Първоначално изпратено от Gold Zombie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Не си го чел защото треда е от 22 февруари. Има си ги реалните дати в архива на 4chan
второ: аз все пак по-добре от теб знам, кога съм го челДо новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Не си го чел защото треда е от 22 февруари. Има си ги реалните дати в архива на 4chan
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
... ако искаш, можеш също така и просто да изчакаш още 2 седмици в нищоправене за да разбереш със сигурност дали постът е достоверен и в другото си твърдение - че пазарите ще крашнат през март
Опитвам се да следя всичко за т. нар. Corona Chan в 4chan от януари - специално този thread не съм го чел на 31-ви януари - беше преди повече от седмица. Оказа се достоверен, а не LARP.
Иначе в Politically Incorrect секцията на 4chan имаше още в средата на януари insider анони, които се опитваха да обяснят, че този вирус не е шега. Някои бяха присъствали вече на специални брифинги, когато вече е било ясно (още януари), че основният въпрос не е "как да спрем този вирус", а "какво ще остане след този вирус"...
Ако не крашнат пазарите през март ми дължиш едно уиски. Ако крашнат и оцелеем, уискито е от мен
.
Коментар
-
... ако искаш, можеш също така и просто да изчакаш още 2 седмици в нищоправене за да разбереш със сигурност дали постът е достоверен и в другото си твърдение - че пазарите ще крашнат през март
Опитвам се да следя всичко за т. нар. Corona Chan в 4chan от януари - специално този thread не съм го чел на 31-ви януари - беше преди повече от седмица. Оказа се достоверен, а не LARP.
Иначе в politicali incorect секцията на 4chan имаше още в средата на януари insider анони, които се опитваха да обяснят, че този вирус не е шега. Някои бяха присъствали вече на специални брифинги, когато вече е било ясно (още януари), че основният въпрос не е "как да спрем този вирус", а "какво ще остане след този вирус"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Нещо може да се стъкми и по-късно със задна дата. Нямам технически познания да проверя достоверна ли е датата на размяна на съобщенията. Ако датите са достоверни ...
Иначе в Politically Incorrect секцията на 4chan имаше още в средата на януари insider анони, които се опитваха да обяснят, че този вирус не е шега. Някои бяха присъствали вече на специални брифинги, когато вече е било ясно (още януари), че основният въпрос не е "как да спрем този вирус", а "какво ще остане след този вирус"...Last edited by Gold Zombie; 24.02.2020, 01:45.До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
-
http://boards.4chan.org/pol/thread/2...ona-virus-1066
Ето го архива на 4chan тук датите вече са си от февруари. Просто някой разпространява слухове. В този другия линк са махнали датите на постовете и са сложили отгоре някакви други дати. Предполагам на записването на някакви юзъри, които яко пускат паника. Юзъра който пуска най-скандалните неща това е единствената тема в която е писалLast edited by ravnovesie; 24.02.2020, 01:41.
- 1 like
Коментар
-
Който и да е информатик би го чекнал за секунди. Все пак според текстовете двама анонимни обменят привидно вътрешна информация за борсови игрички. Подобен текст лесно може да се стъкми постфактум и да всее ненужна паника.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСтана ясно че това е проблем още на 25 януари. Тогава се разбра че човек е заразен и без сиптоми. До 27 стана ясно че е невъзможно спирането, 5 милиона човека бяха напуснали Ухан. Всеки който е следил какво се случваше със SARS бе наясно че това нещо е огромен проблем
Но отгоре датите определено не са в час, или някой си е играл с фотошоп или просто датата на системата е скапана. По-скоро залагам на фотошоп.
Коментар
-
Стана ясно че това е проблем още на 25 януари. Тогава се разбра че човек е заразен и без сиптоми. До 27 стана ясно че е невъзможно спирането, 5 милиона човека бяха напуснали Ухан. Всеки който е следил какво се случваше със SARS бе наясно че това нещо е огромен проблем
Но отгоре датите определено не са в час, или някой си е играл с фотошоп или просто датата на системата е скапана. По-скоро залагам на фотошоп.Last edited by ravnovesie; 24.02.2020, 01:21.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Хм. Това отпреди месец
Коментар
-
Имам въпрос. От кога разполагаш и си прочел този текст във времето. От 31ви януари ли? Или по-късно. Важна ми е датата.
- 1 like
Коментар
-
-
Австрия блокира влаковия транспорт от Италия- Austria has blocked all train traffic from Italy after an Eurocity train from Venice directed to Munich with 2 suspected cases was blocked at the border. [source]
https://twitter.com/unsereOEBB/statu...192779265?s=20
Коментар
-
Имам въпрос. От кога разполагаш и си прочел този текст във времето. От 31ви януари ли? Или по-късно. Важна ми е датата.
Коментар
Коментар