Ковид, не е вирус, а световна война.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
по 70% ръст на хоспитализираните за седмица, или със сегашното темпо горе долу, към края на юли в болница ще са над 4000 човека или половината от капацитета на болниците ни изобщи. Ако след това се забавят само една седмица и болните в болница в средата на август ще са вече 12000 с 4000 над капацитета на болниците. За да се гарантира че болните в болница няма да минат 8000 колкото е капацитета ограниченията трябва да се сложат поне 3 седмици преди достигането на тази цифра. Това е средния период между заразяване и хоспитализация. А както казах тази цифра се достига първата седмица на август.
Хоспитализирани има само с 3-4 придружаваши болести, които нямат нищо общо с Ковид, освен тест, който както вече всички се убедихме са негодни.
Като негодниците, които използват темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБасче като на Мищо искаш ли - безкрайно съм ларж към теб, защото ти очакваш 1000 заразени на ден до 2 седмици - аз ти предлагам да е до месец. на хубаво уиски? Или ше се измъкнеш мазно и ще обяснищ, че не си хазартен тип, било аморално и дъра-бъра - няма да има 1000 заразени на ден в до 07.08.2020, другото са брътвежи
Бъди добър християнин, не ги измъчвай.
Коментар
-
по 70% ръст на хоспитализираните за седмица, или със сегашното темпо горе долу, към края на юли в болница ще са над 4000 човека или половината от капацитета на болниците ни изобщи. Ако след това се забавят само една седмица и болните в болница в средата на август ще са вече 12000 с 4000 над капацитета на болниците. За да се гарантира че болните в болница няма да минат 8000 колкото е капацитета ограниченията трябва да се сложат поне 3 седмици преди достигането на тази цифра. Това е средния период между заразяване и хоспитализация. А както казах тази цифра се достига първата седмица на август.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Равновеско, ти в България ли си, или от някъде другаде драскаш, щото хал хабер си нямаш от ситуацията тук - заведенията на закрито са сравнително празни, да не кажа много празни. Тези с маси навън са да речем на 40-50% в добрите дни и 10% в кофти дни - знам, защото редовно ги обикалям. Нощен живот почти няма. Мачовете и посещаемостта им винаги са били трагедия - сега имаше малко еуфория покрай финала за купата от Литекс и толкова. Отделно първенството свършва след 2 кръга, ако това ви е великият проблем, щото сте прочели за някакви фалшиви проби в отбора на "Черно море", дето явно си играйкат едно прилично тото, но това е друга тема. Да напомня ли как отборът на БХ - бистришките тигри, съобщи, че имат 5-6 полжителни и само след час каза, че са се объркали и станали отрицателни
Само за твое сведение, в края на февруари Левски изигра мач с Литекс, на който имаше над 25 000 зрители (от които да речем 15-16 000 левскари), седнали гъз до гъз в секторите А и Б - горе-долу по това време се игра прословутия мач на Аталанта и Валенсия с подобна гъчканица - изводите сам си ги направи, ако можеш.
Басче като на Мищо искаш ли - безкрайно съм ларж към теб, защото ти очакваш 1000 заразени на ден до 2 седмици - аз ти предлагам да е до месец. на хубаво уиски? Или ше се измъкнеш мазно и ще обяснищ, че не си хазартен тип, било аморално и дъра-бъра - няма да има 1000 заразени на ден в до 07.08.2020, другото са брътвежи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Да-м, като видя някой новоизлюпен ник да набедява стари форумци, които съвсем очевидно не са тролове веднага си казвам, аха, значи този сигурно е от платените. Това си му манталитета
Добре бе, Асо, за к’ви стотинки драскотиш тука?
Ся пиша щото няма кво да правя ся, пиша в доста теми, даже една нова тема отворих за Конспирации, там можеш да ме четеш на воля и колкото ти душа сакаНа верандата съм под асмата на ладно, пия си бирата, жената готви, детето скубе бурени в двора и се кефи та тъй де
Поздрави и наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
По къщите най-рано септември и то евентуално може би, по-рано няма как да се случи колкото и да ти се иска на теб, и на този който ти плаща
Коментар
-
a number of studies and anecdotal reports have pointed to obesity being a notable risk factor for COVID-19—and often the primary risk factor for younger patients. This month, Kass and two Hopkins colleagues gathered preliminary findings from six ICU units around the United States, concluding in a Lancet report that "in populations with a high prevalence of obesity, COVID-19 will affect younger populations more than previously reported."
https://hub.jhu.edu/2020/06/01/david...sity-covid-19/
ПП. За мен това е още един от многото опити за вдигане на медиен шум и пушилка около ковида на празно място.Last edited by Мачу Пикчър; 07.07.2020, 11:38.
