IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв автомобил подхожда на голям инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arxangel
    emi tvoito obkrujenie e takova, razlichni hora razlichni interesi, no nemojesh da sudish za cialta durjava po tvoita grupa priateli, moito obkrujenie e razlichno :P
    Нормално. Средите са ни различни.

Иначе ако трябва да съдя за цялата държава, какво би ми направило впечатление:
    1. отделна опашка за мерц, бмв и ауди на кат-дървеница.
    2. кое е любимото мпс на нарко-пласьорите от новините в 8?
    3. колко от колите, спрели посред софийските булеварди на аварийки не са бмв?
    4. вечно спряната за проверка тройка до полицейскита астра, на която и проверяват багажника
    и т. н.
    "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Na goliam investitor mu podhojda evtin avtomobil koyto da mu varchi rabota,vijte William Gates koyto kara star mercedess.Nie v BG sme bolni hora komunizma ni e darjal 5o godini kato duh zatvoren v butilka.
      Edna nova S klassa struva 200 K vmesto da gi hvarlim na ulitzata kak bihme mogli da gi izpolzvame na Borsata ili niakade drugade?
      Zamislete se i badete i imayte malko skromnost i smirenie...
      S nay-dobri pojelania.

Коментар

• http://www.bulphoto.com/categories/27/

НЕ ДАЙ БОЖЕ НИКОМУ!!!!!!!

Коментар

• http://www.brabus.com/newspics/a_5869.jpg

Дай всеки му:-)

Коментар

• emi tvoito obkrujenie e takova, razlichni hora razlichni interesi, no nemojesh da sudish za cialta durjava po tvoita grupa priateli, moito obkrujenie e razlichno :P
            [url]http://knol.google.com/k/knol/system/knol/pages/Search?&start=0&num=10&q=nikola%20koevski&local

Коментар

Първоначално изпратено от Optic
              Първоначално изпратено от Konselieri
              Първоначално изпратено от Arxangel
              Първоначално изпратено от franky4fingers
              http://www.metacafe.com/watch/445515/maybach_exelero/

Nie za golemi investitori li si govorim ili ...
              emi na men ne mi haresva, mnogo e grozno, i ako naistina struva 8 000 000$ ne mislia che si zaslujava, a po vaprosa za leteneto po magistralata s 300, ne e tam ideiata, siaka kola moje da leti s 300 kato i slojish nujnia dvigatel, prosto imah predvid che bmw-tata sa nai stabilni i nai dobre se durjat na putia os drugite marki v saotvetnia klas, a puk 1-va seria e nai stabilnata i manevrena kola ot sichkite
              BMW-то е хубава машина, но купува главно от разни комплексирани типчета и се е превърнало в нарецателно на летящ ковчег.
              Това за летящия ковчег ми хареса Предполагам проблема с бмв-ковчезите е, че на тях се качват неопитни шофьори, карали досега голф или клио и влизат на завойте по начина по който са свикнали, ама на кола с предно и с половин тон по-лека. Предполагам на новите модели системите за стабилизация донякъде неутрализират кретенизма на водача, но само донякъде. Иначе от последната тройка съм много доволен, много място за краката (високите шофьори знаят какво имам предвид). Но за каране във България не бих си купил БМВ, въпреки че някои модели ми харесват. Просто имиджа на марката е несъвместим с този, който бих искал да имам.

ami az misia che tezi koito sa karali golf ne si kupuvat BMW, ami audi, ili po nov golf, a za bulgaria perfektnata kola spored mene e X3-ka, karah takava godina i polovina i perfektna za bg, ta daje i ako ti se kara po burzo e super stabilna, neznam kakuv imidj si mislite che ima BMW no da vi kaja, imam mnogo priateli v bg, koito sa golemi investitori, i na borsata i izvun borsata i si opravliavat milionite napulno zakonno i sichkite karat BMW-ta, i sa svestni hora
              Аз други борсови милионери освен мен не познавам, сигурно има. От "нормалните" милионери (със собствен бизнес, не реститути) които са ми приятели, нито един не кара БМВ. Няколко карат волво, няколко пежо,
              тойота и има един с ауди (А8, но фирмено). Всички карат нови или почти нови коли, добри шофьори са и са приятни и възпитани хора. От приятелите ми с БМВ нито един не е милионер, затова пък ги тресе яко тежкарията.
              "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Коментар

ami az misia che tezi koito sa karali golf ne si kupuvat BMW, ami audi,
                  Ако е верно така, значи са доволни от концерна Фолксваген.
                  То не е само до груба сила на двигателя,но и до имидж, обслужване, сигурност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
                    Първоначално изпратено от Konselieri

emi na men ne mi haresva, mnogo e grozno, i ako naistina struva 8 000 000$ ne mislia che si zaslujava, a po vaprosa za leteneto po magistralata s 300, ne e tam ideiata, siaka kola moje da leti s 300 kato i slojish nujnia dvigatel, prosto imah predvid che bmw-tata sa nai stabilni i nai dobre se durjat na putia os drugite marki v saotvetnia klas, a puk 1-va seria e nai stabilnata i manevrena kola ot sichkite
                    BMW-то е хубава машина, но купува главно от разни комплексирани типчета и се е превърнало в нарецателно на летящ ковчег.
                    Това за летящия ковчег ми хареса Предполагам проблема с бмв-ковчезите е, че на тях се качват неопитни шофьори, карали досега голф или клио и влизат на завойте по начина по който са свикнали, ама на кола с предно и с половин тон по-лека. Предполагам на новите модели системите за стабилизация донякъде неутрализират кретенизма на водача, но само донякъде. Иначе от последната тройка съм много доволен, много място за краката (високите шофьори знаят какво имам предвид). Но за каране във България не бих си купил БМВ, въпреки че някои модели ми харесват. Просто имиджа на марката е несъвместим с този, който бих искал да имам.

