Първоначално изпратено от Mateev
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът прерастна в пандемия (2)
Collapse
X
-
Как сте, пичове? Днес се разходих,до центъра да нагледам, инвентара.
Масово щъкат МЯКАЩИ "софиянци", без маски. И гледат нагло:
"Язе съм непобедим".
Сигурно, преди това са си изхвърлили боклука от балкона на панелките/комуналките/. И с нетърпение очакват петък. Да отидат, в добре подредените си селски къщи. И изчистени дворове.
Много ви моля. Останете си, там.Last edited by SKP; 27.04.2020, 21:04.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Вярно е мамка му.Колкото края на август и то в безводна година. А по праговете е вероятно 22-24 дециметра. Сигурно навигацията са я спрели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Прилеп имам - един колега /вещ мъж/ от Ухан ми го прати - бърза доставка. Чудя се дали да му взема няколко капки кръв /нали съм еколог/, па да го пусна да си фърка и да сей коронавируса чак до Голямо село или направо да го пусна у казаня да се готви и да повредя сал елитен кръг от мои почитатели...!? Имам време за размисъл.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
В момента нивото на Дунав е колкото е обикновено август месец.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениедоц. Мангъров в Лицето -
"Спокойно, хора, вирусът не се лекува, ще ви мине от самосебеси или ще умрете. Не трябва да се плашите! Кризата не е медицинска."..
Само дето не е добавил че с със седене в къщи на половината население е все едно да редуваш един тек с презерватив и един без, за спазване на мерки де..
Наистина ме дразни това риалити шоу: Умри от каквото искаш само да не е с К.
Чест им прави на Щаба че уточняват че умрелия от вирус е бил умрял и без вирус.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеТи да не си някоя от ламите, де дружеството отглежда за принасяне в жертва? Наздраве!
Начи, времето се пооправи - ще мога да додрапам до русалските гробища на Мъхченица и да взема шепа пръст. Подир туй ще остържа и малко мъх от камъните, дето ги обръщам, че да сбера некой друг скорпион.
Поповите лъжички, де ги фанах в калната локва пред кочинката вече дават прираст и за нощта подир празника, мое ги кръстя на жаби. Прилеп имам - един колега /вещ мъж/ от Ухан ми го прати - бърза доставка. Чудя се дали да му взема няколко капки кръв /нали съм еколог/, па да го пусна да си фърка и да сей коронавируса чак до Голямо село или направо да го пусна у казаня да се готви и да повредя сал елитен кръг от мои почитатели...!? Имам време за размисъл.
Зимъска взех и разтопих сняг от меча стъпка, ще сбера и малко гергьовденска роса от бучениш. Остава да намеря опашка от гущер и две, три капки змийска отрова, ама то като се замисля, като плювна у казаня ефекта ще е сходен.
Не знам какви преговори ще водиш с коронавируса да те на полазва, ама след празниците си готви за ишиаса, подаграта, високото кръвно и ниското либидо
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСега десетгодишните могат да захванат сериозен бизнес. Да разхождат чичковци и лелички срещу заплащане. Баси! Могат да направят пачки.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Тия навремето поверваха, че марсианците ги атакуват и фанаха горите да правят партизанска война. Ама немаха мандри, та се прибраха.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
И после мармота завива шоколад, аха, така е.
Сегашните тестове не правят изследвания на клетъчно ниво, това казах, че е грешка.
Ти кое не схвана ?
Идеята ми беше, че ще се спекулира докрай със тези две неща - антитела и имунитет, защото в даден момент новозаразените ще почнат да намаляват до двуцифрени числа.
Не изследваме клетки под микроскоп, а имуноглобулинови молекули от различен клас (антителата) и с PCR базирани методи фрагменти от геном - било то РНК или ДНК.
Да не почвам да ти обяснявам изотипове на отделните класове ИГ.
ТНМ, възможно е ИгГ да са се повишили неспецифично в хода на друго предхождащо имунно събитие. А после са дошли ИгМ от свежата инфекция. Затух се изследват дали са моноклонални, т.е продукт от един клон В лифоцити, ако са поликлонални значи са различни. Да не говорим че може да има повторни инфекции и тогава това което описваш пак може да стане.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev
Населението на цяла една държава (Северна Корея) живее само с по 400 грама ориз на ден (80 стотинки на ден). Тази дажба е такава от десетки години и никога не е нараствала. Точно обратното - от време на време я намаляват на 250 грама на ден, и дори е имало периоди от време със 150 грама на ден.
Да, населението на тази държава е измъчено и сред него няма дебели хора (освен лидера), но за измиране от глад въобще не може да се говори. Ами живеят си хората и не се оплакват.
Виж, то бива то може, ама спри се де.. Ще видиш че този експеримент ще завърши с фиаско Не е добра идея да накисваш и работодателите си с мъдрите мисли за изхранване с купа ориз
Колкото и да не вярваш на хора преживели цяла смяна на обществен строй и няколко брутални кризи, но ти казвам че ни работят! Все пак до купа ориз няма да ни докарат. Ще трябват танкове, а не маски, но и тогава пак няма да стане
- 1 like
Коментар
-
Точно тази "пандемия" няма да свърши тази работа. Първо, смъртността е нищожна, виж Китай, Корея, Япония, Индия.
И второ убива, ако въобще успее да убие някого, почти само индивиди след репродуктивна възраст.
И да съобщя на апокалиптосите, че пролетта навън е прекрасна.Овошките прецъфтяха и дърветата вече се раззелениха. Люлякът цъфна и ухае прекрасно.По пътя за наше село са цъфнали множество рошкови. Прекрасни розови цветове. Дърветата приличат на розови коледни елхи. Полята с рапица пожълтяха и пчеличките летят, а птичките чуруликат и се таковат. Животът навън е прекрасен! Радвайте му се и зае...таковайте тъпите си страхове. Освен ако ви плащат да ни страхувате (както подозирам).
Коментар
-
Че то да се разхождаш в парк, трябва да имаш дете до 12 години.... Другите нямат право.
Сега десетгодишните могат да захванат сериозен бизнес. Да разхождат чичковци и лелички срещу заплащане. Баси! Могат да направят пачки.
Коментар
-
Че то да се разхождаш в парк, трябва да имаш дете до 12 години.... Другите нямат право.
Сега десетгодишните могат да захванат сериозен бизнес. Да разхождат чичковци и лелички срещу заплащане. Баси! Могат да направят пачки.
Коментар
Коментар