IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът прерастна в пандемия (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Парк в Ню Йорк 25.04.2020!! Парка започва от 3:55.
    Last edited by alex1001111; 27.04.2020, 23:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Добре де, сега се чувствам дискриминиран...
      Махнаха КПП -тата от ромските махали, а оставиха другите...
      Начии, за избирателите му може, а за останалите хора не !!!
      Убава работа, но тиквена....
      Не споменавай нищо тиквено, че ще предизвикваш неистов лай от колегата хазард.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Ох, ти ромче инвеститор ли си ?
        Що дириш тъдява .... нищо лично ама не се къпите бе, и не спазвате карантината от другите ромчета, тва е.
        Тамън си гледам "Убийство в Ориент експрес" и гледам тук един господин по-прозорлив от Поаро. Моите уважения.

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

Ето и официалните предложения на 10 държави с какво да се замени ръкостискането като поздрав:

Китай

В Пекин с разпространението на вируса се появиха билбордове, които призовават жителите на китайската столица да не се ръкуват, когато се срещат. Препоръчва се да се върне традиционния жест - вдигната ръка със свит в юмрук длан и пръсти.

Франция

Вестниците във Франция са пълни със съвети как да се замени традиционното ръкостискане на среща, което е жест на учтивост в страната в работна среда и целувки по бузата в неформална обстановка. Експертите подчертават, че ръкостискането е сравнително ново явление в световната култура, появило се през Средновековието. Според експерти, ръкостискането може да бъде заменено със словесен поздрав, дори примигване с очите би било достатъчно......

http://www.infostock.bg/infostock/co...i-koronavisura

Ръкостикнатето е символ:
          "Аз не държа оръжие" Меч, примерно.
          Докъде щ его докараме, с тази негрмотна. малдеж?
          Както по БТВ-то , репортерите се чудеха, защо гърците, но бяха обърнали знамето.
          Символ на война.

Коментар

• https://www.facebook.com/bor.molitor...89186611288373

Коментар

• Добре де, сега се чувствам дискриминиран...
              Махнаха КПП -тата от ромските махали, а оставиха другите...
              Начии, за избирателите му може, а за останалите хора не !!!
              Убава работа, но тиквена....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мрънкало, китко росна! Искам из далеч да те запозная с някои специфики около Гергьовден.

Начи, времето се пооправи - ще мога да додрапам до русалските гробища на Мъхченица и да взема шепа пръст. Подир туй ще остържа и малко мъх от камъните, дето ги обръщам, че да сбера некой друг скорпион.

Поповите лъжички, де ги фанах в калната локва пред кочинката вече дават прираст и за нощта подир празника, мое ги кръстя на жаби. Прилеп имам - един колега /вещ мъж/ от Ухан ми го прати - бърза доставка. Чудя се дали да му взема няколко капки кръв /нали съм еколог/, па да го пусна да си фърка и да сей коронавируса чак до Голямо село или направо да го пусна у казаня да се готви и да повредя сал елитен кръг от мои почитатели...!? Имам време за размисъл.

Зимъска взех и разтопих сняг от меча стъпка, ще сбера и малко гергьовденска роса от бучениш. Остава да намеря опашка от гущер и две, три капки змийска отрова, ама то като се замисля, като плювна у казаня ефекта ще е сходен.

Не знам какви преговори ще водиш с коронавируса да те на полазва, ама след празниците си готви за ишиаса, подаграта, високото кръвно и ниското либидо
                Наздраве!
                Шъ тъ помоля кът теглиш клетви и заклинания да конкретизираш получателя - възраст над 60, за да прихванат където трябва , щот безпричинно съм ги изловил половината от болежките ....
                Де да знам, може пък и да му съчувствам на слаботелесния Тарантул....

Наздраве !

пп Бре вие що разваляте убавата тема...? Аз се заблудих, че съм в Кръчмата...
                Бах маа му - целият форум и цялата държава прилича на кръчма !
                Last edited by 4i40; 27.04.2020, 22:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Аз ревах, но сега след като ги махнаха сърдечно бпагодаря на тиквоча.
                  Ох, ти ромче инвеститор ли си ?
                  Що дириш тъдява .... нищо лично ама не се къпите бе, и не спазвате карантината от другите ромчета, тва е.

Коментар

е
                    Аз не съм ревал, че има КПП, объркал си се жестоко.
                    Аз ревах, но сега след като ги махнаха сърдечно бпагодаря на тиквоча.

Коментар

• е
                      Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Е добре де, оревахте света, че има КПП-та. Като ги махат, пак ревете. Няма угодия...
                      Аз не съм ревал, че има КПП, объркал си се жестоко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev

До модераторите на форума, и специално до X_Y, който напоследък трие всеки един мой постинг. Това мнение на bota156 не е ли обида към Бойко Борисов, и защо не се трие?
                        ти бойко борисов ли си - мин. председателя на съсипаната от него държава?
                        Колко пари взе да го защитаваш? Ако ми покажеш договор имаш право да ме съдиш.
                        Нямам нищо против и в съда да се изложиш.
                        Вместо да благодариш че те отучих да псуваш като сръбски каруцар той тръгнал да се оплаква !?!?!?
                        Last edited by bota156; 27.04.2020, 21:56.
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Ето и официалните предложения на 10 държави с какво да се замени ръкостискането като поздрав:

Китай

В Пекин с разпространението на вируса се появиха билбордове, които призовават жителите на китайската столица да не се ръкуват, когато се срещат. Препоръчва се да се върне традиционния жест - вдигната ръка със свит в юмрук длан и пръсти.

Франция

Вестниците във Франция са пълни със съвети как да се замени традиционното ръкостискане на среща, което е жест на учтивост в страната в работна среда и целувки по бузата в неформална обстановка. Експертите подчертават, че ръкостискането е сравнително ново явление в световната култура, появило се през Средновековието. Според експерти, ръкостискането може да бъде заменено със словесен поздрав, дори примигване с очите би било достатъчно......

http://www.infostock.bg/infostock/co...i-koronavisura

Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

Добре, добре и брат'чед да ти беше, нямаше така да го защищаваш ...

Глей обаче, Тиквун какво е решил, даже и ти ще се ядосаш :

Без КПП-та във „Филиповци“ и „Факултета“

Премахват се от тази нощ
                            Е добре де, оревахте света, че има КПП-та. Като ги махат, пак ревете. Няма угодия...

Коментар

До модераторите на форума, и специално до X_Y, който напоследък трие всеки един мой постинг. Това мнение на bota156 не е ли обида към Бойко Борисов, и защо не се трие?
                              Добре, добре и брат'чед да ти беше, нямаше така да го защищаваш ...

Глей обаче, Тиквун какво е решил, даже и ти ще се ядосаш :

Без КПП-та във „Филиповци“ и „Факултета“

Премахват се от тази нощ

Е, сега София оттече в канала.
                              Last edited by hazard; 27.04.2020, 21:50.

Коментар

Споко, Бойко не пише във форума.
                                Ето, олабиха малко мерките, белким и напрежението в темата поспадне...

Коментар

Working...
                                X