Първоначално изпратено от R1a1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Споделете лични срещи с грипа от трети вид Ковид-19
Collapse
X
-
Около мен ни лъх не дъхва през цялото време на медийната ковид пандемия.
Една позната каза, че нейна позната изкарала нещо подобно и се чувствала много зле, а и сега имала последствия, но дали е ковида вироса голяма, няма доказателства.
Замислих се, че не съм чул за световно известна личност, умряла от ковида грипа голяма. При тази медийна пандемия голяма.
Лесно е на медиите да рапортуват разни анонимни случаи, особено като филанкишийски списъци, но за истинска смърт на известна личност си трябват сериозни доказателства.
И няма. Нито един.
Голема пандемия, големо нещо!Last edited by R1a1; 02.06.2020, 12:33.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеСъгласен съм. Дори той самият се учуди що за гад го е повалила, след като не грипа не го бута за повече от 1 ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеAбе това тема за мЪдец или за друго е?
Както и да е - споделям от 2-ро лице: Едно аверче беше края на Януари по някакви екзотични държави. Чаках го да почерпи, а то - тръшнало го ебаси грипчето - 1 седмица с температура 38.5. Изкарал го на парацетамол и първак. После се оправил....преди 2 седмици си купил тест - има антитела.
По принцип грипа го кара на крак и с "2 пръ*ни" го убива, по лекари не ходи.
Да, но това не означава, че след като при него е преминало леко, няма да бъде преносител и по този начин да го предаде на някой, който ще го изкара трудно за съжаление..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Aбе това тема за мЪдец или за друго е?
Както и да е - споделям от 2-ро лице: Едно аверче беше края на Януари по някакви екзотични държави. Чаках го да почерпи, а то - тръшнало го ебаси грипчето - 1 седмица с температура 38.5. Изкарал го на парацетамол и първак. После се оправил....преди 2 седмици си купил тест - има антитела.
По принцип грипа го кара на крак и с "2 пръ*ни" го убива, по лекари не ходи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дан Разгледай мнениеДнес се заслушах в разговор по зуум на съпругата ми с неин студент от с. Брестовица. Момчето обясняваше, че рязко се е променило поведението на цялото население, въпреки че заразените са от ромската махала. Радвайте се, че не познавате ковида от близо, че да си хейтите на воля и да се чувствате гот, че сте много над тази невероятна конспирация!!! А... и още нещо близо до темата. Абе те верно политиците често са с малко акъл и имат решение за всичко, ама не може да им се отрече способността да се пласират отлично, за да цоцат от всяко възможно кранче. Та възниква естествения въпрос - толкова ли са тъпи, че да спихнат икономиките, от които смучкат нонстоп?! Само с безграничната им тъпотия ли ще обясним конспирацията, или извънземни са влезли в телата им и са ги направили толкова "загрижени" за човешката раса....
Малоумието на конспираторите е огромно, Така си обяснявам поведението им.Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
В София нещата може и да приключват ,но в провинцията тепърва започват за съжаление.След Плевен,Видин и Сливен има ескалация на болни и
в Ямбол.
О, разира се, да.
Пък ако се върнете назад по темите да видите, какви сте ги предричали, още повече ще ви настръхне косата
Но се обаждам, за да вдигна темата и да питам пак и отново: някой нещо лично да е видял, да е чул?
Фсе пак?
Коментар
-
Днес се заслушах в разговор по зуум на съпругата ми с неин студент от с. Брестовица. Момчето обясняваше, че рязко се е променило поведението на цялото население, въпреки че заразените са от ромската махала. Радвайте се, че не познавате ковида от близо, че да си хейтите на воля и да се чувствате гот, че сте много над тази невероятна конспирация!!! А... и още нещо близо до темата. Абе те верно политиците често са с малко акъл и имат решение за всичко, ама не може да им се отрече способността да се пласират отлично, за да цоцат от всяко възможно кранче. Та възниква естествения въпрос - толкова ли са тъпи, че да спихнат икономиките, от които смучкат нонстоп?! Само с безграничната им тъпотия ли ще обясним конспирацията, или извънземни са влезли в телата им и са ги направили толкова "загрижени" за човешката раса....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Само акацевият ,но и той се озахарява на втората година от съхранението.Липовият се озахарява и е като бетон,от лугачката също.
Наздраве!
П.П. Достатъчно е наблизо да има само една малка нива със слънчоглед или тикви и всеки мед ще се озахариПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Акациевият мед, липовият и този от магарешки трън не се озахаряват. Но почти винаги цъфтежа им се засича с този на други бурени и рядко можеш за извадиш чист /монофлорен/ мед.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
не знам, може, аз такъв си купувам от един дядо познат, дето кошерите му са далеч от автомобилни пътища,
заводи и фабрики и по очите му познавам, че не слага захар вътре
Иначе БГ е обсебена със нейния си мед.
Как да обесниш на някой да даде тройна цена за manuka honey +20, дето има тройна цена и гарантирано подсилва имунитета поне двойно,
перфектно за Короната сега.
медът му е боклук.
Коментар
Коментар