If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да ти обясня индивидче сментална недостатъчност. Кризата с Ковида е основно политическа, предизвикана е от политиците и медиите в огромната си степен и е много малко медицински обоснована. На всичко отгоре, навсякъде по света всички кризи се ръководят от ПОЛИТИЦИ. Добри или лоши, но и в Русия, и в САЩ, и в Европа, навсякъде кризите се ръководят от ПОЛИТИЦИ, не от експерти. Експертите може да съветват, да дават препоръки, но решенията се вземат от политиците. Така е било и така ще бъде. И ние имаме пълното право да покажем и изкажем отношението си към политиците и към начина по който те ръководят.
А сега си избърши сополите и се опитай да кажеш нещо смислено, само да не е за банкянския диктатор, че ме отвращават гъзолизците диктаторски.
Адаш, нимой с лошо...Все пак индивида си е купил 3 магистратури за неспециалисти....
Няма линк, купил съм доста фондове за инвестиции в дялово и старт ъпи и добре се напърчиха днес. Имам неофициално инфо за име и марка, но ще изчакам 3-4 дни, ще гръмнат новините.
Споко, пичове и паникьори, лекарство вече има. Курс на лечение 4 дни ударен в болница, 8 дни домашно при тест. До 2 месеца ще вземе лиценз от агенцията по лекарствата в щатите. Компаниите държащи дяловете на фармата се изстреляха. До 4-5 месеца ще започнем забравим.
Ало модераторите, аз ли трябва да ви подсещам, че темата не е политическа. На мене ми изтрихте постиг за Путин, а Gigow го търпите всеки един постинг да го превръща в политически оплювки, независимо каква информация се цитира в постинга.
Да ти обясня индивидче с ментална недостатъчност. Кризата с Ковида е основно политическа, предизвикана е от политиците и медиите в огромната си степен и е много малко медицински обоснована. На всичко отгоре, навсякъде по света всички кризи се ръководят от ПОЛИТИЦИ. Добри или лоши, но и в Русия, и в САЩ, и в Европа, навсякъде кризите се ръководят от ПОЛИТИЦИ, не от експерти. Експертите може да съветват, да дават препоръки, но решенията се вземат от политиците. Така е било и така ще бъде. И ние имаме пълното право да покажем и изкажем отношението си към политиците и към начина по който те ръководят.
А сега си избърши сополите и се опитай да кажеш нещо смислено, само да не е за банкянския диктатор, че ме отвращават гъзолизците диктаторски.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Gigow да допуснем че Боката хвърли пешкира...Кой Курвела ли??Кой Доган ли?Или шкембето и;и омя пуек Валерката кой?Или софийските десни психари?Щото аз тия всичките бих ги натирил на майната им
Бати пандемията. Повече тестове, повече пандемия (САЩ) спираш тестовете и край с пандемията (Китай). Смешното е че за тестването се говори като някаква хвалба, като панацея. Спира тестването и ще четат текста четоха и край с цирка.
Споко, пичове и паникьори, лекарство вече има. Курс на лечение 4 дни ударен в болница, 8 дни домашно при тест. До 2 месеца ще вземе лиценз от агенцията по лекарствата в щатите. Компаниите държащи дяловете на фармата се изстреляха. До 4-5 месеца ще започнем забравим.
Китайците имайки лаборатории от IV поколение са разбрали, че само драконови мерки един месец са нужни за спиране на вируса.
В България и Европа, отказват да го следват.
Е, тепърва след тези карантини, като се отвори икономиката ще има нови пикове, после нова карантина, после социални вълнения и през цялото време ще има умрели докато стигнат 3%.
Това е за идеалното място за живеене - острова на дълголетието Фиджи, а може и Икария.
За България, с нашата здравна система, нашето население, и с нашите управляващи - отече във директно 6% (360 000)
След това е възможно още 2%, впредвид липсата на финансови буфери у населението, стреса и неглижирането на другите средни-тежки болести.
Ваксина - след поне 3 години, лекарство - след 2.
Статията е дълга, но смислена.
П.П Това на аватара е почти като корона вирус.
Просто го има на новите 20 паунда пуснати на 20.02.2020.
Саксонците явно не са за отписване, ей !
Е, не бил предвидил. Нали уж имала пазар? Нали тука...„някои” са/сме „неудачници? Вярно, и други „подробности” има, като ( матрица от) размери, типономинали, допуски и масата хем сходен, хем различен инструмент, запотяване, очила -дето, някои „космонафти” носят, материалите -дето не могат да са всякакви- , потреблението на енергия, пречупването на светлината, нуждата понякога, да се опреш, да се храниш и т.н, нужда да чуваш (или не) които зачеркват „херметичността”, проникването на заразите през кожата, терморежима, мъртвия обем (с отражение на дишането) и т.н., и т.п. Най-близко, са мотоциклетните каски, ама да си видял някой да спи с такава, примерно? Или да копае на +45 С ? Мога и още, ама трябва ли? Като се замисля, и 7 милиона еднакви няма да има, да не говорим, как ще се пазарят я африканци, я ескимоси, я онези, с чаршафите - накратко, не мой им угоди, че да продаде с приемлива и за двете страни, печалба и удовлетворение. Аз съм корав и не се влияя от думичката „не”, запратена ми от външен, неразбираш човек. Ала 90% гаранция давам, вече Матеев се е отказал. Щото, пак е на чужда територия, а това и паста за зъби не е, нито тубичката към нея. Рязък контраст с онова, дето ми „критикуваха” повечето, домързяло ги да врътнат един кръг, да пипнат, да видят, да изпробват. Ето, и тук, дървени философи да искаш, с лопата да ги ринеш. Такива работи.
