IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът прерастна в пандемия (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev

Абе то се подочу, че вируса бил засягал някакви мозъчни центрове, ама чак пък толкова да са изперкали засегнатите не ми се вярваше .......
    Трудно, бих приел съществуването на мозък, при такива хора.

Коментар

• Как сте, пичове? Днес се разходих,до центъра да нагледам, инвентара.
      Масово щъкат МЯКАЩИ "софиянци", без маски. И гледат нагло:
      "Язе съм непобедим".
      Сигурно, преди това са си изхвърлили боклука от балкона на панелките/комуналките/. И с нетърпение очакват петък. Да отидат, в добре подредените си селски къщи. И изчистени дворове.
      Много ви моля. Останете си, там.
      Last edited by SKP; 27.04.2020, 21:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Вярно е мамка му.Колкото края на август и то в безводна година. А по праговете е вероятно 22-24 дециметра. Сигурно навигацията са я спрели.
        Като почнат държавите по Дунав да поливат и нивото и ще падне с още 2/3.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Прилеп имам - един колега /вещ мъж/ от Ухан ми го прати - бърза доставка. Чудя се дали да му взема няколко капки кръв /нали съм еколог/, па да го пусна да си фърка и да сей коронавируса чак до Голямо село или направо да го пусна у казаня да се готви и да повредя сал елитен кръг от мои почитатели...!? Имам време за размисъл.
          Наздраве!
          Ето кой ръси вируси и плаши младите момчета с чорлявия си вид. Време е да напалим кладите. Още година-две вирус и Салем курорт с анимация ще им се види.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

В момента нивото на Дунав е колкото е обикновено август месец.
            Вярно е мамка му.Колкото края на август и то в безводна година. А по праговете е вероятно 22-24 дециметра. Сигурно навигацията са я спрели.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              доц. Мангъров в Лицето -
              "Спокойно, хора, вирусът не се лекува, ще ви мине от самосебеси или ще умрете. Не трябва да се плашите! Кризата не е медицинска."..
              Ми то си е Факт !
              Само дето не е добавил че с със седене в къщи на половината население е все едно да редуваш един тек с презерватив и един без, за спазване на мерки де..
              Наистина ме дразни това риалити шоу: Умри от каквото искаш само да не е с К.
              Чест им прави на Щаба че уточняват че умрелия от вирус е бил умрял и без вирус.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                Ти да не си някоя от ламите, де дружеството отглежда за принасяне в жертва? Наздраве!
                Мрънкало, китко росна! Искам из далеч да те запозная с някои специфики около Гергьовден.

Начи, времето се пооправи - ще мога да додрапам до русалските гробища на Мъхченица и да взема шепа пръст. Подир туй ще остържа и малко мъх от камъните, дето ги обръщам, че да сбера некой друг скорпион.

Поповите лъжички, де ги фанах в калната локва пред кочинката вече дават прираст и за нощта подир празника, мое ги кръстя на жаби. Прилеп имам - един колега /вещ мъж/ от Ухан ми го прати - бърза доставка. Чудя се дали да му взема няколко капки кръв /нали съм еколог/, па да го пусна да си фърка и да сей коронавируса чак до Голямо село или направо да го пусна у казаня да се готви и да повредя сал елитен кръг от мои почитатели...!? Имам време за размисъл.

Зимъска взех и разтопих сняг от меча стъпка, ще сбера и малко гергьовденска роса от бучениш. Остава да намеря опашка от гущер и две, три капки змийска отрова, ама то като се замисля, като плювна у казаня ефекта ще е сходен.

Не знам какви преговори ще водиш с коронавируса да те на полазва, ама след празниците си готви за ишиаса, подаграта, високото кръвно и ниското либидо
                Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Сега десетгодишните могат да захванат сериозен бизнес. Да разхождат чичковци и лелички срещу заплащане. Баси! Могат да направят пачки.
                  Ми ако не трябва да се доказва физическа възраст, хващай се! Ще заработиш...

