Подхожда ни ракета - нали се готвим да излитаме... :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв автомобил подхожда на голям инвеститор
Collapse
X
-
zdraveite vsichki, prochetoh cialata tema ot samoto nachalo za da vidia koi kakvo e kazal. v kraina smetka razni hora sa pisali, koi po malko koi poveche pristrasten kum edna ili druga marka, vseki ima pravo na mnenie, az niama da strania ot tova, az lichno sum goliam fen na BMW, karal sum mnogo koli, veche nemoga da gi izbroia kolko, nai razlichni modeli, marki i golemi, djipove, kupeta, sedani, limuzini, lichnoto moe mnenie e che BMW e kakto kazva tehniat slogan "The Ultimate Driving Machine". lichno az predpochitam sportni kupeta, BMW moje da ne e nai luksoznata kola, no te i ne pretendirat s tova, az sum dovolen i na klimatik dvigatel i 4 kolela dori nishto drugo da niama kato ekstri, ot opit sum se ubedil che ako chovek tursi emocia i iska zdrava kola koiato stava za iako karane bez da visne po servizi, kato izkliuchim sluchaite v koito se e udaril, triabva da si vzeme BMW, mojesh da ia skusash ot karane i niama da imash problemi, moiat lichen izbor e tova, a nai liubimiat mi model e 123d s M packet, tova e super kola[url]http://knol.google.com/k/knol/system/knol/pages/Search?&start=0&num=10&q=nikola%20koevski&local
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от EquityPrivateNe znam dali podhojda na goliam ili malak investitor, no Range Rover Supercharged e kolata, v koiato vseki bi iskal da bude vidian.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от pana_bgНа голям инвеститор подхождат супер скромни - автомобил, жилище и жена! Докато стане супер голям инвеститор.И тогава отново да си остане скромен и свободен човек.
сега се чудя защо следващата кола си я поръчах малко лъскава
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от pana_bgНа голям инвеститор подхождат супер скромни - автомобил, жилище и жена! Докато стане супер голям инвеститор.И тогава отново да си остане скромен и свободен човек.
сега се чудя защо следващата кола си я поръчах малко лъскава
Коментар
-
riftwar
МнениеПуснато на: Сря Май 07, 2008 12:01 pm Заглавие:
Няма подходящ или неподходящ автомобил. Важно е да има класа... не перчене, а класа. Това или го имаш или не, не се учи. И все пак някой Ягуар, Лексус или класическите немски ...
Има и друг момент - не знам за големия и малкия инвеститор, но пък още ми се набива на очи, че големината на возилото и на собственика са обикновено обратно пропорционални ...
И като започне "кмет на Лилипутия" с каскет да се измъква надменно от Лексуса..., та се чудя нямат ли приятели тия хора да ги посъветват да си купят спортен автомобил за ексайтинг ...
Бързам да уточня, че не съм от завистливите и само си коментирам!
Коментар
Коментар