Загуби ме като поддръжник. Благодаря ти. Сега вече мога с чиста съвест да кажа в твоите две теми какво мисля за "изобретателското" ти психическо заболяване. Хайде върви да си пиеш хапчетата, че следващите дни ще са тежки за тебе.
БЯЛ КАХЪР
Рано сутринта, на тротоара встрани от пазара се срещнаха 79 - годишният пенсионер бай Данчо и неговата бивша възлюбена Куна. Бай Данчо току що си бе купил топъл бюрек от пекарната, а Куна държеше каишката на едно съвсем малко куче.
- Добрутро, Куне! - възпитано поздрави бай Данчо!
- Ах, Данчо! Къде ти е маската? - възкликна жената - Ще те глобят без маска! - Аз надморник не слагам! Не съм зло куче!
- Не слагаш, ама триста лева излишни имаш ли? То добре, че ги намалиха! В началото беше пет хиляди глобата! Откъде дойде тоя вирус, пусти да остане!
- От парламента, откъде другаде! Всичкото е пунта - мара! Ти болен от корона вирус видяла ли си?
- Не, ама нали всеки ден разправят за нови болни из страната!
- Разправят, щото така им изнася, Куне!
- Що, бе Данчо? Нали за наше добро го правят хората? Грижат се, да не измрем като в Китай и Италия!
Бай Данчо премести бюрека в другата си ръка и въздъхна:
- Ех, Куне! Пате си беше като млада, патица си станала сега! За кого се грижи Мутрата и цялата му шайка, знаеш ли?
- Амииии… не знам!
- За себе си се грижат, не за хората! Чудят се, как да откраднат още пари по време на карантината! Свети Петър да се погрижи за главната Мутра, и за плешивия, лъжлив генерал, и за финансовия им крадлив министър! Цялата шайка да прибере при себе си светията, че да отдъхне малко тоз народ!
- Ами нали такова …… пандемията!
Старецът се разсмя с глас:
- Къде е тая пандемия, Куне? Знаеш ли, колко заболели трябва да има за пандемия? Хиляди пъти повече от сега! Няма нито епидемия, нито пандемия! Всичко е лъжа!
- Ами, защо да лъжат, бе Данчо?
- Първо, за да се задържат още някой месец на власт! Второ, да продължат да крадат! Трето, да мачкат хората с незаконни забрани и глоби, за да не се бунтуват срещу това безумно и некадърно правителство! Готови са краката им да отрежат, но да не се разделят с властта! Не виждаш ли, как са луднали с тия брифинги, по сто пъти на ден по телевизията? Вещаят камари трупове, детски площадки превръщат в морги и плашат будалите също, както се плашат малки деца! Самовлюбени, лъжливи изроди, опитващи се да ни вменят стокхолмски синдром!
- Аз не разбирам, но и на мен ми се вижда чудна тая работа! Как тъй, уж страшна зараза, а няма заразени? Защо ги правят тези забрани, като няма вирус?
- На прост човек му трябва малко власт и стой, та гледай сеир! Не държавата, цялата планета ще затворят глупаците, само да покажат, колко са велики! Като се замисля Куне, в цялата ни хиляда и триста годишна история не е имало толкова крадливо, лъжливо и гнусно правителство, като това на герберастите! Предатели и крадци, каквито никъде по света няма! Ама, ние сме виновни, щото ги търпим!
Старицата се почеса по носа и запита:
- Аз накъде бях тръгнала, Данчо? Заприказвахме се за тоз пусти вирус и забравих, за къде отивам!
- Нищо, Куне! Повърви малко и ще се сетиш! Бял кахър е това!
- Бял, ама кахър! Някой ден ще забравя къде живея или как се казвам!
Бай Данчо смигна хъшлашки:
- Де да можех и аз така да забравям! Щях да забравя главната мутра, шайката му и дори това, че живея в това подобие на държава! Ама, де тоз късмет…..!
Красимир Бачков
Ало модераторите, аз ли трябва да ви подсещам, че темата не е политическа. Да не говорим за огромното количество обиди и каруцарския език. За 1000 пъти по-малко триете постинги, а на някои ваши протежета разрешавате да си развяват необезпокоявани байрака.
Понеже явно не ви се чете, оцветил съм в червено това онова .....
Коментар