IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв автомобил подхожда на голям инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от малката сестра
    като за мен Алфа Брера
    Браво ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от малката сестра
      като за мен Алфа Брера
      Доста тънко ще минеш

Коментар

• като за мен Алфа Брера

Коментар

• neka se pohvalia
          i az sam kloshar i karam velosiped s koshnica, w nego sabiram butilki, kyde pylni kyde prazni, tragediata е, kogato sa prazni

Коментар

• http://www.morgan-motor.co.uk/sales/...persports.html

Коментар

• Автомобил за голям инвеститор - особенно в България

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• кола за голям АНАЛлизатор

Коментар

• Първоначално изпратено от polopot
                  Kamprad drives a 15 year old Volvo, flies only economy class, and encourages IKEA employees to always write on both sides of a paper.

http://www.inpuntadipenna.com/wp-upl...0GL%5B6%5D.jpg

Ето тука има снимка на колата.Иначе във Форбс тази година оценяват парите му на 22 млрд.долара.

Ето това е кола за голям инвеститор.Всичко друго е на спекулативно високи цени.
                  Това е дебилщина. Децата му обаче карат сигурно ламбургинита...

Коментар

• тунбиль сас шифиор!!!

Коментар

• Автомобилите са за чалгарите, тотално демоде са, бляк

Като стана голяма, ще си взема това двуколесно на следващата примоция (2 бона са добра отстъпка, а и да подкрепя българското все пак)

За всички останали случаи си има ултралеки самолети.
                      Грухсфера

Коментар

• Първоначално изпратено от polopot
                        Kamprad drives a 15 year old Volvo, flies only economy class, and encourages IKEA employees to always write on both sides of a paper.

Ето тука има снимка на колата.Иначе във Форбс тази година оценяват парите му на 22 млрд.долара.

то няма резервни части за този модел Волво

Коментар

• Kamprad drives a 15 year old Volvo, flies only economy class, and encourages IKEA employees to always write on both sides of a paper.

Коментар

• ...ще ви вземат Бентли-тата я...ами карайте я по-скромно!

自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от kostadinat
                              Първоначално изпратено от polki
                              На мене обаче ще ми го вземат Бентлито , но остават още 107
                              Пежо 107?
                              мислех , че хората четящи форума могат да свържат информацията в два-три последователни поста , но не би ...

Родното ФБР е поискало информация от КАТ кои са собствениците на 108-те бентлита, регистрирани у нас

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                                На мене обаче ще ми го вземат Бентлито , но остават още 107
                                Пежо 107?

Коментар

Working...
                                X