IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв автомобил подхожда на голям инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В един от ИП, които използвам има един човек, който има 2 000 000 на борсата и си ходи из София с трамвайче.Според мен с тези пари той е голям частен инвеститор. В България по-разумно е никой да не ти знае парите.

Коментар

• Аз съм по-склонен на 5% от стойността на портфейла.

Коментар

• Колата е само една...

и това е БМВ шеста серия, кабрио, спортен тунинг!
        FUNNY MONEY

Коментар

• Маркетов, не помня Дрейк да е ми е казвал такова нещо... ;-)
          Инак ясно е - Ролс, со шофьор... а шофиорот со фуражка... :-)
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Хубава тема
            Аз съм маняк на тема Мерцедес, предполагам че има доста хора които пък харесват друга марка. не е толкова важна марката. Важното е като си караш колата, каквато и да е тя да ти е кеф че си я изкарал с честен труд и можеш спокоино да се наслаждаваш на шофирането и без да те е страх нали на следващия сфетофар няма да ти видят сметката.
            А това за 10% съм го чувал на много места и смятам че е напълно правилно и който процедира така ще успее.

Пожелавам на всички участници в този форум да имат възможност да карат тяхната кола мечта.
            www.stroitelstvo.start.bg

Коментар

• Момчета когато бях далеч по млад свалях Баварците от витрината. Честно казано преуспяващия брокер в целия свят според мен кара Баварец. Но това продължава докато е ерген. После както знаят вече някои от вас нещата стават други. Някога прочетох обаче, в една книга на Богомил Райнов нещо много мъдро, към което се придържам цял живот - един негов герой бос на Сохо, Лондон каза - колата ти никога не трябва да струва повече от 10% от парите ти в брой. Имайте в предвид и това, ако искате.

Коментар

• Каква кола подхожда на голям инвеститор ли?
                Ами, моята!

Коментар

• Ето и едно линкче към страница с 10-те най-скъпи коли в света изобщо. Има и галерия, както и други линкове за класации на луксозни возила:
                  http://cars.msn.co.uk/carnews/ttauctionsep05/

Коментар

• За разлика от дамите, където изборът на любима кола се изчерпва в няколко прости екстри и цвета на купето, мъжката половини от човечеството е по-претенциозна и вечно разби*раща. Затова специалистите от Интернет сайта msn.co.uk са направили своебразен Топ 10 на возилата, за които мечтаят мъжете по света - тези коли, които струват хиляди долари и които едва ли някой ще откаже.
                    В списъка на суперколите, спохождащи" мокрите" сънища на мъжете, влизат Aston Martin Vanquish, BMW Z8, MINI Cooper S, Bentley Arnage T, Morgan Aero 8, Ferrari Enzo, Lamborghini Murcielago, Maybach 62, Range Rover и Chrysler Grand Voyager.

На първо място в класацията на британците е една от последните коли на Агент 007 - Aston Martin Vanquish, която влезе в престижната класация на The Wall Street Journal за най-скъпите серийни авто*мобили в света. Цената на двуместното купе започва от 234 000 долара. Суперкарът е снабден с 6-литров двигател, който ускорява от 0 до 100 км/ч само за 5 сек
                    Максималната скорост на "стрелата" е 300 км/ч.

Идва ред и на "тежката артилерия" с любимеца на петролните шейхове Bentley Amage Т. Огромната лимузина претендира за титлата най-луксозната кола в света. Вътрешното пространство е изтъкано в лукс с всевъзможни екстри. "Яхтата на колела" е въоръжена с
                    двигател с обем от 6,75 литра и с мощност от 450 к. с.
                    Производителите от "Фолксваген" твърдят, че това е най-мощният седан в света, а тези, които са имали късмета да се повозят в него, са на мнение, че това е колата с най-добра возия.

За любителите на класи*ката е уникалният Morgan Aero 8, който е копие на легендарния модел от 40-те години на миналия век. Английското бижу е с двига*тел на BMW - 4,4-литров V8. Колата е с 6-степенна механична скоростна кутия и е със задно окачване. Цената на возилото е око*ло 90 000 долара. Всяка година във Великобритания се сглобяват само по 300 бройки от този автомобил.

Феновете на Михаел Шумахер пък сънуват копие*то на болида от Формула 1 Ferrari Enzo. Свръхколата е на второ място по скъпотия в света след Bugatti Veyron. Италианското бижу струва 650 000 долара.

Другата "стрела" е неве*роятната Lamborghini Murcielago. Вратите на "жълтата подводница" се отварят нагоре, а макси*малната му скорост е 320 км/ч.

По комфорт с "Бентли" и "Бугати" пък с право се мери суперлимузината Maybach 62. Това е кола за милиардери, които искат да имат луксозен офис на 4 колела.

п.п. За всеки вкус по нещо

Коментар

• А защо ли най-големите инвеститори оттатък Атлантика отдавна са на Лексус?

Коментар

• Мими, с долното си мнение сравнявах Мерцедес Е от 2003 и Яагуар S type-2003,които сум имал щастието да карам.Освен това съм малко пристрастен към английската марка тъй като личният ми автомобил е X-type.

Коментар

• Само с това последен модел ми става ясно че не си карал нищо.
                          Или ако си карал то значи че си карал Б класа мерцедес която не е ор класа на ягуар какъвто и да е модел.

Моля некомпетентни да не дават мнения.
                          http://images02.snimka.bg/000104815.jpg

Коментар

• Най добре е червен ;-)

Коментар

• Абе Миме къв е тоя Мерцедес бе? Ягуар е колата!
                              p.s. Карал съм ги и двете и то последен модел.

Коментар

• Достатъчно публични личности са и всеки имащ телевизор и интернет може да види в какво се возят, какво носят и дори какви жени имат за украшения.
                                За да дам пример откъде българин най-лесно може да се запознае с света на най-богатите, ще препоръчам едно предаване на VH1:
                                "The fabulous life of...", където в всеки брой се показват всички имения, вили, замъци, автомобили, самолети,бижута, дрехи, яхти и дори единични харчове за приумици на най-богатите хора, като за всяко едно нещо е посочена цената или текущата пазарна цена. Наскоро даваха филмче за Доналд Тръмп, включващо и луксовете на всички около него: бивши жени, деца, любовници и т.н.

Коментар

Working...
                                X