Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът прерастна в пандемия (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеИнсайдерът Зукърбърг обяви, официалният локдаун е две подстрижки време. Вече виждаме, че напук на фейк числата всички отваря отново. Локдауна беше с икономически цели, не здравни. Кой разбрал, разбрал.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениещо не вземете да я затворите тая излишна за коментари тема
в тази тема само вятър приказки чета от четири месеца
само си чешете езиците глупаците от форума
Извинявам се за откровението на това ми е искреното мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениещо не вземете да я затворите тая излишна за коментари тема
И изобщо научих повече за някои от участниците във форума отколкото бих научил от всички останали теми вкупом.Last edited by analog; 16.05.2020, 12:12.
- 3 Харесвания
Коментар
-
До вчера сядането на скамейка в парка беше опасно и наказуемо,
а от Понеделник ще отварят моловете със хилядите хора там плюс един бог знаещ каква вентилационна система.
https://www.bloombergtv.bg/biznes-st...tsii-v-ofisite
Филтрите имат ефект само ако се сменят редовно.
0.3 micron (µ) = 333 nanometer (nm).
HEPA филтрите са със 0.3 микрона, а вируса е със големина 125 нанометра.
значи поне наполовина тези филтри ще спират вирусите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
С твоя панически страх знаеш ли колко собствени мозъчни клетки си осъдил на смърт. Че и си изпълнил смъртните им присъди
Иначе е тъжно, разбира се. Такова падение...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Други са кръглите нули в нашето общество, а не ген. Мутафчийски. Кръглите нули са тези, които заради собствения си кеф са готови да жертват чужди животи. И тези кръгли нули за да оправдаят пред себе си долните си постъпки, започват да търсят виновници някъде другаде. Например във власта или в свестните хора, които виждат долните постъпки на кръглите нули, и не ги одобряват.
Независимо кой какво приказва за собственото си самооправдание, основния факт си остава, и КРЕЩИ НА ВСЕОСЛУШАНИЕ:
Някой хора са готови заради собствения си кеф да осъдят на смърт други непознати хора.
Това е голата истина. Всичко останало е търсене на самооправдания за тази долна постъпка.
Критикуването на действията на властимащите е ЗАЩИТНА РЕАКЦИЯ, каквато има всеки един престъпник или психопат, който опитва да се изживява като жертва. Например "ама тя ме погледна накриво и затова аз я ......". Голата истина обаче е тази, че измисленото самооправдание не оправдава деянието, което всички го виждат, и което е несъвместимо с принципите на правовото общество.
Знам, че сега някои хора ще се нахвърлят върху мене, но това няма да промени написаното с дебелите червени букви. Това само ще даде доказателство за търсенето на самооправдание като естествена защитна реакция.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Извинявам се за откровението на това ми е искреното мнение
Откакто ви разпуснаха мерките и се хванахте за палците.
Няма какво да съчинявате вече
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеИнсайдерът Зукърбърг обяви, официалният локдаун е две подстрижки време. Вече виждаме, че напук на фейк числата всички отваря отново. Локдауна беше с икономически цели, не здравни. Кой разбрал, разбрал.
Вероятно повече от половината участници в този форум са пробвали в една или друга форма финансови спекулации. Иначе трудно биха се заинтересували от форума. И повечето са наясно, че ако можеш да предвидиш една икономическа, политическа или друга криза, която се отразява на движението на цените на акциите, фючърсите и т.н. (не ги разбирам тези неща), то може да направиш пари. И повечето от нас са спекулирали, може да предпочитате думата "търгували", с акции или други финансови инструменти, с надежда да познаем бъдещото развитие и да спечелим пари.
Обаче най-най-големите играчи не чакат да предвидят кризите, те ги предизвикват и управляват. Това са фигурите от калибъра на Бъфет, Сорос, Гейтс. Те имат силата, властта, влиянието и инструментите да правят това. Те владеят или имат огромно влияние върху средствата за масова информация, включително интернетските и предизвикват управляема криза. В този случай медицинска. Вземат някаква зараза, напълно съпоставима с грип от нов щам и я раздухват по целия свят. Резултатът е видим.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Извинявам се за откровението на това ми е искреното мнениеLast edited by vikhunter; 16.05.2020, 09:48.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
От самото начало на измислената "световна пандемия" говоря, че нещата са първо икономически, после социално-политически и едва накрая здравно-медицинскиLast edited by vikhunter; 16.05.2020, 09:37.
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Други са кръглите нули в нашето общество, а не ген. Мутафчийски. Кръглите нули са тези, които заради собствения си кеф са готови да жертват чужди животи. И тези кръгли нули за да оправдаят пред себе си долните си постъпки, започват да търсят виновници някъде другаде. Например във власта или в свестните хора, които виждат долните постъпки на кръглите нули, и не ги одобряват.
Независимо кой какво приказва за собственото си самооправдание, основния факт си остава, и КРЕЩИ НА ВСЕОСЛУШАНИЕ:
Някой хора са готови заради собствения си кеф да осъдят на смърт други непознати хора.
Това е голата истина. Всичко останало е търсене на самооправдания за тази долна постъпка.
Критикуването на действията на властимащите е ЗАЩИТНА РЕАКЦИЯ, каквато има всеки един престъпник или психопат, който опитва да се изживява като жертва. Например "ама тя ме погледна накриво и затова аз я ......". Голата истина обаче е тази, че измисленото самооправдание не оправдава деянието, което всички го виждат, и което е несъвместимо с принципите на правовото общество.
Знам, че сега някои хора ще се нахвърлят върху мене, но това няма да промени написаното с дебелите червени букви. Това само ще даде доказателство за търсенето на самооправдание като естествена защитна реакция.
Коментар
Коментар