IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение

хахаха, не знам какви дати гледаш - първо: друг съфорумец вече ти посочи линк към архива с конкретната - виж по-добре датите там ;-)
    второ: аз все пак по-добре от теб знам, кога съм го чел
    Другия линк е някакъв странен комюнити архив, където са отрязали датите на постовете. Много лесно можеш да ги сравниш с официалния архив. Не съм сигурен че е проява на много добър вкус, да разпространяваш лъжливи слухове за епидемия

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Не си го чел защото треда е от 22 февруари. Има си ги реалните дати в архива на 4chan
      хахаха, не знам какви дати гледаш - първо: друг съфорумец вече ти посочи линк към архива с конкретната - виж по-добре датите там ;-)
      второ: аз все пак по-добре от теб знам, кога съм го чел
      До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

Не си го чел защото треда е от 22 февруари. Има си ги реалните дати в архива на 4chan
        Благодаря. Това исках да знам.

Коментар

... ако искаш, можеш също така и просто да изчакаш още 2 седмици в нищоправене за да разбереш със сигурност дали постът е достоверен и в другото си твърдение - че пазарите ще крашнат през март

Опитвам се да следя всичко за т. нар. Corona Chan в 4chan от януари - специално този thread не съм го чел на 31-ви януари - беше преди повече от седмица. Оказа се достоверен, а не LARP.
          Иначе в Politically Incorrect секцията на 4chan имаше още в средата на януари insider анони, които се опитваха да обяснят, че този вирус не е шега. Някои бяха присъствали вече на специални брифинги, когато вече е било ясно (още януари), че основният въпрос не е "как да спрем този вирус", а "какво ще остане след този вирус"...
          Не го приемай лично. Работата ми, голяма част от нея е да подлагам абсолютно всяка информация на разумно съмнение. Не ме познаваш. Не знаеш какво точно правя, така че запази забележката си за нищоправенето в резерв.

Ако не крашнат пазарите през март ми дължиш едно уиски . Ако крашнат и оцелеем, уискито е от мен .

Коментар

... ако искаш, можеш също така и просто да изчакаш още 2 седмици в нищоправене за да разбереш със сигурност дали постът е достоверен и в другото си твърдение - че пазарите ще крашнат през март

Опитвам се да следя всичко за т. нар. Corona Chan в 4chan от януари - специално този thread не съм го чел на 31-ви януари - беше преди повече от седмица. Оказа се достоверен, а не LARP.
            Иначе в politicali incorect секцията на 4chan имаше още в средата на януари insider анони, които се опитваха да обяснят, че този вирус не е шега. Някои бяха присъствали вече на специални брифинги, когато вече е било ясно (още януари), че основният въпрос не е "как да спрем този вирус", а "какво ще остане след този вирус"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Нещо може да се стъкми и по-късно със задна дата. Нямам технически познания да проверя достоверна ли е датата на размяна на съобщенията. Ако датите са достоверни ...

Иначе в Politically Incorrect секцията на 4chan имаше още в средата на януари insider анони, които се опитваха да обяснят, че този вирус не е шега. Някои бяха присъствали вече на специални брифинги, когато вече е било ясно (още януари), че основният въпрос не е "как да спрем този вирус", а "какво ще остане след този вирус"...
              Last edited by Gold Zombie; 24.02.2020, 01:45.
              До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• http://boards.4chan.org/pol/thread/2...ona-virus-1066

Ето го архива на 4chan тук датите вече са си от февруари. Просто някой разпространява слухове. В този другия линк са махнали датите на постовете и са сложили отгоре някакви други дати. Предполагам на записването на някакви юзъри, които яко пускат паника. Юзъра който пуска най-скандалните неща това е единствената тема в която е писал
                Last edited by ravnovesie; 24.02.2020, 01:41.

Коментар

Който и да е информатик би го чекнал за секунди. Все пак според текстовете двама анонимни обменят привидно вътрешна информация за борсови игрички. Подобен текст лесно може да се стъкми постфактум и да всее ненужна паника.
                  Те говорят общоизвестни факти и спекулации. Единственото странно нещо в целия чат е това че се споменава Италия. Но ако искаш да внесеш икономическа паника - каквото иска да направи този който е пуснал чата, то Италия като най-слабата брънка в Европа е най-подходящата страна да споменеш. Може дори и датиге да са си ок. Всъщност няма нито един по-нов факт.

Коментар

Стана ясно че това е проблем още на 25 януари. Тогава се разбра че човек е заразен и без сиптоми. До 27 стана ясно че е невъзможно спирането, 5 милиона човека бяха напуснали Ухан. Всеки който е следил какво се случваше със SARS бе наясно че това нещо е огромен проблем

Но отгоре датите определено не са в час, или някой си е играл с фотошоп или просто датата на системата е скапана. По-скоро залагам на фотошоп.
                    Който и да е информатик би го чекнал за секунди. Все пак според текстовете двама анонимни обменят привидно вътрешна информация за борсови игрички. Подобен текст лесно може да се стъкми постфактум и да всее ненужна паника.

Коментар

• Стана ясно че това е проблем още на 25 януари. Тогава се разбра че човек е заразен и без сиптоми. До 27 стана ясно че е невъзможно спирането, 5 милиона човека бяха напуснали Ухан. Всеки който е следил какво се случваше със SARS бе наясно че това нещо е огромен проблем

Но отгоре датите определено не са в час, или някой си е играл с фотошоп или просто датата на системата е скапана. По-скоро залагам на фотошоп.
                      Last edited by ravnovesie; 24.02.2020, 01:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Хм. Това отпреди месец
                        Нещо може да се стъкми и по-късно със задна дата. Нямам технически познания да проверя достоверна ли е датата на размяна на съобщенията. Ако датите са достоверни ...

Коментар

Имам въпрос. От кога разполагаш и си прочел този текст във времето. От 31ви януари ли? Или по-късно. Важна ми е датата.
                          И аз на това се опулих, но датите са достоверни

4plebs archives 4chan boards /adv/, /f/, /hr/, /o/, /pol/, [s4s], /sp/, /tg/, /trv/, /tv/ and /x/

Коментар

Хм. Това отпреди месец

Коментар

• Австрия блокира влаковия транспорт от Италия
                              • Austria has blocked all train traffic from Italy after an Eurocity train from Venice directed to Munich with 2 suspected cases was blocked at the border. [source]

https://twitter.com/unsereOEBB/statu...192779265?s=20

Коментар

Имам въпрос. От кога разполагаш и си прочел този текст във времето. От 31ви януари ли? Или по-късно. Важна ми е датата.

Коментар

Working...
                                X