IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
    Mай няма никакво смислено обяснение за разпространението в Италия. Връщам се към старата си идея за тероризъм, макар и да съм изненадан че започва от Италия.
    http://i.4cdn.org/pol/1582408888881.jpg
    До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Mай няма никакво смислено обяснение за разпространението в Италия. Връщам се към старата си идея за тероризъм, макар и да съм изненадан че започва от Италия.

Коментар

• Така или иначе ще се мре, яжте, пийте, правете повече секс и си носете новите дрехи, за да посрещнете Короната подобаващо.

Коментар

• 43 българи под наблюдение в заразените 11 области на Северна Италия, без право да ги напускат.
          Днес 2 заразени в Милано, 76 - извън него.
          Австрия спира влаковете от Италия.
          Last edited by hazard; 23.02.2020, 23:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Спокойно. Това може да се случи навсякъде. Рискът там където съм в момента е същият. Сигурен ли си, че в България при пълната липса на всякакъв контрол го няма вирусът. Отстъпи крачка назад и помисли логично.
            99% процента го има в Истанбул..........десетки хиляди оттам пътуват за Китай и обратно.А от Истанбул до Капитан Андреево е 250км.Голяма част от износа на Турция за ЕС минава през България.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Щото е по добре в държава в която вирусът го няма отколкото в такава с най добрата здравна система.Да не говорим че може да останеш без работа и да си под домашен арест.И да искаш няма да можеш да си дойдеш.Хем няма да те пуснат да напуснеш хем няма да те приемем тука.Анадънму
              Спокойно. Това може да се случи навсякъде. Рискът там където съм в момента е същият. Сигурен ли си, че в България при пълната липса на всякакъв контрол го няма вирусът. Отстъпи крачка назад и помисли логично.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Аз пък смятам че човек за да е здрав трябва цяло лято да ходи гол и бос и да върти мотиката...
                Пеше, това неизпълнимо. Дай друга рецепта!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

И пророчеството че трябва да си дойдат българите до 20, 25 най много 28 че после ще е късно ама не година а Февруари. Кой да ти повярва.
                  Ми че аз не задължавам никой да вярва.Всеки си има глава на раменете и да си мисли

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

За здрави кардио тренировки трябва да въртиш яко педалите на чист въздух. Най-добре е да караш водно колело на морето, защото ще дишаш йод в същото време. Йодът действа антисептично и ще пази белите ти дробове от вируси като страж от швейцарската гвардия. "Пляс, пляс педалите, водно колело" - това е рефренът на тези кардио тренировки. Водно колело може да караш и на Панчерево. Няма йод, но можеш да си купиш от аптеката и да го шмъркаш в автобуса дотам. Водното колело е за предпочитане пред байка, защото можеш да го караш без каска и винетка. Ако няма готово водно колело, лесно се прави - вземаш един байк и го слагаш върху дъска за сърф, после връзваш дъската за каяк, сядаш в него и започваш да гребеш с пълни сили. И двата варианта са подходящи. Друга здрава кардио тренировка е да гледаш филми на ужасите, но не трябва да е в зала.
                    Аз пък смятам че човек за да е здрав трябва цяло лято да ходи гол и бос и да върти мотиката...

Коментар

• Все повече става ясно че в случая имаме комбинация от силна контагиозност + вирулентност.
                      А това за съжаление никак не е на добре.

Коментар

• Последните 10 дни смъртноста се колебае между 7% и 10%.В момента е 9.6%.Изчислено е на база излекувани спрямо умрели.Това според мен дава най-достоверната картина.Няма как да е 2.5% ....И тук се играе с неразбирането на дефенициите заразен-може да оживее може и да умре и излекуван и умрял.......
                        Last edited by Hermes73; 23.02.2020, 20:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
                          Event 201 Videos
                          Страхотно Само 5-10 години ше трябват за добра подготовка.

Коментар

• Event 201 Videos

Videos of Event 201 including discussions among high-level leaders of global businesses, governments, policy and public health and a highlights reel.

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

Заравяне на чумното тяло на два метра под повърхността също върши работа, с условието да не се изравя поне 20 години.
                              Спавка - гробището на Нови Орлеан
                              Заравянето ще се практикува само при твърде масова смъртност, ще е в общи гробове и родата ще гледа само отдалеч. Пази, Боже!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mohave __ Разгледай мнение

Това е една малка част от Италия с население от 50 000 . Не е нито интересно , нито стратегически важно , и дали изобщо щяха да ги открият , също не е от значение . По - интересни са големите градове и стратегически центрове . Там където всичко е хомогенно разпръснато ,без епидемиологична връзка за разплитане . Но явно ще почакаме още малко . Случаят с Ломбардия показва , че дори в по- малките населени места е възможно експлозивно предаване . Но пак повтарям това е едно нищо , колкото да държи будно съзнанието и страха .
                                Съобщиха, че ще тестват населението на цялата област Венето - 4.8 млн. души.
                                Last edited by Trakatrak; 23.02.2020, 18:24.

Коментар

Working...
                                X