ami az misia che tezi koito sa karali golf ne si kupuvat BMW, ami audi, ili po nov golf, a za bulgaria perfektnata kola spored mene e X3-ka, karah takava godina i polovina i perfektna za bg, ta daje i ako ti se kara po burzo e super stabilna, neznam kakuv imidj si mislite che ima BMW no da vi kaja, imam mnogo priateli v bg, koito sa golemi investitori, i na borsata i izvun borsata i si opravliavat milionite napulno zakonno i sichkite karat BMW-ta, i sa svestni hora
                    [url]http://knol.google.com/k/knol/system/knol/pages/Search?&start=0&num=10&q=nikola%20koevski&local

Коментар

• Първоначално изпратено от Konselieri

Коментар

• Първоначално изпратено от kons
                        БМВ е спортен автомобил изначално (5-ци, 7-ци идват по-късно в борбата за различните сегменти) и като такъв е с задно задвижване на колелата! Справка Ферари, Ламборгини и т.н. Освен това е за майстори-шофьори, при тях (нас) поднасянето в завоите с по-висока скорост е удоволствие, и е предизвикано!

п.с. като немаш пари за гуми, само лагерна количка за тебе
                        За такъв типаж ми беше мисълта.Както писах BMW-то е хубава машина(всяка си има иминуси), но Inokentii e напълно прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                          Е-е-е Коле, аре да се дърпаме а? Среща довечера на пистата в Божурище, да си туриш фенер на каруцата И да нахраниш Крейзихорз та да има сила Но обещаваш, че нема да ми фърляш дини под гумите... :P
                          Нищо не обещавам!
                          Да знаеш, че на Божурище гонките са тегави защото настилката не е асфалт, а бетон и си скапващ гумите точно за 3-4 старта. Друг път не се изхвърляй.

Коментар

• Е-е-е Коле, аре да се дърпаме а? Среща довечера на пистата в Божурище, да си туриш фенер на каруцата И да нахраниш Крейзихорз та да има сила Но обещаваш, че нема да ми фърляш дини под гумите... :P
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Konselieri
                              Първоначално изпратено от 98КилаКрасота
                              spored mene e dosta bezopasno, mnogo katastrofi sum gledal kudeto nai veche tezi koito sa s novi bmw-ta, sa oceliavali pochti bez draskotini sled zverski sblusuci na visoka skorost, niamashe da govoria ako ne biah siguren za kakvo stava duma, oshte poveche che ne si gi kupuvat takiva hora, tezi koito ti opisa si kupuvat audi i mercedes, to che ima selianduri koito si kupuvat i BMW e taka, no povecheto selianduri karat audi ili mercedes, no e mnogo dulgo da obiasniavam zashto e taka, no e taka
                              Ако тези, които си купуваха BMW, не ги допускаха до коли, то нямаше да има такива катастрофи

BMW става единствено да се замъкнеш вечер до нощния клуб и да свалиш някоя от тия с фолк мозъка и да я закараш до вкъщи.
                              На следващата сутрин влизаш в сервиз, за да отстранят повредите вледствие на вчерашната мноооооого дълга возия и след два дена пак си готов за същата операция.

BMW си купуват тези, които ги е страх от другите методи за удължаване на пениса!
                              ami neznam, ama taka kato cheta imam chuvstvoto che ili mi opisvash modelite na BMW pre-1990 godina, ili neshto si se oburkal, BMW imat nai dobroto servizno dosie, v smisul che ne se chupiat izobshto, po skoro tova koeto opisa a oshte poveche kato vkliuchim i folka, mi miaza poveche na vw, audi ili mercedes, ot opit znam che sa BMW sa mnogo mnogo mnogo zdravi, i daje i pria iako karane i iurkane ne se chupiat za razlika ot mnogo drugi
                              Съгласен съм с теб.Не е толкова важна марката, колкото този зад волана още повече, че тази кола е със задно предаване, бързо оборота и при по-безрасъдно каране труно се удържа при опасни завои,а със лоши гуми е почти невъзможно.Освен това по-новите модели имат сериозни проблеми с електрониката и с предницата.

purvo neizbejno e niakoia ot vreme na vreme da se poiaviavat defekti, to tova ne e samo pri BMW, vaprosa e che mai naistina ne si mnogo zapoznat s tazi marka shtom taka govorish, imam dostatuchno info za da ti kaja che niamat problemi, i mai ne si se kachval na nova kola s electronica, ele puk BMW, tova che e sus zadno iskam da ti kaja che niama golliamo znachenie zashtoto ako si karal kola s hubavi sistemi za sigurnost shte znaesh che i da e sus zadno, e pochti nevumojno da ia nakarash da zanese v niakoi zavoi, a ako uspeesh elektronikata burzo te vrushta na miasto i spira podnasianeto, veche ako reshish da karash s izkliuchena elektronika tova si e risk koito poemash na svoia glava, i ako se otrepesh ne znachi che kolata ne stava, a prosto shofiora ne e mogul da ia odurji, i iskam da dobavia i za tia s vratovete, ne BMW sa tehnia simvol ami A8-cite i starite GL-i kakto i S klasata

Коментар

• Иначе малко по темата. На бг инвеститора би му отивала ето тази кола:

На снимката сме аз и CrazyHorse как правим арбитражи на дини на женския пазар.

That's what I am talking about!

Коментар

Working...
                                X