...ще ви вземат Бентли-тата я...ами карайте я по-скромно!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв автомобил подхожда на голям инвеститор
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kostadinatПървоначално изпратено от polkiНа мене обаче ще ми го вземат Бентлито , но остават още 107
Родното ФБР е поискало информация от КАТ кои са собствениците на 108-те бентлита, регистрирани у насfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
На пазара има за всеки по нещо.
От 1г. се опитвам да завзема едно ретро Порше, но ще го прибарам, няма къде да ходи.
Не ме интересува дали съм инвеститор и дали тази тема се отнася до мен, но обичам ретро автомобили с доказани качества. То ти е кеф само да седнеш вътре, какво да говорим за останалото. Сегашните пластмаси са бозава работа.
Коментар
-
Anton Chigurh
Добре че Бентлито не е на мое име.
Коментар
-
ДАНС иска да знае кои са собствениците на 108 бентлита
Родното ФБР е поискало информация от КАТ кои са собствениците на 108-те бентлита, регистрирани у нас, пише в. „24 часа”. Целта е да се установи как са изплащани колите – в брой или с лизинг, и дали стопаните могат да докажат произхода на парите за луксозните возила.
НАП пък са писали до всички големи лизингови къщи за да съберат информация за автомобилите над 200 000 лева. Интересували ги всички договори, сключени от 2004 г. до 2008 г. Поне 1/3, а дори и повече от скъпите коли ще се окажат фирмена собственост, прогнозират обаче експерти от НАП. Тъй като вече имало такива случаи, на които се натъкнали при ревизии на физически лица, ще се провери дали возилата не са закупени със заеми, които собственикът е отпуснал сам на своята фирма.
Внимаваите
http://www.afera.bg/index.php?option...=5137&Itemid=1
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34Ей, серсеми, само чакахте да рипне 10-15% борсичката и веднага най-актуалната тема - колите. Нема да кажете да дигнат пенциите... :-)За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Кои коли банкерите ще шофират само в мечтите си тази година
Бесове под карантина
Кои коли банкерите ще шофират само в мечтите си тази година
http://businessweek.bg/news.php?category=13&id=4390
Коментар
Коментар