Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът прерастна в пандемия (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобре де, сега се чувствам дискриминиран...
Махнаха КПП -тата от ромските махали, а оставиха другите...
Начии, за избирателите му може, а за останалите хора не !!!
Убава работа, но тиквена....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Ох, ти ромче инвеститор ли си ?
Що дириш тъдява .... нищо лично ама не се къпите бе, и не спазвате карантината от другите ромчета, тва е.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
Ето и официалните предложения на 10 държави с какво да се замени ръкостискането като поздрав:
Китай
В Пекин с разпространението на вируса се появиха билбордове, които призовават жителите на китайската столица да не се ръкуват, когато се срещат. Препоръчва се да се върне традиционния жест - вдигната ръка със свит в юмрук длан и пръсти.
Франция
Вестниците във Франция са пълни със съвети как да се замени традиционното ръкостискане на среща, което е жест на учтивост в страната в работна среда и целувки по бузата в неформална обстановка. Експертите подчертават, че ръкостискането е сравнително ново явление в световната култура, появило се през Средновековието. Според експерти, ръкостискането може да бъде заменено със словесен поздрав, дори примигване с очите би било достатъчно......
http://www.infostock.bg/infostock/co...i-koronavisura
Ръкостикнатето е символ:
"Аз не държа оръжие" Меч, примерно.
Докъде щ его докараме, с тази негрмотна. малдеж?
Както по БТВ-то , репортерите се чудеха, защо гърците, но бяха обърнали знамето.
Символ на война.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мрънкало, китко росна! Искам из далеч да те запозная с някои специфики около Гергьовден.
Начи, времето се пооправи - ще мога да додрапам до русалските гробища на Мъхченица и да взема шепа пръст. Подир туй ще остържа и малко мъх от камъните, дето ги обръщам, че да сбера некой друг скорпион.
Поповите лъжички, де ги фанах в калната локва пред кочинката вече дават прираст и за нощта подир празника, мое ги кръстя на жаби. Прилеп имам - един колега /вещ мъж/ от Ухан ми го прати - бърза доставка. Чудя се дали да му взема няколко капки кръв /нали съм еколог/, па да го пусна да си фърка и да сей коронавируса чак до Голямо село или направо да го пусна у казаня да се готви и да повредя сал елитен кръг от мои почитатели...!? Имам време за размисъл.
Зимъска взех и разтопих сняг от меча стъпка, ще сбера и малко гергьовденска роса от бучениш. Остава да намеря опашка от гущер и две, три капки змийска отрова, ама то като се замисля, като плювна у казаня ефекта ще е сходен.
Не знам какви преговори ще водиш с коронавируса да те на полазва, ама след празниците си готви за ишиаса, подаграта, високото кръвно и ниското либидо
Наздраве!
Де да знам, може пък и да му съчувствам на слаботелесния Тарантул....
Наздраве !
пп Бре вие що разваляте убавата тема...? Аз се заблудих, че съм в Кръчмата...
Бах маа му - целият форум и цялата държава прилича на кръчма !Last edited by 4i40; 27.04.2020, 22:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Аз ревах, но сега след като ги махнаха сърдечно бпагодаря на тиквоча.
Що дириш тъдява .... нищо лично ама не се къпите бе, и не спазвате карантината от другите ромчета, тва е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениее
Аз не съм ревал, че има КПП, объркал си се жестоко.
- 1 like
Коментар
-
еПървоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Е добре де, оревахте света, че има КПП-та. Като ги махат, пак ревете. Няма угодия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev
До модераторите на форума, и специално до X_Y, който напоследък трие всеки един мой постинг. Това мнение на bota156 не е ли обида към Бойко Борисов, и защо не се трие?
Колко пари взе да го защитаваш? Ако ми покажеш договор имаш право да ме съдиш.
Нямам нищо против и в съда да се изложиш.
Вместо да благодариш че те отучих да псуваш като сръбски каруцар той тръгнал да се оплаква !?!?!?Last edited by bota156; 27.04.2020, 21:56.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ето и официалните предложения на 10 държави с какво да се замени ръкостискането като поздрав:
Китай
В Пекин с разпространението на вируса се появиха билбордове, които призовават жителите на китайската столица да не се ръкуват, когато се срещат. Препоръчва се да се върне традиционния жест - вдигната ръка със свит в юмрук длан и пръсти.
Франция
Вестниците във Франция са пълни със съвети как да се замени традиционното ръкостискане на среща, което е жест на учтивост в страната в работна среда и целувки по бузата в неформална обстановка. Експертите подчертават, че ръкостискането е сравнително ново явление в световната култура, появило се през Средновековието. Според експерти, ръкостискането може да бъде заменено със словесен поздрав, дори примигване с очите би било достатъчно......
http://www.infostock.bg/infostock/co...i-koronavisura
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Добре, добре и брат'чед да ти беше, нямаше така да го защищаваш ...
Глей обаче, Тиквун какво е решил, даже и ти ще се ядосаш :
Без КПП-та във „Филиповци“ и „Факултета“
Премахват се от тази нощ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev
До модераторите на форума, и специално до X_Y, който напоследък трие всеки един мой постинг. Това мнение на bota156 не е ли обида към Бойко Борисов, и защо не се трие?
Глей обаче, Тиквун какво е решил, даже и ти ще се ядосаш :
Без КПП-та във „Филиповци“ и „Факултета“
Премахват се от тази нощ
Е, сега София оттече в канала.Last edited by hazard; 27.04.2020, 21:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MateevДо модераторите на форума, и специално до X_Y, който напоследък трие всеки един мой постинг. Това мнение на bota156 не е ли обида към Бойко Борисов, и защо не се трие?
Ето, олабиха малко мерките, белким и напрежението в темата поспадне...
Коментар
Коментар