Първоначално изпратено от 000
Разгледай мнение
Иначе хубав пост на Начев, ама Начев, интелигентен човек си, обаче как зазвуча като недоевана 50 годишна феминистка. Ма как пък все ние, 40 годишните сме виновни бе, мааму стара, как пък все ние? Е, да се представя за тези, дето не ме знаят - на 41 години съм, имам 2 деца на 4 години и възрастни родители на по почти 70 години. Работя достатъчно, за да мога да си позволя много неща - нямам роднини в ДС, на ръководни позиции в БКП или която и да е от производните им днес, осигурявам се на максимума, плащам си абсолютно всички данъци и задължения в срок и т.н. И за какво съм ви виновен аз, бе? За какво? Затова че издържам всички социално слаби, маргинали, пенсионери и всякакви тарикати, дето са заебали родители си в БГ и са заминали да "си търсят късмета, щото са граждани на света".
Ми ай сиктир бе, какво повече искате от мен - да се затворя у нас като рецидивист, да си огранича децата до ходене на балкона и да си сложа намордник, като едновременно с това ми убивате бизнеса, щото всички по веригата сме свързани? И в замяна какво ще получа? какво? Ми айде да престанете само да искате от мен и да помислите и какво може да ми дадете, щото иначе балансът не излиза, а като се появят дисбаланси, те избиват. И то избиват лошо!
Разбира се, това ще го разберете, като останете гладни, което е неминуемо при подобен абсолютно малоумен локдаун и затваряне на икономиката. За психическите проблеми вече го казахме многократно. И не ми излизайте с фалшивите новини как без ръсенето със захар и шекер сега сме щели да сме 10 милиона разболели се само у нас и поне 1,5 милиона умрели, щото нали смъртността била 15%. Толкоза, айде, че имам деца да гледам, а те си искат своето, и нямам къща, в която мога да ги заведа, щото генералгоджи ми е забранил да излизам от София.
Разбира се, това горното не са мои мисли, а предадени такива на някакъв маоумник от нета. Гешев е радост, генералгоджи е слънце, ръсенето със захар и шекер пречи да не бъдем изядени от крокодилите!
Коментар