If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
E то пък голяма работа, гоеорим си. При нас са три дена съвещания, консилиуми, планове за действие, степени на тервога, мерки и теглилки, аварийни режими на работа и кво ли още не. Като не се приказва за проблемите и те престават да съществуват ли?! Всичко е управление на рисковете и предварителна подготовка.
Предварителната подготовка ни е малко смешна. Епидемиолозите са на заден план, щабът се води от хирург, който не знае точно колко души се изследват в момента, ако са изследвани повече от 100 души, ще е странно. Никой не казва, че карантината трябва да важи за цялата рода и контактувалите с върналите се, което е нормално. Няма достатъчно защитни облекла за лвкарите, за хората няма маски и защита. Та май заради малкото изследвани, все още нямаме корона
Когато едно време се занимавах с моделизъм, много често казвах, че моделистите са като рибарите - лъжат, че се късат. И докато рибарите разперват двете си ръце, за да покажат колко големи риби са уловили, моделистите лъжат с цели километри, за да покажат колко са им добри .... акумулаторите.
След това дойде пчеларския форум, и аз си модифицирах меннието, а именно че пчеларите са най-големите лъжци, и слагат в малкия си джоб както моделистите, така и рибарите.
А сега съм във финансов форум, и вече смело мога да твърдя, че трейдерите бият всички без изключение по количство и качество на лъжите, които плещят. И това е обяснимо - все пак те по презумпция са финансовия елит на нацията, така че имат както акъла, така и потенциала да лъжат умно, интелигентно и в големи размери.
Хайде наздраве, пък короната с нас или без нас (става върос за лъжите) ще направи това, което си е решила.
Единия чертае-ще вървят и ще падат и смърт сее.Другия щял да носи с дрон и да взривява,дистанционно.третия се окопал,четвъртия го напада да го превземе
Равен,драсни 2 реда в найса стига си сял тука.
След,като почетох и помислих реших.Ако излезе нещо по сериозно от прилепското и ми се мернете ще ви очаткам преди да сте ме взривили дистанционно
П.С ще ви позная по глупостите,които ще ръсите.
Не се сърди - всички сме изперкали, и това е нормално. При това сега все още е нищо - представи си след две седмици, когато вече никой не ходи на работа, и всички стоят денонощно пред компютъра и приказват глупости в тази тема. Тогава ще е истинското шоу, а не сега.
Няма друго място където да си говоря с хора за коронавирус Всички други веднага ми заявават да млъкна веднага
E то пък голяма работа, гоеорим си. При нас са три дена съвещания, консилиуми, планове за действие, степени на тервога, мерки и теглилки, аварийни режими на работа и кво ли още не. Като не се приказва за проблемите и те престават да съществуват ли?! Всичко е управление на рисковете и предварителна подготовка.
Единия чертае-ще вървят и ще падат и смърт сее.Другия щял да носи с дрон и да взривява,дистанционно.третия се окопал,четвъртия го напада да го превземе
Равен,драсни 2 реда в найса стига си сял тука.
След,като почетох и помислих реших.Ако излезе нещо по сериозно от прилепското и ми се мернете ще ви очаткам преди да сте ме взривили дистанционно
П.С ще ви позная по глупостите,които ще ръсите.
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
В кръга на майтапа искам да кажа, че в имота си имам дори и 20-30 диви заека, които не ми пречат, и които се плодят и размножават по свое усмотрение. Периодично си организират състезания по надбягване с моето куче, а аз стоя отстрани и се кефя да гледам кой ще е победителя. Това винаги е заека, но кучето не го знае това, и винаги се опитва отново и отново.
Та ако стане постапокалиптичен сценарий, само трябва да извадя от мазата арбалета и ......... и много обичам заешко, сготвено по правилния начин.
Добре обаче пак не разбирам защо генератора е 60 киловата басейн ли ще топлиш????
Не, купен е, за да не спира тока у дома повече от 7 секунди (времето за запалване на генератора). Иначе в имота ми трябват много киловати, защото например ползвам моментни електронни трифазни бойлери за топла вода, които са с мощност 27 kW. И да, басейна ми също има система за отопление от топлинни соларни панели с мощност 60 kW и от два моментни електрически бойлери с мощност 54 kW единия. Имам си и собствен трафопост 160 kW. И плащам по 2-3 хиляди лева ток всек божи месец.
Коментар