Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Е колко кръстовища има в габрово на които може да се кара със 100 и как сметна че вероятността е никаква, като всъщност си е по-висока, и по-вероятно е, че не си я смятал докато си гонил светофара.После вероятностите виновни
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Браво ,предавай го на повече хора .Страхливците да умират у дома си ,това са хора които не заслужават Новия живот след пандемията .
,,Браво ,предавай го на повече хора .Страхливците да умират у дома си ,това са хора които не заслужават Новия живот след пандемията "
ВЪПРОС ОТ МЕН:
Кавръков, ти /очевидно/ разполагаш с ясновидски способности. Би ли бил така добър да ми кажеш, какъв точно ще бъде "Новият живот след пандемията"/кризата? Ще има ли нужда човека от дълготрайни материални активи, от пари, от финансови инструменти, от автомобили и т.н.?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
ще делим овцете от козите)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Ма!
От койо ин ги е по-страх: от 10-20тина мошеници като тех самите, или от бунта на овцете? Разбира се, че от второто, така че ще се стараят всяка овца, помислила, че не е, да ин ги резнат главътъ.
Така че мижи и трайкай.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнениеЗдравейте, днес за размисъл ще посоча малко излезли данни от Германия, която е една от най-напредналите в медицински аспект държави.
- Средната възраст на починалите от вируса е 82 години
- Средната продължителност на живота е 81 години /малко по-висока от Италианската/
- Тестваните хора са около 500 000 на седмица
- За последната една седмица /20.03-26.03/:
положителните проби са около 29 000 - 5.8%
смъртни случаи са 223 - 0.76%
Германия обявява първите си открити заразени на 27 февруари, около седмица преди Италия, а наложи забрана за излизане на повече от двама души на 23.03 /Италия взе подобна мярка на 10.03/
Колко са общо тестваните, мисля в началото не тестваха толкова масово?
Коментар
-
прехласвам се пред решителността на прокуратурата да лови нарушители на мерките и си викам а, дано, дано и с големите престъпници е такъв замаха й
От койо ин ги е по-страх: от 10-20тина мошеници като тех самите, или от бунта на овцете? Разбира се, че от второто, така че ще се стараят всяка овца, помислила, че не е, да ин ги резнат главътъ.
Така че мижи и трайкай.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Следете индивидите от НОЩ.
Ако някой изчезне от театралната сцена — ковидясал е и е отишъл да мри като слоновете.
Коментар
-
Италия регистрира рекордните 969 смъртни случая от коронавируса за 24 часа, предаде БТА, позовавайки се на съобщение на италианската Служба за гражданска защита.
https://nova.bg/news/view/2020/03/27...3%D1%81%D0%B0/
Коментар
-
не подстрекавай към нарушение на карантината и към затвор, най-много магданоз на терасата, ако няма, на прозореца да си насадиСимволично се изразих, няма как да не усещаш. А и не мисля, че карантината е толкова строга.
Ако е таква мисля, малко да я наруша колкото да изляза на двора и да си човъркам нещо из градината.
Стига котката да не ми се бута постоянно в краката, мисля, че няма откъде другаде да се дотъркаля проклетия вирус
Все пак да правим нещо и за икономиката
))
Last edited by precakanoto; 28.03.2020, 03:05.
- 1 like
Коментар
-
Добре де, нали е блокирана страната, големите градове и буквално. Само кучето си можеш да разхождаш. Както един човек попита, защо може кучето си да заведе на разходка, а внучето - не, но дребни житейски странности
Та, какво още мислиш, че трябва да се направи? Направо решетките на вратите и входовете ли?
Ако някой изчезне от театралната сцена — ковидясал е и е отишъл да мри като слоновете.
- 2 Харесвания
Коментар
-
А какво трябва да насажда. сега например е сезона на марулите. Насади и ти нещо полезно
- 1 like
Коментар
-
А какво трябва да насажда. сега например е сезона на марулите. Насади и ти нещо полезно
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
С добри и приятелски чувства!
Много силен пост. Респект!
Коментар
Коментар