If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма подходящ или неподходящ автомобил. Важно е да има класа... не перчене, а класа. Това или го имаш или не, не се учи. И все пак някой Ягуар, Лексус или класическите немски ...
Наистина има камера слънце! Бях в Копривщица и снимах вътре в къщата на Бенковски един плакат 50/70 с негово писмо. Всяка буква се чете перфектно, всичко. Ама на мен ми трябва батерия, повече батерия!!!
Аз имам такава Nokia. Пълен боклук. Издържа максимум един ден на натоварено говорене. Прецаках се.
Това са пълни глупости.Такава Нокиа имам вече от 5 месеца и ви уверявам,че от всички телефони от новото поколение,които съм ползвал батерията и издържа най-много време.За справки може да прочетете просто данните за батериите.Лично мен ме издържа 4-5 дена без проблем.
И какво му е хубавото на N73, като няма едно от най-важните неща - WiFi. Явно "големите инвеститори" държат повече на хубавата камера, за да снимат "миските" си.
Нокия са хубави телефони, но не са добри за бизнес, малки са им екраните, не работят добре с офис приложения (може би само Е60 и Е61) стават донякъде.
А иначе въобще не се учудвам от изписаните дотука желания, явно голяма част от новите "богати" искат не само съседа им да разбере, че са такива, а и всички останали.
Аз лично предпочитам анонимните удоволствия, хубави неща, но без показност - да си ям сьомгата на спокойствие, с хубаво вино, в хубава закътана къщичка, да си ходя на желани от мен места, да си пуша хубавите пури, да имам до мене жена, с която се разбирам и с която може и да си говоря, и много други такива обикновени неща.
А иначе успех на всички и да ви се сбъднат желанията, че и индустрията на луксозните стоки трябва да преживява.
Коментар