Коментар

• доц. Мангъров в Лицето -
                    "Спокойно, хора, вирусът не се лекува, ще ви мине от самосебеси или ще умрете. Не трябва да се плашите! Кризата не е медицинска."..

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Тия навремето поверваха, че марсианците ги атакуват и фанаха горите да правят партизанска война. Ама немаха мандри, та се прибраха.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

И после мармота завива шоколад, аха, така е.
                        Сегашните тестове не правят изследвания на клетъчно ниво, това казах, че е грешка.
                        Ти кое не схвана ?
                        Идеята ми беше, че ще се спекулира докрай със тези две неща - антитела и имунитет, защото в даден момент новозаразените ще почнат да намаляват до двуцифрени числа.

Разбрах ти посланието, но втори път се изразяваш неправилно. Нямаме клетъчно ниво. Ако искаш да кажеш молекулярно или генно-молекулярно ниво съм съгласен.
                        Не изследваме клетки под микроскоп, а имуноглобулинови молекули от различен клас (антителата) и с PCR базирани методи фрагменти от геном - било то РНК или ДНК.
                        Да не почвам да ти обяснявам изотипове на отделните класове ИГ.
                        ТНМ, възможно е ИгГ да са се повишили неспецифично в хода на друго предхождащо имунно събитие. А после са дошли ИгМ от свежата инфекция. Затух се изследват дали са моноклонални, т.е продукт от един клон В лифоцити, ако са поликлонални значи са различни. Да не говорим че може да има повторни инфекции и тогава това което описваш пак може да стане.
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev

Населението на цяла една държава (Северна Корея) живее само с по 400 грама ориз на ден (80 стотинки на ден). Тази дажба е такава от десетки години и никога не е нараствала. Точно обратното - от време на време я намаляват на 250 грама на ден, и дори е имало периоди от време със 150 грама на ден.

Да, населението на тази държава е измъчено и сред него няма дебели хора (освен лидера), но за измиране от глад въобще не може да се говори. Ами живеят си хората и не се оплакват.

Виж, то бива то може, ама спри се де.. Ще видиш че този експеримент ще завърши с фиаско Не е добра идея да накисваш и работодателите си с мъдрите мисли за изхранване с купа ориз
                          Колкото и да не вярваш на хора преживели цяла смяна на обществен строй и няколко брутални кризи, но ти казвам че ни работят! Все пак до купа ориз няма да ни докарат. Ще трябват танкове, а не маски, но и тогава пак няма да стане

Коментар

Точно тази "пандемия" няма да свърши тази работа. Първо, смъртността е нищожна, виж Китай, Корея, Япония, Индия.
                            И второ убива, ако въобще успее да убие някого, почти само индивиди след репродуктивна възраст.

И да съобщя на апокалиптосите, че пролетта навън е прекрасна.Овошките прецъфтяха и дърветата вече се раззелениха. Люлякът цъфна и ухае прекрасно.По пътя за наше село са цъфнали множество рошкови. Прекрасни розови цветове. Дърветата приличат на розови коледни елхи. Полята с рапица пожълтяха и пчеличките летят, а птичките чуруликат и се таковат. Животът навън е прекрасен! Радвайте му се и зае...таковайте тъпите си страхове. Освен ако ви плащат да ни страхувате (както подозирам).
                            И моят рошков цьфти яко, та събира стършели. Чакам тия дни и люляка.

Коментар

Че то да се разхождаш в парк, трябва да имаш дете до 12 години.... Другите нямат право.
                              Сега десетгодишните могат да захванат сериозен бизнес. Да разхождат чичковци и лелички срещу заплащане. Баси! Могат да направят пачки.
                              Да дадем път на младите...

Коментар

Че то да се разхождаш в парк, трябва да имаш дете до 12 години.... Другите нямат право.
                                И аз затова питам. Има тук некой с акъл на 12-годишни, та може да се съпровождат из парковете.

Коментар

Working...
                                X