Коментар
-
Аз съм се махнал от София. Но на почти половин километър от вилата в която живея има нощно заведение. Всеки петък и събота е фраш, като се чува чак до вкъщи, повечето коли са от София, а дори не е популярна дестинация.
В хотела ме похвалиха, че съм единственият клиент, който носи маска... какво да говорим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
По къщите най-рано септември и то евентуално може би, по-рано няма как да се случи колкото и да ти се иска на теб, и на този който ти плаща
Добре бе, Асо, за к’ви стотинки драскотиш тука?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Равновеско, ти в България ли си, или от някъде другаде драскаш, щото хал хабер си нямаш от ситуацията тук - заведенията на закрито са сравнително празни, да не кажа много празни. Тези с маси навън са да речем на 40-50% в добрите дни и 10% в кофти дни - знам, защото редовно ги обикалям. Нощен живот почти няма. Мачовете и посещаемостта им винаги са били трагедия - сега имаше малко еуфория покрай финала за купата от Литекс и толкова. Отделно първенството свършва след 2 кръга, ако това ви е великият проблем, щото сте прочели за някакви фалшиви проби в отбора на "Черно море", дето явно си играйкат едно прилично тото, но това е друга тема. Да напомня ли как отборът на БХ - бистришките тигри, съобщи, че имат 5-6 полжителни и само след час каза, че са се объркали и станали отрицателни
Само за твое сведение, в края на февруари Левски изигра мач с Литекс, на който имаше над 25 000 зрители (от които да речем 15-16 000 левскари), седнали гъз до гъз в секторите А и Б - горе-долу по това време се игра прословутия мач на Аталанта и Валенсия с подобна гъчканица - изводите сам си ги направи, ако можеш.
Басче като на Мищо искаш ли - безкрайно съм ларж към теб, защото ти очакваш 1000 заразени на ден до 2 седмици - аз ти предлагам да е до месец. на хубаво уиски? Или ше се измъкнеш мазно и ще обяснищ, че не си хазартен тип, било аморално и дъра-бъра - няма да има 1000 заразени на ден в до 07.08.2020, другото са брътвежи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩе следваме шведския още седмица, две, след това най-вероятно пак по къщите. Иначе болниците в София ще се напълнят през август. То дали има или няма ограничения не е само желание на Бойко, а и възможности за справяне с проблема. А такива възмижности София няма при експоненциален ръст. Да не бяха пускали нощните заведения и мачовете, можеше и да се закрепи положението, но в момента това е вече невъзможно.
Басче като на Мищо искаш ли - безкрайно съм ларж към теб, защото ти очакваш 1000 заразени на ден до 2 седмици - аз ти предлагам да е до месец. на хубаво уиски? Или ше се измъкнеш мазно и ще обяснищ, че не си хазартен тип, било аморално и дъра-бъра - няма да има 1000 заразени на ден в до 07.08.2020, другото са брътвежиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩе следваме шведския още седмица, две, след това най-вероятно пак по къщите. Иначе болниците в София ще се напълнят през август. То дали има или няма ограничения не е само желание на Бойко, а и възможности за справяне с проблема. А такива възмижности София няма при експоненциален ръст. Да не бяха пускали нощните заведения и мачовете, можеше и да се закрепи положението, но в момента това е вече невъзможно.
- 1 like
Коментар
-
Ще следваме шведския още седмица, две, след това най-вероятно пак по къщите. Иначе болниците в София ще се напълнят през август. То дали има или няма ограничения не е само желание на Бойко, а и възможности за справяне с проблема. А такива възмижности София няма при експоненциален ръст. Да не бяха пускали нощните заведения и мачовете, можеше и да се закрепи положението, но в момента това е вече невъзможно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Ако бачкаш като келнер — разбирам те
Ама ние сега нали ще следваме шведския модел. Няма ли да се кротнеш? Ако спрат да идват клиенти и бакшиши няма да е заради меркитеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар