Първоначално изпратено от ledosvetlenie
Разгледай мнение
1% е в рамките на статистическата грешка. Тя е нормална - даже до 5-10% също не е кой знае каква болка.
Аз много добре знам какво ще показват статистките. Само че не-верващите пак ще си ги тълкувате както ви харесва.
Най-засегнатите региони ще са с висока смъртност 3-4-5 пъти по-висока от нормалната (имаме го случая в Италия вече). Да кажем ще са 10% от общото население.
Средно засегнатите региони ще има 20-50-70% по-висока смъртност. И те ще са някъде 10-30% от общото население.
Малко засегнатите региони няма да имат някакви сериозни изменения на смъртността. И те ще са може би половината или над половината като население.
Средно за месец ще имаш увеличение но няма да е драстично с пъти. А средно за годината и средно за цялата страна ще е още по-малко - 10% я има я няма.
И не-верващите пак ще сравняват круши с ябълки и ще викат ми то беше в рамките на статистическата грешка и ще се чудят как 10% повече са напълнили моргите и хладилните камиони и ще реват че всичко е било конспирация и измислица на медиите - "кви са тези морги дето да не могат да поемат 10% повече трупове - значи всичко е фейк"
Ми така ще е. Щото се взеха мерки. Щото всичко беше блокирано. Ако всичко беше оставено на самотек можеше за цялата страна да имаш 4-5 пъти по-висока смъртност. А можеше и 10 пъти да е по-висока. Не знаем. Не знам да има още такава страна оставила всичко на самотек. Освен в Африка ама там жегата и слънцето мори вируса. Та надеждата ми е тука с топлото време да спадне още. Е в Гърция спада последните дни, въпреки че онея спазваха в началото, ама после им писна и го подкараха през просото и те излизат на навън на слънце.
Коментар