IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Едната ми братчедка живее в Милано, другата е в малко градче в близост до границата с Швейцария. Преди малко чух втората. В няколко населени места около тях има наложена карантина. Народът започвал да изпада в паника.
    Уви оказа се че има един мит по-малко и вируса няма проблем да обитава жилища от бялата раса....
    Надеждата остава в лятната слънчева радиация.... изглежда не се развива много положително в Сингапур, Виетнам, Малайзия, Тайланд и другите подобни.... Въпроса е дали е от топлото или е ограничен административно или цифрите не са верни....
    ПП Ей го лечението и превенцията - през лятото сички по потник през деня на градината за розАви домати на Бай Пешето, а вечер 300 мл 55 градусава домашнярка и вирус нема да смее да припари :-)
    Last edited by pesimist4o na kvadrat; 24.02.2020, 10:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Сега гледам по Нова празни магазини в Италия.Зловещо е....Пламне ли Италия в Европа става мазало.Мъча се да си представя карантина в София умът ми не го побира....Блокада на града единственото което ме развеселява е че Накавръчето не може да дойде да ми украдне запасите у мазето и хамбара.
      Едната ми братчедка живее в Милано, другата е в малко градче в близост до границата с Швейцария. Преди малко чух втората. В няколко населени места около тях има наложена карантина. Народът започвал да изпада в паника.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
        43 българи под наблюдение в заразените 11 области на Северна Италия, без право да ги напускат.
        Днес 2 заразени в Милано, 76 - извън него.
        Австрия спира влаковете от Италия.
        Сега гледам по Нова празни магазини в Италия.Зловещо е....Пламне ли Италия в Европа става мазало.Мъча се да си представя карантина в София умът ми не го побира....Блокада на града единственото което ме развеселява е че Накавръчето не може да дойде да ми украдне запасите у мазето и хамбара.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

От друга страна хаосът и паниката от един опасен вирус са благоприятна почва за някои по-хард недемократични нововъведения. При подобна паника по-лесно могат да се прокарат, първо като временна мярка, а после и за постоянно.

А след това вече няма значение цената на петрола. Като заиграе голямата тояга.
          Проектът за възстановяване на монархията.

Коментар

• Доскоро мислех, че Италия е случайно избрана да се дестабилизира ЕС икономически временно, сега осъзнавам,че изглежда е избрана точно защото попада в центъра на континента Европа, с дълга територия е и с доста население.
            Защо Ухан ? Ами той е в центъра на по-развития Източен Китай, и е център на транспортните връзки за цял Китай

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Така че ще приема доста по-нормалното обяснение, че руснаците се ебават със света като се опитват да вкарват паника, през манипулирани постове

Това звучи много по-правдоподобно.

Коментар

А защо руснаците пускат тези измислени новини и по форуми, но и по националната си телевизия ми е пълна загадка. Те ще са най-губещата страна от световна паника. Те зависят адски много от петрола, а при световна паника първото което се случва е изключително рязко падане на потреблението на петрол. Единствения възможен отговор е Путин да намери външна причина когато болните почнат да падат и в Москва, да не го обвиняват него.
                От друга страна хаосът и паниката от един опасен вирус са благоприятна почва за някои по-хард недемократични нововъведения. При подобна паника по-лесно могат да се прокарат, първо като временна мярка, а после и за постоянно.

А след това вече няма значение цената на петрола. Като заиграе голямата тояга.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                  Най-лесно е човек просто да не вярва на измислици. Така си спестява доста ровене в нискокачествена информация.
                  Това бе доста смотан фалшификат, особено когато има тема в самия 4chan където се смеят на фалшификата. Но предполагам че други пропагандни глупости минават. И е добре човек да се държи в час със за какво лъжат троловете, да не вземе пък да повярва на нещо подобно

Коментар

• А защо руснаците пускат тези измислени новини и по форуми, но и по националната си телевизия ми е пълна загадка. Те ще са най-губещата страна от световна паника. Те зависят адски много от петрола, а при световна паника първото което се случва е изключително рязко падане на потреблението на петрол. Единствения възможен отговор е Путин да намери външна причина когато болните почнат да падат и в Москва, да не го обвиняват него.

Коментар

• Най-лесно е човек просто да не вярва на измислици. Така си спестява доста ровене в нискокачествена информация, за да установи нещо, което от самото начало е 99% сигурно, че е булшит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение

Показваш ми темата за корона вируса с пореден номер #1066 от вчера, където някой просто копи-пейства от оригиналната тема - копирал е съвсем очевадно целите постове с датата от 31-ви, ID-то на анона и дори посочва, че постовете са общо 7 и кой номер е всеки от тях...
                        Да, или по вероятното просто не е случайно създаване на паника, а си е манипулирал поста. Защото тази друга тема я няма никъде в официалния архив. Само в този комюнити архив. Между другото този който и там насочва хората към този комюнити архив е с руско знаме http://boards.4chan.org/pol/thread/2...-the-fuck-guys
                        И това е единственото място където успях да намеря този конкретен пост под този номер. И нито в 4chan нито през гугъл се намира точно пък тази оригинална тема. Така че ще приема доста по-нормалното обяснение, че руснаците се ебават със света като се опитват да вкарват паника, през манипулирани постове

Коментар

Отново, виж оригиналния архив и го сравни сам.

http://boards.4chan.org/pol/thread/2...ona-virus-1066
                          Показваш ми темата за корона вируса с пореден номер #1066 от вчера, където някой просто копи-пейства от оригиналната тема - копирал е съвсем очевадно целите постове с датата от 31-ви, ID-то на анона и дори посочва, че постовете са общо 7 и кой номер е всеки от тях...
                          До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение

А аз сериозно започвам да си мисля, че ти имаш някаква игра в тази тема
                            Отново, виж оригиналния архив и го сравни сам.

http://boards.4chan.org/pol/thread/2...ona-virus-1066

Коментар

Другия линк е някакъв странен комюнити архив, където са отрязали датите на постовете. Много лесно можеш да ги сравниш с официалния архив. Не съм сигурен че е проява на много добър вкус, да разпространяваш лъжливи слухове за епидемия
                              А аз сериозно започвам да си мисля, че ти имаш някаква игра в тази тема
                              До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Не го приемай лично. Работата ми, голяма част от нея е да подлагам абсолютно всяка информация на разумно съмнение. Не ме познаваш. Не знаеш какво точно правя, така че запази забележката си за нищоправенето в резерв.

Ако не крашнат пазарите през март ми дължиш едно уиски . Ако крашнат и оцелеем, уискито е от мен .
                                Не приемам нищо лично - това ми е правило от много години ;-)
                                Не беше с цел заяждане, а просто предложих възможно най-лесния и не-енергоемък вариант за да разбереш дали е вярно - просто изчакай. Какво и как правиш си е твоя работа. Уиски не пия. Нека да е портвайн и го купи още от сега! Мерси !

Коментар

Working...
                                X