IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Напротив имам идея но е много трудно а ги имам все пак съм най обикновен човек
    Всъщност не знаеш..... имаш достатъчно, а дори не си ги използвал... но темата е за ковид идиотите и не е добре да им мътим главите, че ще вземат да експлодират.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Като умреш ще разбреш за какво става на въпрос... ти дори идея си нямаш кои са истиските пари в този свят.. а какво остава да ги имаш... по прицип хората нямат никакво значение .. дори за самите си тях... но все още ви съжалявам, което е меко казано тъпо
      Напротив имам идея но е много трудно а ги имам все пак съм най обикновен човек

Коментар

• Честито - маските стават задължителни дори и на открито от четвъртък нататък. Всички имат 1 ден да си доставят маски, ако случайно нямат.

https://nova.bg/news/view/2020/10/20...B%D0%BD%D0%B8/

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Хрумвало ли ви е, че маските много лесно се обеззаразяват с парна ютия или с микровълнова печка?
          И в двата случая процеса трае секунди, така че няма смисъл да ги перете и да губите половин час време.

Другият бърз метод за обеззаразяване е да накиснете маските за няколко секунди в чист спирт или в силна ракия. И последният, но по-бавен метод, е да ги опечете в обикновена фурна на 200-300 градуса за няколко минути.

Прането е най-последната опция, която се използва от хората, които като коне с капаци слушат какво им се казва по телевизията, без да се опитат да си размърдат поне малко сивото мозъчно вещество.
          Просто си пишем, колкото да не седим без работа. Маските, особено сериозните P3 и прочие, имат ластик, който не се маха. При печене във фурна, какво става с него? Ще я накисна в силна ракия, после??? Ще оставя ракията да се изпари? И на какво точно ще мирише, ако не я изпера? В микровълнова печка, не знам за "обеззаразяване" но ще падне ли събралото се зацапване от пипане, от мазнини по кожата, от прах? Добре, че има кой да даде куп съвети, без да помисли за реалността.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
            Аз на моята маска имам 7-8 форми на живот, две от който вече ителигентни. Едната е открила писменноста имам завранкулки по маската а другата е открила колелото имам кръгчета тук таме по маската и понеже са с различен цвят смятам, че са две цивилизации. Смятах маската да я пера по план с чорапите след две години ама ще съжаля новите форми на разум, белким остане нещо разумно след нас.
            Хрумвало ли ви е, че маските много лесно се обеззаразяват с парна ютия или с микровълнова печка?
            И в двата случая процеса трае секунди, така че няма смисъл да ги перете и да губите половин час време.

Другият бърз метод за обеззаразяване е да накиснете маските за няколко секунди в чист спирт или в силна ракия. И последният, но по-бавен метод, е да ги опечете в обикновена фурна на 200-300 градуса за няколко минути.

Прането е най-последната опция, която се използва от хората, които като коне с капаци слушат какво им се казва по телевизията, без да се опитат да си размърдат поне малко сивото мозъчно вещество.
            Last edited by Mateev; 20.10.2020, 20:57.

Коментар

• Аз на моята маска имам 7-8 форми на живот, две от който вече ителигентни. Едната е открила писменноста имам завранкулки по маската а другата е открила колелото имам кръгчета тук таме по маската и понеже са с различен цвят смятам, че са две цивилизации. Смятах маската да я пера по план с чорапите след две години ама ще съжаля новите форми на разум, белким остане нещо разумно след нас.
              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ха ха ха и като го вземеш къде ще го занесеш като си с нагънат мозък.Забавен си просто..А над душите друг има власт ти и аз нямаме...Гледам присламчваш се към тия къде искат да ни вземат всичко.Ако успеят и твоето ще вземат щото и ти си същия цървул като нас
                Като умреш ще разбреш за какво става на въпрос... ти дори идея си нямаш кои са истиските пари в този свят.. а какво остава да ги имаш... по прицип хората нямат никакво значение .. дори за самите си тях... но все още ви съжалявам, което е меко казано тъпо

Коментар

• Ся преди малко на компа си инсталирах новата версия на антивирусната програма AVC .... ръгнах кабела в главата си и директно от матрицата си я инсталирах и в главата белким се опазя от короната

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                    Еми и в твоя източник пише, че тестът му е отрицателен. Нещо там май по-скоро на политически покер ми мирише. Но не знам за какво се надцакват.

Президентът Румен Радев няма контакт с лице с установен към конкретния момент положителен резултат от тест за коронавирус. По време на посещението на държавния глава в Талин на българската делегация не е налагана карантина. Още на първия ден от пристигането на българската делегация в Талин на президента Румен Радев е направен тест за коронавирус, който е отрицателен", се казва в съобщението, като се уточнява, че то е в отговор на отправени въпроси от страна на медиите.

Има и нещо друго. Можеш да си в кратък контакт и да не се заразиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Друго имах предвид.. като гледам как сте с по две мозъчни клетки.. ще ви вземем всичко .. а като умрете и душите.. няма да ме разбреш
                      Ха ха ха и като го вземеш къде ще го занесеш като си с нагънат мозък.Забавен си просто..А над душите друг има власт ти и аз нямаме...Гледам присламчваш се към тия къде искат да ни вземат всичко.Ако успеят и твоето ще вземат щото и ти си същия цървул като нас
                      Last edited by national power; 20.10.2020, 18:25.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=2GErnJIqgzY

Това е истината и реалната перспектива !

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Пък тука друго казват:

Президентът Румен Радев няма контакт с лице с установен към конкретния момент положителен резултат от тест за коронавирус. По време на посещението на държавния глава в Талин на българската делегация не е налагана карантина. Още на първия ден от пристигането на българската делегация в Талин на президента Румен Радев е направен тест за коронавирус, който е отрицателен", написаха от президентският прессекретариат.

https://www.segabg.com/hot/category-...ta-si-estoniya
                          https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2020...rumen_radev_e/

Коментар

По новините на БТВ го казаха.

Пък тука друго казват:

Президентът Румен Радев няма контакт с лице с установен към конкретния момент положителен резултат от тест за коронавирус. По време на посещението на държавния глава в Талин на българската делегация не е налагана карантина. Още на първия ден от пристигането на българската делегация в Талин на президента Румен Радев е направен тест за коронавирус, който е отрицателен", написаха от президентският прессекретариат.

https://www.segabg.com/hot/category-...ta-si-estoniya

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Линк? Щото търся и не намирам подобно съобщение в пресата.
                              По новините на БТВ го казаха.

Коментар

Нашият Румен Радев,затова скорострелно се завърна от Прибалтика.
                                Линк? Щото търся и не намирам подобно съобщение в пресата.

Коментар

Working...
                                X