IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Едва ли има човек, който не е чувал за невероятният учител по физика и приложна математика, който подготвя най-добре представителите се деца по световни олимпиади. И живее със скромна заплата.
    Бих го нарекла съвременния НАРОДЕН БУДИТЕЛ - Теодосий Теодосиев
    Златният учител на България: Целият свят има нужда от пробуждане

Целият свят има нужда от пробуждане. Нещата отиват на зле. Откъсването на хората от работа, от училище, от университета, може да бъде фатална за света като цяло“
    ...
    Това за мен не е и истинска епидемия, защото навремето правехме грипна ваканция, когато 25% от учениците са разболеят, но да са на легло. В момента за целия свят няма не 1%, а 1 промил, който да се е разболял. Това е една изкуствено раздухвана истерика и целта е създаване на световна икономическа криза… Нищо не става случайно
    ...
    Онлайн обучението ще доведе до тотална неграмотност сред учениците. Който иска да си спаси детето, трябва да го накара да учи. Светът се омързеливи, оставихме всичко да правят китайците, тези от далечния Изток.

Останалият свят отива на упадък... Хората не искат да мислят“.

https://bnr.bg/post/101365627/teodos...YxcY_HDqieXAUs
    Last edited by съни(тя); 08.11.2020, 21:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Точно така. Онзи ден ги гледам в едно кафене, шумни типове, с бицепсчета и татуировки посред зима, смях високо, говорят тъпи и безсмислени неща, как да изкарат кинти, чак смях ме напуши, аз влязох да ползвам Вецето, бях си отвън, други обсъждат коли, трети се набили маса до маса, няма маски, мислят се за недосегаеми и свръхестествени...картинката е смехотворна, но това в положението...при шведите няма такова нещо.
      Интереси, мерки, начин на общуване, всичко под нулата.
      Работим за маймунитета, както е препоръчал д-р мънгъров. Първо Докторите да вземат да се разберат, а не да обвиняват благоверния народец. Ми така де, д-р Лев, първо да се уточни кой ще води, а после и ние след него на влакчето. Едно време в детската градинка така се движехме - държахме се за дрешките на влакче Ма го нямаше тоя пусти вирус - пусти да опустее

Коментар

• Ако закрият СЗО - Световната Здравна Организация ми се чини ,, че не само короната ами и много други болести ще изчезнат от само себе си и хората по света ще бъдат доста по- здрави от сега

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Точно така. Онзи ден ги гледам в едно кафене, шумни типове, с бицепсчета и татуировки посред зима, смях високо, говорят тъпи и безсмислени неща, как да изкарат кинти, чак смях ме напуши чувайки идеите им, аз влязох да ползвам Вецето, бях си отвън, други обсъждат коли, трети се набили маса до маса, няма маски, мислят се за недосегаеми и свръхестествени...картинката е смехотворна, но това в положението...при шведите няма такова нещо.
          Чеки бре, док, ти не беше ли в чужбина - обърках се вече?
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            Каква ирония - от Короната може да се губи обонянение, но от какво се губи Памет???

Миналата година по това време в медиите от зори се обсъждаше кой вид ГРИП ще ни заразява, кой Щам, късно ли е вече да се поставят ваксини, д-р Кантарджиев с весел тон казваше как всички се плашат от Грипа, но никой не се ваксинира, кога да очакваме епидемия, какви последици има от тежко прекаран грип, каква част от децата трябва да се раболеят, за да се затвори едно училища...
            какви мерки да се взимат, за да се предпазим, какви витамини да се пият, за да поддържаме добра имунна система, какви храни, напитки...
            Сега всеки кихнал пълни статистиката за медийно-звездния вирус
            Ъхъ, Няма опасност коронавирусът да дойде у нас. Главният здравен инспектор д-р Ангел Кунчев успокои, че няма опасност да стигне до нашата страна
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Бате Пешо,за да сме фенове на шведския модел ,означава да постигнем социалното дистанциране,което те поддържат без каквато и да е карантина...
              С други думи,с мерките, които ние така и не спазваме стриктно,подържаме доста по-близка социална дистанция,отколкото шведите, без каквито и да е мерки...
              С трети думи- трябва да позатегнем мерките ,за да "стигнем" шведския модел....
              Точно така. Онзи ден ги гледам в едно кафене, шумни типове, с бицепсчета и татуировки посред зима, смях високо, говорят тъпи и безсмислени неща, как да изкарат кинти, чак смях ме напуши чувайки идеите им, аз влязох да ползвам Вецето, бях си отвън, други обсъждат коли, трети се набили маса до маса, няма маски, мислят се за недосегаеми и свръхестествени...картинката е смехотворна, но това в положението...при шведите няма такова нещо.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Ама жълтите пък не могат да пият.....
                Бахти, туй уиски било страхотно ве...
                Какво уиски? Че има 5-6 основни вкуса
                Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Знаем бе ... всички ще умрем за радост на червеите дет ще ни оглозгат до кокал ..... аз вече си купих място в селското гробище на село Ти заплю ли си място в гробището в Пловдив ? Купувай докат още местата се ефтини че голяма навалица скоро ще има,, цените ще скочат
                  Е че кво кат скочат бе? Да му мислят наследниците ми.
                  Или както беше казал един герой от "Шогун" (по-точно "героиня")

