Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът прерастна в пандемия (2)
Collapse
X
-
Лекар избухна пред Narod.bg: Мутафчийски, не се прави на Спасителя! Разкажи за любовницата ти във ВМА, за агнетата на Бойко и за схемите с клиничните пътеки?
https://narod.bg/2020/05/16/%d0%bb%d...S8gFwVzVFGRhB0
ОПААА..
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Това което правят Швеция и Беларус е игра на руска рулетка. Според мен нацелиха куршума.
Беларус смъртността им е добре засега (въпреки големия брой заразени), просто щото заразата е отскоро при тях. На месец след Швеция са по графиките. Т.е. трябва да се заразят хората, да поболедуват малко, да ги влязат в болница да ги полекуват малко, да ги интубират и чак тогава идва фаталния край.
И дали смъртността ще почне да им се вдигна вдига както в Швеция - предстои да видим след 2-3 седмици, месец може би.
на Даймънд Прицнес дето всички вече го забравихме щото беше много отдавна (гони трети месец) - 48 души още се водят болни и 4 още ги броят за сериозни критични
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Би трябвало е да са много много по-рано от януари-
Демек у нас обявяват епидемия СЛЕД 10седмица, когато всичко ВЕЧЕ е нормално.
Браво за мерките. След дъжд качулка, ама оня горилоподобния се тупа в гърдите и реве: "Булгар, булгаааар!"Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Ми твоето ми прилича на вица за Заека и Вълка де с шапка, без шапка все го биел.
Та и ти така - важното е рев да има.
Аз винаги съм казвал, казвам и сега, че коронавирусната пандемия е измислена истерия. Последствие от нея е увеличаване на психичните заболявания. Последствие ще е увеличение на неизличимите ракови заболявания. Скоро ще се види, че много хора са починали от инфаркти и инсулти заради ИСТЕРИЯТА, а не заради вируса. Починали са защото истерията ги е лишила от адекватни медицински грижи.
Много хора починаха от (може би) същия вирус тази година януари и февруари. А тъпунгерите от ГЕРБ започнаха мерки, когато епидемията започна да отминава-март месец.
И твърдя, че в резултат на техните тъпунгерски мерки от медицинско естество, ще предизвикат многократно повече смърти и страдания в бъдеще, отколкото епидемията от вируса. Не казвам, че от тия стотина човека няма починали от вируса. Има два-трима. Има десетки, при които вирусът е утежнил тежките им заболявания и са починали месец-два-пет преди да ги повалят другите болести. А има и други, които са носители на вируса, но той не им е повлиял, само че са ги записали в статистиката на починали С вируса.
И както се разбра аутопсии не се правят. Щото било излишно..... Е как ще е излишно да се знае едно ново заболяване дали убива, как убива и как ще го лекуваме.
Също не мога да разбера твърдението, че няма нужда от представително масово изследване на кратки периоди, седмица, за да се следи развитието на заболяването. Ама как ще е излишно да знаеш къде се разпространява, в каква степен заразява, кого поразява и ..... да го довърши лекар, аз не му разбирам. Ама НЕ МОЖЕ ДА Е ИЗЛИШНО! И няма да е толкова скъпо. По стотина хиляди лева на седмица. Общо милион и половина-два милиона лева за цялата епидемия.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
Би ли споделил? Не е нужно да си обстоятелствен, може и с по 2-3 думи за всяка от алтернативите, които чертаеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Има основания да се смята ,че заболели от Ковид 19 в България е имало още януари месец,но тогава не е обърнато внимание като се е смятало,че
това е грип тип" В".
Коментар
-
РИА Новости: В Камбоджа са оздравели всички пациенти, заразени с новия коронавирус
http://m.focus-news.net/?action=news...IqFV6OX7efCNO8
В КАМБОДЖА ИМА ГЕРБ И НОЩ..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Най вероятно става дума за най обикновена немарливост в китайска вирусологична лаборатория.
За да няма пак такива случаи занапред трябва се създаде международна система с критерии за безопасност и контрол на място. Друг начин не виждам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Е и?
Та и ти така - важното е рев да има.
- 1 like
Коментар
-
Добре де - нали до оня ден вадеше данни от НСИ и ревеше че всъщност смъртността в България паднала, а те насила ни държат в карантина.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНещо не много неочаквано от БНР:
Следва цунами от ракови заболявания, открити късно заради идиотията "корона". Кой знае и колко хора са умрели от инфаркти, защото не са потърсили навременна помощ, уплашени от коронаистерията?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеСлушайте какво ни готвят - достъпна ваксина в милиарди дози, не знам как не ги срам да питат дали щяла да бъде достъпна за всички, а не питат дали ще има хора, които не се интересуват и не искат тази ваксина, не знам и защо харчат толкова милиарди за тая отрова:
https://www.dnes.bg/obshtestvo/2020/...gabriel.449944
Коментар
Коментар