Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Като умреш ще разбреш за какво става на въпрос... ти дори идея си нямаш кои са истиските пари в този свят.. а какво остава да ги имаш... по прицип хората нямат никакво значение .. дори за самите си тях... но все още ви съжалявам, което е меко казано тъпо
Коментар
-
Честито - маските стават задължителни дори и на открито от четвъртък нататък. Всички имат 1 ден да си доставят маски, ако случайно нямат.
https://nova.bg/news/view/2020/10/20...B%D0%BD%D0%B8/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Хрумвало ли ви е, че маските много лесно се обеззаразяват с парна ютия или с микровълнова печка?
И в двата случая процеса трае секунди, така че няма смисъл да ги перете и да губите половин час време.
Другият бърз метод за обеззаразяване е да накиснете маските за няколко секунди в чист спирт или в силна ракия. И последният, но по-бавен метод, е да ги опечете в обикновена фурна на 200-300 градуса за няколко минути.
Прането е най-последната опция, която се използва от хората, които като коне с капаци слушат какво им се казва по телевизията, без да се опитат да си размърдат поне малко сивото мозъчно вещество.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеАз на моята маска имам 7-8 форми на живот, две от който вече ителигентни. Едната е открила писменноста имам завранкулки по маската а другата е открила колелото имам кръгчета тук таме по маската и понеже са с различен цвят смятам, че са две цивилизации. Смятах маската да я пера по план с чорапите след две години ама ще съжаля новите форми на разум, белким остане нещо разумно след нас.
И в двата случая процеса трае секунди, така че няма смисъл да ги перете и да губите половин час време.
Другият бърз метод за обеззаразяване е да накиснете маските за няколко секунди в чист спирт или в силна ракия. И последният, но по-бавен метод, е да ги опечете в обикновена фурна на 200-300 градуса за няколко минути.
Прането е най-последната опция, която се използва от хората, които като коне с капаци слушат какво им се казва по телевизията, без да се опитат да си размърдат поне малко сивото мозъчно вещество.Last edited by Mateev; 20.10.2020, 20:57.
- 1 like
Коментар
-
Аз на моята маска имам 7-8 форми на живот, две от който вече ителигентни. Едната е открила писменноста имам завранкулки по маската а другата е открила колелото имам кръгчета тук таме по маската и понеже са с различен цвят смятам, че са две цивилизации. Смятах маската да я пера по план с чорапите след две години ама ще съжаля новите форми на разум, белким остане нещо разумно след нас.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ха ха ха и като го вземеш къде ще го занесеш като си с нагънат мозък.Забавен си просто..А над душите друг има власт ти и аз нямаме...Гледам присламчваш се към тия къде искат да ни вземат всичко.Ако успеят и твоето ще вземат щото и ти си същия цървул като нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Президентът Румен Радев няма контакт с лице с установен към конкретния момент положителен резултат от тест за коронавирус. По време на посещението на държавния глава в Талин на българската делегация не е налагана карантина. Още на първия ден от пристигането на българската делегация в Талин на президента Румен Радев е направен тест за коронавирус, който е отрицателен", се казва в съобщението, като се уточнява, че то е в отговор на отправени въпроси от страна на медиите.
Има и нещо друго. Можеш да си в кратък контакт и да не се заразиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Друго имах предвид.. като гледам как сте с по две мозъчни клетки.. ще ви вземем всичко .. а като умрете и душите.. няма да ме разбрешLast edited by national power; 20.10.2020, 18:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Пък тука друго казват:
Президентът Румен Радев няма контакт с лице с установен към конкретния момент положителен резултат от тест за коронавирус. По време на посещението на държавния глава в Талин на българската делегация не е налагана карантина. Още на първия ден от пристигането на българската делегация в Талин на президента Румен Радев е направен тест за коронавирус, който е отрицателен", написаха от президентският прессекретариат.
https://www.segabg.com/hot/category-...ta-si-estoniya
Коментар
-
По новините на БТВ го казаха.
Пък тука друго казват:
Президентът Румен Радев няма контакт с лице с установен към конкретния момент положителен резултат от тест за коронавирус. По време на посещението на държавния глава в Талин на българската делегация не е налагана карантина. Още на първия ден от пристигането на българската делегация в Талин на президента Румен Радев е направен тест за коронавирус, който е отрицателен", написаха от президентският прессекретариат.
https://www.segabg.com/hot/category-...ta-si-estoniya
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Линк? Щото търся и не намирам подобно съобщение в пресата.
Коментар
-
Нашият Румен Радев,затова скорострелно се завърна от Прибалтика.
Коментар
Коментар