"Като умра
                  нека захвърлят трупа ми на бунището,
                  да нахрани някое куче."

Може да не е дословно така, ама хайкуто е труден жанр в поезията, пък и аз не съм поет.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ми за Слави не позна. Десетина години не съм го гледал и не го харесвам, както и шоуто му. Напоследък го гледам, защото е уж противник на Боко Тиквата. Ама пак му нямам вяра и няма да гласувам за него, както възнамерявах преди няколко месеца. Щото му нямам вяра.

Впрочем, какво е това NPCта? Да не е някаква интелигентна псувня?
                    Шегата е от неговия калибър, затова го включих. А NPC - чак пък "интелигентна", заяждане от тинейджърския арсенал е, означава Non-Player Character, това са тия персонажи в игрите, които повдарят един и същ арсенал от изречения, заради това го използвах.

Коментар

И си любител на шведската тройка, ама да не участва жена ти.....
                      Не не съм любител на сексуалните извращения

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Знаем бе ... всички ще умрем за радост на червеите дет ще ни оглозгат до кокал ..... аз вече си купих място в селското гробище на село Ти заплю ли си място в гробището в Пловдив ? Купувай докат още местата се ефтини че голяма навалица скоро ще има,, цените ще скочат
                        Това ,като инвестиционен съвет ли да го приемем,предвид форума,в който пишем...?!

Коментар

Ми за Слави не позна. Десетина години не съм го гледал и не го харесвам, както и шоуто му. Напоследък го гледам, защото е уж противник на Боко Тиквата. Ама пак му нямам вяра и няма да гласувам за него, както възнамерявах преди няколко месеца. Щото му нямам вяра.

Гигов само за БСП ДПС и ГЕРБ не гласувай

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Бате Пешо,за да сме фенове на шведския модел ,означава да постигнем социалното дистанциране,което те поддържат без каквато и да е карантина...
                            С други думи,с мерките, които ние така и не спазваме стриктно,подържаме доста по-близка социална дистанция,отколкото шведите, без каквито и да е мерки...
                            С трети думи- трябва да позатегнем мерките ,за да "стигнем" шведския модел....
                            Всеки сам си слага мерките.Аз съм ограничил контактите с роднини до минимум щото повечето са възрастни хора.По кръчми дискотеки барове не ходя.Маска като съм в магазина и те така.Седим си дома.Днеска си обиколих нивичките с колелото.Житцето с супер...Изорал съм зелето сложих туршийките са готови.Другата седмица един приятел коли теле ще взема малко да направя пастърмица и те така.

Коментар

• Каква ирония - от Короната може да се губи обонянение, но от какво се губи Памет???

Миналата година по това време в медиите от зори се обсъждаше кой вид ГРИП ще ни заразява, кой Щам, късно ли е вече да се поставят ваксини, д-р Кантарджиев с весел тон казваше как всички се плашат от Грипа, но никой не се ваксинира, кога да очакваме епидемия, какви последици има от тежко прекаран грип, каква част от децата трябва да се раболеят, за да се затвори едно училища...
                              какви мерки да се взимат, за да се предпазим, какви витамини да се пият, за да поддържаме добра имунна система, какви храни, напитки...
                              Сега всеки кихнал пълни статистиката за медийно-звездния вирус

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                                Айде втори недоразвит опит за обида, аболютно, дума по дума същия, като десетки други NPCта преди теб. Сценарий ли имате, книга с точки, по които да отговаряте? Всеки път, "страх, страх"... Просто ми писна от хора без никакво чувство за хумор, закърмени с десетилетия от сатиричната цицка на Слави Трифонов, и съцерцаващи пъпа си в наслада от собственото си грандиозно интелектуално превъзходство, да пишат глупостите си, все едно са ги смъкнали от планината, написани върху камък.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X