If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Точно така. Затова на Запад са много по-добре - като има 200, ще ги инвестира, за да направи още 200. А не като в България да се купуват консуматорски стоки. Ама пусто ненагледали се на лукс и с алчни жени ;-)
Първоначално изпратено от Warren
Na goliam investitor mu podhojda evtin avtomobil koyto da mu varchi rabota,vijte William Gates koyto kara star mercedess.Nie v BG sme bolni hora komunizma ni e darjal 5o godini kato duh zatvoren v butilka.
Edna nova S klassa struva 200 K vmesto da gi hvarlim na ulitzata kak bihme mogli da gi izpolzvame na Borsata ili niakade drugade?
Zamislete se i badete i imayte malko skromnost i smirenie...
S nay-dobri pojelania.
В отминалите мътни времена познавах един човек едър търговец имаше възможност да си купи най скъпия автопарк а го возеше негов приятел неглеже човек около 50 г със стар москвич 12 или нещо подобно голям хитрец признал съм го .Можеби 4-5 г по късно направи хубава къща взе си добър автомобил той си го караше вече даааа хитрец си е
"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар
Bobi75
Първоначално изпратено от Warren
Na goliam investitor mu podhojda evtin avtomobil koyto da mu varchi rabota,vijte William Gates koyto kara star mercedess.Nie v BG sme bolni hora komunizma ni e darjal 5o godini kato duh zatvoren v butilka.
Edna nova S klassa struva 200 K vmesto da gi hvarlim na ulitzata kak bihme mogli da gi izpolzvame na Borsata ili niakade drugade?
S nay-dobri pojelania.
emi tvoito obkrujenie e takova, razlichni hora razlichni interesi, no nemojesh da sudish za cialta durjava po tvoita grupa priateli, moito obkrujenie e razlichno :P
Нормално. Средите са ни различни.
Иначе ако трябва да съдя за цялата държава, какво би ми направило впечатление:
1. отделна опашка за мерц, бмв и ауди на кат-дървеница.
2. кое е любимото мпс на нарко-пласьорите от новините в 8?
3. колко от колите, спрели посред софийските булеварди на аварийки не са бмв?
4. вечно спряната за проверка тройка до полицейскита астра, на която и проверяват багажника
и т. н.
ami iskam da ti kaja che mene ne me interesuva koi kara BMW, az znam kakvo predstavliava kolata kato mashina i tova mi e dostatuchno, izbral sum go zashtoto za mene tova si e "The Ultimate Driving Machine" i me interesuva kak se durji na putia za da mi e kef da karam i da mi e sigurno, da chukna na durvo sichko da e nared shte produljavam da karam BMW-ta zashtoto tova mi haresva
S nay-dobri pojelania.
Коментар