Дали е възможно да прекръстите темата на ЦАРЯ Е ГОЛ ???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
За какво да ме е срам, че не се е случило нещо лошо ли. Ами не, не ме е срам за това. Предпочитам хората да са предпазливи и да не мрът, отколкото да не са и да мрът. Между другото още нищо не се е разминало - https://covid19.healthdata.org/bulga...aths&tab=trend
Просто си намалиха очакваните смъртни случаи от 4000 до края на ноември до 2000.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
В сериозна грешка си.
Вируса заразява клетките, кара ги да го произвеждат и това води до увреждането им.
Вируса вкаран чрез ваксината не зарязва клетките - те са вид "омаломощени" вируси каквото и да значи това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Ами да. Като няма видими резултати от "пандемията" сега соросоидчетата ще търсите скрити ефекти и за след 20 години. Безсимптомното изкарване било опасно. Че нали след ваксина има точно безсимптомно протичане на която и да е болест за да се изгради имунитет. То това е смисъла на ваксината.
Вируса заразява клетките, кара ги да го произвеждат и това води до увреждането им.
Вируса вкаран чрез ваксината не зарязва клетките - те са вид "омаломощени" вируси каквото и да значи това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениемодерна под благословията-патента на абус са надубчили най малко 50к тъмнокафяфи в илинойс и мичиган
хвалят се за четвърта фаза на ваксината
Иначе - прогнозата май я прескочихме преди края на септември.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
За какво да ме е срам, че не се е случило нещо лошо ли. Ами не, не ме е срам за това. Предпочитам хората да са предпазливи и да не мрът, отколкото да не са и да мрът. Между другото още нищо не се е разминало - https://covid19.healthdata.org/bulga...aths&tab=trend
Просто си намалиха очакваните смъртни случаи от 4000 до края на ноември до 2000.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеПич кво става бе?Вече сме края на август и не сме измрели?Нали пророкуваше камари трупове кво стана?Срам случайно да имаш?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеПризнавам, че дори на мен, отявлен първоапостол на коронапандемията, цялата работа напоследък почва да ми изглежда 99% нищо. И точно да си изгоря тържествено маските и да ударя тъпана, видях поредното видео в ютуб. Та пак почва леката паника. https://www.youtube.com/watch?v=bUfuF3Il4ik Този човек не е медицински доктор, но работи в системата на здравеопазването в Англия, и от началото следи подробно и анализира информацията. Ето какво е систематизирал накратко, от различни изследвания, има линкове във видеото му.
Първо, "асимптоматичните" за които си отслушахме, както и предполагах, са основно "предсимптоматични", а действително асимптоматично прекарващите заболяването при възрастните са около 15%, при децата около 28%.
И второ, от действително асимптоматичните случаи, при едно изследване при 63% са открили увреждания в белите дробове. Също и други последствия при различен процент от случаите.
Така че, доста от гадните работи, за които беше горе-долу ясно от няколко месеца, почват да се откриват и при различни изследвания, първо, че няма такава магия 50-60 % да са го изкарали, без да разберат, и второ, че и без симптоми, нанася поражения, някои от които трайни. Пфу.
Коментар
-
модерна под благословията-патента на абус са надубчили най малко 50к тъмнокафяфи в илинойс и мичиган
хвалят се за четвърта фаза на ваксината
всички видяхме кво се случи с графиките на двете биг-биофарма-къмпъни
аз лично очаквах "добрите новини" след 4 ноември
но най вероятно за финалния дебат, ще имаме поне 500к "успешно ваксинирани"
наздраве на сички дет се бяха оакали, ама май е време да излизате от дупките
Коментар
-
Признавам, че дори на мен, отявлен първоапостол на коронапандемията, цялата работа напоследък почва да ми изглежда 99% нищо. И точно да си изгоря тържествено маските и да ударя тъпана, видях поредното видео в ютуб. Та пак почва леката паника. https://www.youtube.com/watch?v=bUfuF3Il4ik Този човек не е медицински доктор, но работи в системата на здравеопазването в Англия, и от началото следи подробно и анализира информацията. Ето какво е систематизирал накратко, от различни изследвания, има линкове във видеото му.
Първо, "асимптоматичните" за които си отслушахме, както и предполагах, са основно "предсимптоматични", а действително асимптоматично прекарващите заболяването при възрастните са около 15%, при децата около 28%.
И второ, от действително асимптоматичните случаи, при едно изследване при 63% са открили увреждания в белите дробове. Също и други последствия при различен процент от случаите.
Така че, доста от гадните работи, за които беше горе-долу ясно от няколко месеца, почват да се откриват и при различни изследвания, първо, че няма такава магия 50-60 % да са го изкарали, без да разберат, и второ, че и без симптоми, нанася поражения, някои от които трайни. Пфу.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Доста неща си предпричал у форума, дето не са ставали. Ама не си спомням да си се срамувал после
Постфактум е лесно да се говори, коментира и съди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Тия 18 са за три деня и са умрели с корона вирус а не от корона вирус...
Да вземат да въведат само уикенди да има. И без това никой не работиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Аз не съм предричал камари с трупове и затова не ме е срам...За разлика от вас мен не ме управлява нито Бай Оня нито телевизора още по малко комиците от шТаба.Аз от акъла си не се деля...и не губя връзка с реалността.
Постфактум е лесно да се говори, коментира и съди.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Трупове има след като вече почнаха по 18 дневно да мрат.Сега е слънчево и зрънчево и българинът е оптимист ,но като стане хладно и гладно
и почнат по 50-100 дневно да мрат тогава ще видим истинският мащаб на заразата.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар