Първоначално изпратено от marketleverage
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът прерастна в пандемия (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеГЕРМАНИЯ ОБЯВИ ЧЕ СЕ Е СПРАВИЛА С КОРОНАТА !?!?!?
https://www.bgonair.bg/a/4-world/191...fuefQcWEa1udZo
А ние се чудим има ли я, няма ли я, ще идва ли ...
От статията:
Германия обмисля да разхлаби мерките след две седмици, а от понеделник магазините до 800 кв. метра отварят. В сила остава забраната за събиране на повече от двама души на обществено място, а големите публични събития са забранени до 31 август.Last edited by marketleverage; 17.04.2020, 22:44.
- 3 Харесвания
Коментар
-
ГЕРМАНИЯ ОБЯВИ ЧЕ СЕ Е СПРАВИЛА С КОРОНАТА !?!?!?
https://www.bgonair.bg/a/4-world/191...fuefQcWEa1udZo
А ние се чудим има ли я, няма ли я, ще идва ли ...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПикът идва след две седмици от поне месец. После идва Ада, щото няма чували, а и тъмнозелените са затворени, та няма кой да ги копа. Абе не им ли писна да говорят едно и също?
иначе аз съм със софийско потекло от 100+ години и сън на село от седмица - и кво, няма да мога да се прибера ли, що? Смях в залата, БХ ще отмени заповедта още в понеделник - все пак той е спасителяр в ръжта
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Щъкат до магазина и аптеката в Лондон
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНета е залят и от лъжи че пушенето те прави едва ли не сигурна жертва на короната. Гуглето пращи от такива.
Фактите обаче са други...
Къде го Слабака да им набие канчето на либерастята
https://www.healio.com/primary-care/...id-19-severity
Да, но пушачите страдат от хроничен бронхит, белодробен емфизем (т.нар ХОББ) и функцията и капацитетите на б.дробове са намалени в резултат на това. Така че косвена утежняваща връзка би била вероятна.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПикът идва след две седмици от поне месец. После идва Ада, щото няма чували, а и тъмнозелените са затворени, та няма кой да ги копа. Абе не им ли писна да говорят едно и също?
иначе аз съм със софийско потекло от 100+ години и сън на село от седмица - и кво, няма да мога да се прибера ли, що? Смях в залата, БХ ще отмени заповедта още в понеделник - все пак той е спасителяр в ръжта
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
Тук те подкрепям с 2 ръце, ще изпия една ракия за твое здраве
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Най-вече малкиягоджи. Оня с жълтия скафандър.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЩъкат до магазина и аптеката в Лондон- до работата и обратно
- до магазини за професионална дейност или магазини за стоки от първа необходимост
- теглене на пари
- до лекар и обратно
- за помощ на нуждаещи се или гледане на деца
- на разходка или спорт 1 час до 1 км от дома, с хора от домакинството
- до съда и обратно
- за обществено-полезни дейности
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЗащото е пълна с клоуни и смешници...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеТази тема защо е в раздел "Отдих и развлечение"?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
Може и ауспуха на трактора да захапеш
ПП Вчера един чиляк излиза от София към 18,30 и чака 35 мин на КПП. Втори излиза към 21 и чака до 24. И двамата минават с безпроблемни декларации, общо взето не ги и четат. Може би после ще проверяват, не знам.
Отделно според мен трябваше да пуснат свободно несофиянците да си идат по местата. И да не ги пускат обратно за известно време. Така малко ще се облекчи положението в софийските болници, ако е вярно, че сега иде пикът. Малко да се натоварят и в прованса, не може всички в Пирогов.
иначе аз съм със софийско потекло от 100+ години и сън на село от седмица - и кво, няма да мога да се прибера ли, що? Смях в залата, БХ ще отмени заповедта още в понеделник - все пак той е спасителяр в ръжтаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар