If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Споделете лични срещи с грипа от трети вид Ковид-19
Прозрачен, чист (clear) ли беше ?
Не ?
Е, другия път си купи непрозрачен, захаросан (pure) от този производител, ако продава такъв.
Акациевият мед, липовият и този от магарешки трън не се озахаряват. Но почти винаги цъфтежа им се засича с този на други бурени и рядко можеш за извадиш чист /монофлорен/ мед.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Захарният и фруктозният мед също се озахаряват,фруктозният така се озахарява че око го ядеш така ще ти паднат пломбите.
не знам, може, аз такъв си купувам от един дядо познат, дето кошерите му са далеч от автомобилни пътища,
заводи и фабрики и по очите му познавам, че не слага захар вътре
Иначе БГ е обсебена със нейния си мед.
Как да обесниш на някой да даде тройна цена за manuka honey +20, дето има тройна цена и гарантирано подсилва имунитета поне двойно,
перфектно за Короната сега.
Може от слънцето да си послънчасал. Виж и кръвното как е....
Между другото, вчера си купих от твоя био мед, случайно в един магазина докато търсех да си купя някакъв по-хубав. : )
Надявам се наистина да няма други "подобрители" в него и да е наистина истински : )
Прозрачен, чист (clear) ли беше ?
Не ?
Е, другия път си купи непрозрачен, захаросан (pure) от този производител, ако продава такъв.
Аз имам "близка среща от третия вид".
Моя подопечна се разболя в края на февруари от двустранна пневмония. Лекува се у дома, като всеки ден ходеше до близката й поликлиника, за да и поставят инжекции с пеницилин. Курсът й на лечение беше удължен защото подобренията бяха слаби. Истерията Ковид започна, но й отказаха тест.
Все още, вече трети месец, кашля и си е у дома. След неколкократни отказа на молби, все пак, да и бъде направен тест, съпругът й взема нещата в свои ръце и преди 10 дена и е направен такъв, който показва наличие на антитела и налага извода, че джи пи тата нямат компетенции за определяне дали си симптоматичен или - напротив, на тази болест.
Все още си е у дома.
Най-важното - тя не влиза в статистиката.
Не че съм нахален, но нека вдигна темата от трета страница (явно няма факти) на първа, за да видят хората, че я има, и да дадат факти, ако са видели.
Някой да е видял или чул Вироза лично?
По медиите Го чуваме/виждаме по сто пъти на ден, с водещия на предаването генерал... ъъъ... Годжи ли беше... ъъъ... да, Мотафчиев и, може би св. Щаб със свиркаджиите му... Но некой лично нещо да сподели?
Аз досега немам какво. Не съм го видял-чул. Живея в София, слушам, гледам, жив и здрав съм, не живея на балконите като вас, работя, ходя насам-натам, както и всички, които познавам. Около мен няма болни или умрели от Вироза(ТМ).
За живеещите по балконите - люлякът си мирише пак отново толкова добре, както и преди да се предадете и умрете.
Абе и на мене последните няколко дена температурата ми се колебае между 36.6 и 37.3 градуса, без абсолютно никакви други сиптоми. Интересно ми е с какво може да е свързано това?
Всичко започна с една голяма разходка в петъка, на която разходка явно слънцето ме хвана, че чак се бях зачервил вечерта. И от тогава непрекъснато температурата ми се клати в този диапазон, като се вдига и сваля по 5-6 пъти на ден.
ПП: С ракия не се оправя.
Може да си стартирал някаква сенна хрема Матеев, щом отмине цъфтежа, ще спре.
Лична информация от втора ръка, от личност през личност:
В сателитно градче на Марсилия нито се носят маски (доказано вредни за защита), нито има обществен арест такъв, както е, например, в Парижа, града голяма, медийно театрална и артистична еврейска подчинена.
За колкото го купих, за толкова го продавам, но човекът беше искрен, нямаше издивелия поглед и поведение на кокошка, чула предупреждението на петела за забелязан хищник в небето (ако сте го виждали, разбира се) – каквито сте всички вия, кокошчици, женски и мъжки.
Може от слънцето да си послънчасал. Виж и кръвното как е....
Между другото, вчера си купих от твоя био мед, случайно в един магазина докато търсех да си купя някакъв по-хубав. : )
Надявам се наистина да няма други "подобрители" в него и да е наистина истински : )
Абе и на мене последните няколко дена температурата ми се колебае между 36.6 и 37.3 градуса, без абсолютно никакви други сиптоми. Интересно ми е с какво може да е свързано това?
