Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТези невярващите във вируса са ПАТОЛОГИЧНИ ЕГОИСТИ, който поставят собственото си щастие по-високо от нещастието на другите. Но дори и така да беше пак щяхме някакси да ги търпим, ако не беше факта, че нещастието на другите вече е свързано със смъртни случаи.
И тука вече егоизма започва да се доближава до ФАШИЗМА, който проповядва, че силните трябва да се борят със слабите и да ги унищожават. Точно това не ми дава мира, и искам да го споделя във форума. Няколко човека открито проповядват про-фашистки идеи, и ние продължаваме да ги търпим. Докога питам аз ????????????
Да не говорим за висшата форма на СНОБИЗЪМ, от типа "Аз съм по-умен от Генерал Годжи, и ще ви го натяквам това на всяко второ изречение, дори и с просташките вицове, които разказвам".
До скоро си мислех, че всичко това е само една НЕЛЕЧИМА ПРОСТАЩИНА, но вече започнах да си променям мнението. Не, не е простащина, това е просто УМИШЛЕН БОЙКОТ и УМИШЛЕНО БЕЗОТГОВОРНО ПРЕСТЪПНО ПОВЕДЕНИЕ. Тези хора УМИШЛЕНО искат да вкарат в гроба колкото се може повече Българи, и затова аз лично ДЪЛБОКО ГИ ПРЕЗИРАМ. И ако следващата мярка е такива да ги тикват зад решетките, аз бурно ще започна да ръкопляскам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе бих се вкарал в горните категории ...това, че някои хора имат различно мнение веднага стават фашисти ...
Така започва сталинизма ...ама на Сталин не му е пречело да хапва хайвер от белуга докато стотици хиляди са умирали от глад ...Разбра ли бизнесмене защо се преплита политиката с вируса ?
п.с. като си толкова човечен , помагай - как се прави игнор ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Виждам..., крещиш, викаш, насаждаш паника, ма не отговаряш ше дойдеш ли на фронта...?!
Аре бе, ше те запозная с годжитУ...
Ти ми кажи какво друго си направил, освен просташките ти постинги в този форум?Last edited by Mateev; 28.03.2020, 21:57.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Така е, груби бакалски сметки...
По-долу има един линк. Та в Италия в началото на 2020 е извършена задължителна имунизация, (Не знам как е в Испания, Селена ще каже) на възрастните хора (над 65 г.). Задължителна е, защото, ако я нямат и се разболеят лечението им не се покрива от държавата (каквато и да формата... в БГ - ЗК). Само че, тия ваксини, освен че кофти взаимодействат с короната имат а страничен ефект... 25%.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
Зеленти също са в окопите Грета им каза така на 11 март https://www.dailymail.co.uk/news/art...st-online.html
Аз гледам да пиша оналй опитвам се да спася маскимално много нормита (докато те се шлаят насам натам по бойното поле) и дотук от мен... надявам се всичко което съм изписал да е било полезно и да е помогнало на някой да вземе добро решение за себе си
Доколкото разбрах си в странство.
Гледайте да се приберете овреме...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev
Аз имам едно предложение - егоистите и фашистите да си отворят нова тема и там да си проповядват идеологията, а тука да останем сериозните и загрижените хора.
Така започва сталинизма ...ама на Сталин не му е пречело да хапва хайвер от белуга докато стотици хиляди са умирали от глад ...Разбра ли бизнесмене защо се преплита политиката с вируса ?
п.с. като си толкова човечен , помагай - как се прави игнор ?
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Ако приемем 60 милиона Италия, Бергамо регион 1.2 милиона е 50 пъти по-малък.
650 000 / 50 = 13 000 - починали за 1 година. Средно месечно прави по 1100. До момента от корона вируса са 2 пъти повече от това число (ако приемем последния месец само). Реално обаче голямата смъртност е последните 2 седмици в Италия (даже последните 10 дена). Демек може и да стигне 4-5 пъти повече от "нормалната смъртност". Груби бакалски сметки.
По-долу има един линк. Та в Италия в началото на 2020 е извършена задължителна имунизация, (Не знам как е в Испания, Селена ще каже) на възрастните хора (над 65 г.). Задължителна е, защото, ако я нямат и се разболеят лечението им не се покрива от държавата (каквато и да формата... в БГ - ЗК). Само че, тия ваксини, освен че кофти взаимодействат с короната имат а страничен ефект... 25%.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Ако приемем 60 милиона Италия, Бергамо регион 1.2 милиона е 50 пъти по-малък.
650 000 / 50 = 13 000 - починали за 1 година. Средно месечно прави по 1100. До момента от корона вируса са 2 пъти повече от това число (ако приемем последния месец само). Реално обаче голямата смъртност е последните 2 седмици в Италия (даже последните 10 дена). Демек може и да стигне 4-5 пъти повече от "нормалната смъртност". Груби бакалски сметки.
- 1 like
Коментар
-
Значи си първа писта политик.
Ясно....
Аз гледам да пиша оналй опитвам се да спася маскимално много нормита (докато те се шлаят насам натам по бойното поле) и дотук от мен... надявам се всичко което съм изписал да е било полезно и да е помогнало на някой да вземе добро решение за себе си
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Ако в град като Бергамо средно дневно са умирали по 15 човека, примерно, било от естествена смърт, болест или инцидент, то всяко отклонение, с повече от 20% и то устойчиво, изисква внимание.
Говорим за най-засегнатия регион. Явно за другите дето има по 10 пъти по-малко засегнати всичко си е в рамките на нормалното.Last edited by mathematician; 28.03.2020, 21:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТези невярващите във вируса са ПАТОЛОГИЧНИ ЕГОИСТИ, който поставят собственото си щастие по-високо от нещастието на другите. Но дори и така да беше пак щяхме някакси да ги търпим, ако не беше факта, че нещастието на другите вече е свързано със смъртни случаи.
И тука вече егоизма започва да се доближава до ФАШИЗМА, който проповядва, че силните трябва да се борят със слабите и да ги унищожават. Точно това не ми дава мира, и искам да го споделя във форума. Няколко човека открито проповядват про-фашистки идеи, и ние продължаваме да ги търпим. Докога питам аз ????????????
Да не говорим за висшата форма на СНОБИЗЪМ, от типа "Аз съм по-умен от Генерал Годжи, и ще ви го натяквам това на всяко второ изречение, дори и с просташките вицове, които се разказвам".
До скоро си мислех, че всичко това е само една НЕЛЕЧИМА ПРОСТАЩИНА, но вече започнах да си променям мнението. Не, не е простащина, това е просто УМИШЛЕН БОЙКОТ и УМИШЛЕНО БЕЗОТГОВОРНО ПРЕСТЪПНО ПОВЕДЕНИЕ. Тези хора УМИШЛЕНО искат да вкарат в гроба колкото се може повече Българи, и затова аз лично ДЪЛБОКО ГИ ПРЕЗИРАМ. И ако следващата мярка е такива да ги тикват зад решетките, аз бурно ще започна да ръкопляскам.
Аре бе, ше те запозная с годжитУ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Ако в град като Бергамо средно дневно са умирали по 15 човека, примерно, било от естествена смърт, болест или инцидент, то всяко отклонение, с повече от 20% и то устойчиво, изисква внимание.
на тел. съм и не мога сега. Утре ще постна едно инфо точно за Бергамо...
Коментар
Коментар