе а при някой участвах - на това му се казва да си здраво интегриран с дадено място онлайн -
ППП на геймърска терминология сегашната ситуация е като да се намирам на ниво Survive и смятам да го мина
Коментар