Всичко започна с една голяма разходка в петъка, на която разходка явно слънцето ме хвана, че чак се бях зачервил вечерта. И от тогава непрекъснато температурата ми се клати в този диапазон, като се вдига и сваля по 5-6 пъти на ден.
Да споделя пак за моята позната - гинеколог от Сиатъл, с ковида - всичко е минало нормално? Два-три дни по-висока температура и толкова. Чумата на 21 век, истина и казвам!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ако смъртността остане в рамките на статистическата грешка и в Италия и в Швеция що ручахме жабетата ?
Щото колкото повече осредняваш по територия, по месеци, по години - толкова по-малко се изменя и остава в рамките на статистическата грешка.
Гледай долу картинката. Виждаш че за 1 месец имаш 4-5 пъти по-висока смъртност. Ако го усредниш за 1 година (12 месеца) ще имаш само едни 30-40% повече смъртност. Ако прибавиш към него 2-3 региона където имаш по 10-20 починали (а не 1000), тези 30-40% ще паднат още.
Колкото повече осредняваш (добавяш месеци, добавяш други области) толкова повече процента пада. Но долната картинка е факт - град на месечна база с 4-5 пъти по-висока смъртност от нормалното. И там имаш препълване на моргите и там имаш хладилни камиони. По другите места нямаш.
А жабетата ги ручаме да не стане тази картинка факт за цялата страна. Вместо Бергамо горе да пише Италия.
1% е в рамките на статистическата грешка. Тя е нормална - даже до 5-10% също не е кой знае каква болка.
Аз много добре знам какво ще показват статистките. Само че не-верващите пак ще си ги тълкувате както ви харесва.
Най-засегнатите региони ще са с висока смъртност 3-4-5 пъти по-висока от нормалната (имаме го случая в Италия вече). Да кажем ще са 10% от общото население.
Средно засегнатите региони ще има 20-50-70% по-висока смъртност. И те ще са някъде 10-30% от общото население.
Малко засегнатите региони няма да имат някакви сериозни изменения на смъртността. И те ще са може би половината или над половината като население.
Средно за месец ще имаш увеличение но няма да е драстично с пъти. А средно за годината и средно за цялата страна ще е още по-малко - 10% я има я няма.
И не-верващите пак ще сравняват круши с ябълки и ще викат ми то беше в рамките на статистическата грешка и ще се чудят как 10% повече са напълнили моргите и хладилните камиони и ще реват че всичко е било конспирация и измислица на медиите - "кви са тези морги дето да не могат да поемат 10% повече трупове - значи всичко е фейк"
Ми така ще е. Щото се взеха мерки. Щото всичко беше блокирано. Ако всичко беше оставено на самотек можеше за цялата страна да имаш 4-5 пъти по-висока смъртност. А можеше и 10 пъти да е по-висока. Не знаем. Не знам да има още такава страна оставила всичко на самотек. Освен в Африка ама там жегата и слънцето мори вируса. Та надеждата ми е тука с топлото време да спадне още. Е в Гърция спада последните дни, въпреки че онея спазваха в началото, ама после им писна и го подкараха през просото и те излизат на навън на слънце.
В Швеция до колкото чета нищо не е блокирано що там не измират като мухи по улиците?
Ако смъртността остане в рамките на статистическата грешка и в Италия и в Швеция що ручахме жабетата ?
Ако в БГ полицаите които не са под карантина и имат заболяваемост под 0.1% защо блокирахме цялата държава?
В момента ще спасим повече животи от катастрофи по пътищата - Защо не забраним автомобилите?
Всяка година в БГ умират по над 1000 души от грип защо в предишни години не блокирахме държавата?
Ами докажи, че не си, няма да чакаме някой пубер да се събуди привечер и да оправи темата.
Кажи за задната врата, да си влизаме там, сега.
Ех, мислех да запазя тази информация "за наши хора". Но винаги съм бил против спирането на споделяне на знания и информация, та:
Можеш да влезеш в темата като регистриран и да пуснеш съобщение, ако софтуерът на форума не те препраща към първата страница на темата.
Като влезеш в нея, изпише ти "You are not authorised...", горе в адресното поле добави
/page2
или 3 или 117.
Тогава си вътре в темата, пускаш пост, тя автоматично след поста те праща към първата страница, от която идва забраната и пак ще видиш забранителния текст.
Пробвай и ако имаш въпроси за уточнение, ще отговарям.
Коментар